- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
nem foglalkoztam vele mert úgy döntöttem addig nem nyugszom amg nem lessz az én süsüm is olyan szép meg áttetsző mint az előzőleg mellékelt videón!
felment a beryl de nem működik hibákat ír összeomlikde valószinűleg az xgl a hibás most meg próbálom az aiglx-et használni!csak még nem toom hogy kell felrakni de majd a gugli segít
Gordiann : én opensuse 10.2 alat ''simán'' összehoztam a 3dgyorsítást
ez alapján telepítsd [link] -
Jester01
veterán
Az mplayere-s hibád megoldása pedig engem is érdekelne, mert az spec nálam is fenn áll. teljesen ugyanaz.
Kell neki az említett helyen egy subfont.ttf. Másolj/linkelj oda egy neked tetsző betűkészletet. Az elhalálozás minden bizonnyal más probléma, ettől csak feliratok nem lesznek (meg az osd lesz hiányos). Szóval kellene részletesebb információ.
Az ati drivert alapból fglrx-nek hívják, suse alatt nem tudom.
[Szerkesztve] -
kalló
aktív tag
ezt a módszert ismertem csak az a baj hogy nem toom az ati driver nevét és ''ati''-ra nem ad ki semmit próbáltam még a ''driver''-t de arra se dob semmit
meg kipróbáltam valami ''make uninstall'' dolgot de az sem ment most egy ujjab nagy dilemma előtt állok
a ''Desktop Preferences/Windows'' ra kattintva ez ugri elő
''Cannot start the preferences application for your window manager
Window manager ''compiz'' has not registered a configuration tool''<--ez mit jelent és hogyan lehet kiküszöbölni??
valamint suse kdes xgl-ben hogyan állítom be a pluginokat mint pl. motion blur,water effect,stb.???
az ''opensuse-xgl-settings''-ben nem bírok semmit se beállítani vagy csak megint én vok naon buta
ja és még nincs végeaz mplayerem ujjonan ezzel boldogít ''New_Face failed maybe the font path is wrong Please supply the text font file (~./mplayer/subfont.ttf)''-és bármilyen filmet loadolok eltüník az mplayer mintha el se indítottam volna
és még 1 utolsó kérdésem lenne megéri feltenni az opensuse 10.2 X86_64-et gyorsabb mint az x86?ill. vannak már hozzá működő progik? -
-
-
-
~DD~
tag
Hi!
Én felraktam próbaképp (a Novell honlapjáról letölthető egy 60napos próbaverzió). Kb fél órát töltöttem a társaságában, mivel inkább KDE-s vagyok az új Gnome menut nem nagyon tudtam értékelni (K menü sokkal jobb). És mivel semmi munkacélra nem használnám a gépet ezért számomra felesleges az újítások nagy része. Szerintem egy átlag usernek bőven elég az openSuSE.... Persze mivel nem használok rendszeresen linuxot és így sem értek hozzá túlságosan, ezért lehet, h valaki megkövez, de 30perc után én erre a következtetésre jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Android játékok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest