Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem azért írtam hogy benne van mert ide linkelted, hanem mert felpakoltam az 13.2-t és amikor hozzáadtam a telepítési forrásokhoz packman-t akkor láttam hogy bekerült és gondoltam szólok.
Magától nem teszi fel sajnos, rá kell keresni a telepítőben én simán azt szoktam írni hogy amd. Plusz csak hd5xxx vagy hd6xxx-tól van ugye ezért akinek korábbi van annak nem is kell. Nálunk is csak egy gépbe, épp ebbe.Szóval tőled függetlenül írtam.
Egyébként megtaláltam a Kaffeine-nél a felírat kezelőt, nem figyeltem talán mert ha nincs felírat akkor inaktív.
Viszont sajnálattal vettem észre hogy a naptárban nincs eseményinfó.

De erre nem is várok segítséget.Üdv!
-
törölt tag
hát ez most nem egészen értem, de már kissé zsibbadt vagyok

eddig én is a ymp félét használtam
már ha jó is volt, mert nem mindig
de elvileg az amd oldláról leszedett is jó, de az se mindig, volt hogy régen csak --force jött össze de volt hogy úgy se
vicc hogy az amd fő szponzor és ennyit se tettek meg eddig
no meg minden új verzió máshogy van kissé untam már hogy minden évben új megintmáshogy kell szni amíg meg nem fejti mindneki a bibit, ahelyett hogy egy valaki megfejtené és mindneki más meg örülhetne hogy van vga is a gépben -
törölt tag
az opensuse 13.2-be bekerült a hozzáadható telepítési források közé az amd/ati driver is
persze aztán még meg kell keresni a szoftver telepítőben is és kijelölni hogy felpakolja magát
nem is értem mi tartott eddigkaffein-nél nem tudja valaki esetleg hogy hogy csalhatom elő a digitális tévéadásnál a felíratot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest