- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem azért írtam hogy benne van mert ide linkelted, hanem mert felpakoltam az 13.2-t és amikor hozzáadtam a telepítési forrásokhoz packman-t akkor láttam hogy bekerült és gondoltam szólok.
Magától nem teszi fel sajnos, rá kell keresni a telepítőben én simán azt szoktam írni hogy amd. Plusz csak hd5xxx vagy hd6xxx-tól van ugye ezért akinek korábbi van annak nem is kell. Nálunk is csak egy gépbe, épp ebbe.Szóval tőled függetlenül írtam.
Egyébként megtaláltam a Kaffeine-nél a felírat kezelőt, nem figyeltem talán mert ha nincs felírat akkor inaktív.
Viszont sajnálattal vettem észre hogy a naptárban nincs eseményinfó.
De erre nem is várok segítséget.Üdv!
-
törölt tag
hát ez most nem egészen értem, de már kissé zsibbadt vagyok
eddig én is a ymp félét használtam
már ha jó is volt, mert nem mindig
de elvileg az amd oldláról leszedett is jó, de az se mindig, volt hogy régen csak --force jött össze de volt hogy úgy se
vicc hogy az amd fő szponzor és ennyit se tettek meg eddig
no meg minden új verzió máshogy van kissé untam már hogy minden évben új megintmáshogy kell szni amíg meg nem fejti mindneki a bibit, ahelyett hogy egy valaki megfejtené és mindneki más meg örülhetne hogy van vga is a gépben -
törölt tag
az opensuse 13.2-be bekerült a hozzáadható telepítési források közé az amd/ati driver is
persze aztán még meg kell keresni a szoftver telepítőben is és kijelölni hogy felpakolja magát
nem is értem mi tartott eddigkaffein-nél nem tudja valaki esetleg hogy hogy csalhatom elő a digitális tévéadásnál a felíratot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest