- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
Sikerült de nem Suse alatt felb@sztam az agyam és feltettem egy fedorát!
fedorába benne van simán megy minden iszonyt szépde kell hozzá a vas legalább is memória mert nekem csak 512mb van és mikor betölt a grafika szépen megy a beryl de alig pár perc múlva belassul ha nagyon belejövök a sok motion-ba
én open suseba mindent kipróbáltam kivéve az aiglx+beryl+kde on suse verziót nem mert elfogyott a türelmem!
az viszont biztos hogy fedora alatt nem tettem fel ati drivert hanem egy haverom tanácsára a fedorás-t használom és van 3d gyorsítás -
kalló
aktív tag
nem foglalkoztam vele mert úgy döntöttem addig nem nyugszom amg nem lessz az én süsüm is olyan szép meg áttetsző mint az előzőleg mellékelt videón!
felment a beryl de nem működik hibákat ír összeomlikde valószinűleg az xgl a hibás most meg próbálom az aiglx-et használni!csak még nem toom hogy kell felrakni de majd a gugli segít
Gordiann : én opensuse 10.2 alat ''simán'' összehoztam a 3dgyorsítást
ez alapján telepítsd [link] -
-
kalló
aktív tag
mindenkitől elnézést kérek egy kicsit nagyon hosszú lett az előző hozzászólásom de már annak is örülnék ha 1 et megválaszolna vki plízzz
-
kalló
aktív tag
ezt a módszert ismertem csak az a baj hogy nem toom az ati driver nevét és ''ati''-ra nem ad ki semmit próbáltam még a ''driver''-t de arra se dob semmit
meg kipróbáltam valami ''make uninstall'' dolgot de az sem ment most egy ujjab nagy dilemma előtt állok
a ''Desktop Preferences/Windows'' ra kattintva ez ugri elő
''Cannot start the preferences application for your window manager
Window manager ''compiz'' has not registered a configuration tool''<--ez mit jelent és hogyan lehet kiküszöbölni??
valamint suse kdes xgl-ben hogyan állítom be a pluginokat mint pl. motion blur,water effect,stb.???
az ''opensuse-xgl-settings''-ben nem bírok semmit se beállítani vagy csak megint én vok naon buta
ja és még nincs végeaz mplayerem ujjonan ezzel boldogít ''New_Face failed maybe the font path is wrong Please supply the text font file (~./mplayer/subfont.ttf)''-és bármilyen filmet loadolok eltüník az mplayer mintha el se indítottam volna
és még 1 utolsó kérdésem lenne megéri feltenni az opensuse 10.2 X86_64-et gyorsabb mint az x86?ill. vannak már hozzá működő progik? -
-
-
-
kalló
aktív tag
helló!
azt szeretném kérdezni hogy valaki meg tudja mondani hogyan took 3dés kocka,elforgós deszktopot varázsolni a opensuse 10.2 x86 linuxomba???ja meg olyan füzetlapszerű váltást(Alt+TAB)???mert sajnos nagyon láma vok a linuxhoz... még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest