- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
safranyek #4090 üzenetére
Köszi!
Mára nekem is letöltötte, de a hiba üzenet megmaradt. Fura! Van tippetek mitől lehet? Eddig még nem találkoztam ilyennel, pedig rendszeresen seed-elek Linux ISO-kat.(Raspbian-on futó transmission-al seed-elek, rasbiab, debian, libreoffice,...ISO-kat)
Rufus csak EFI "cél"lal tudja kiírni a live-ot. Elképzelhető, hogy már nem támogatott az MBR? Vagy csak dd módban kiírva működik? -
válasz
safranyek #3826 üzenetére
Alapjáraton elég a packman, ha valamit nem találsz rá kell keresni a software.opensuse.org-on és utána hozzá adod a repot. Pl. van graphics amiben van egy csomó grafikus lib az gyakran kell.
Frissítés: átírod a repokat kézzel az új verzióra a yastban. Utána termninálban 'sudo zypper dup'
-
kovaax
őstag
válasz
safranyek #3824 üzenetére
Évekkel ezelőtt próbálkoztam először opensuse-val, de a yast kiverte nálam a biztosítékot, mert akkoriban nagyon tetű volt. Aztán amikor elindították a tunblit, felraktam megint, vagy egy fél évig elvoltam vele, meg a rendszeres összeomlásaival. Aztán amikor kijött a Leap 42.1, felraktam azt, és azzal már semmi gondom nem volt. Nem igazán értem, hogy miért nem népszerűbb kishazánkban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged