Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
-
Vladi
nagyúr
Naja. Sajna a envidia egyre szarabb drivert ad ki. Az ati meg egyre jobb. Ki érti? Lassan inkább ati. Vagy én már nem tudom.
Velünk is eljátszotta régebben. -
BaliJack
aktív tag
Igen, pl arra
.
A -13 is frankó.
A többi fedi a valóságot, bár nem értem a zárójeles szövegeket: olyan, mintha egy AMD és egy Intel procim lenne a gépben.
Egyébként azt kisilabizáltam, hogy ebben az M/B temp a proci, a CPU temp (Intel) az alaplap hőmérséklete. Átírni még nem mertem.
Most KDE-t próbálom belőni, hogy mindig egy megadott felbontásban induljon el.
Ilyeneket hol lehet beállítani?
Meg ATIékkal is lesz egy csatám... -
BaliJack
aktív tag
Kösz a linkeket.
Sajnos, vmilyen okból nem működik nekem.
Megtaláltam a csomagot, feltelepítettem az összeset, elindítottam, töltött, aztán meg nem történt semmi. A kurzor visszaállt alaphelyzetbe, és kész...
Mi lehet a probléma?Vagy tudsz/tud vki olyan progit, amivel ki lehet jeleztetni a hőmérsékleteket? Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest