Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
-
Vladi
nagyúr
Naja. Sajna a envidia egyre szarabb drivert ad ki. Az ati meg egyre jobb. Ki érti? Lassan inkább ati. Vagy én már nem tudom.
Velünk is eljátszotta régebben. -
BaliJack
aktív tag
Igen, pl arra
.
A -13 is frankó
.
A többi fedi a valóságot, bár nem értem a zárójeles szövegeket: olyan, mintha egy AMD és egy Intel procim lenne a gépben
.
Egyébként azt kisilabizáltam, hogy ebben az M/B temp a proci, a CPU temp (Intel) az alaplap hőmérséklete. Átírni még nem mertem
.Most KDE-t próbálom belőni, hogy mindig egy megadott felbontásban induljon el.
Ilyeneket hol lehet beállítani?
Meg ATIékkal is lesz egy csatám... -
BaliJack
aktív tag
Kösz a linkeket.
Sajnos, vmilyen okból nem működik nekem.
Megtaláltam a csomagot, feltelepítettem az összeset, elindítottam, töltött, aztán meg nem történt semmi. A kurzor visszaállt alaphelyzetbe, és kész...
Mi lehet a probléma?
Vagy tudsz/tud vki olyan progit, amivel ki lehet jeleztetni a hőmérsékleteket? Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.
.
.
.
Egyszer kipróbáltam a Fedora 7-est, már nem emlékszem, de valamiért nem jöttünk ki egymással.