Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
köszi a választ.
a recovery módra rá jöttem már utána és sikerült is megoldani.
a net az továbbra sem ment, felhasználó nevet megadtam, jelszót is, de az kinternet kirta mindig, hogy nem működik a smpppd/ valami ilyesmi/, a háló kártyámat az felismeri a rendszer, a MAC-t is kiírta. próbáltam, ip. ket is adni amiket a help mappa és a neten láttam fórumokon, de nem sikert, mindig kiírta az előbbit. leszetttem a DNS címeket is a digiről de semmi. Az egész hétvégém rá ment az egészre és nem sikerült. Így úgy döntöttem, hogy format. Sajnálom, mert tetszett nagyon, talán majd ha valaki, akinek ilyen szolgáltatótól sikerül, majd neki vágok megint. -
BaliJack
aktív tag
Igen, egy rúter van, az oszt ki minden IP-t.
Szerk.: Még valami fontos, a rúter mindig ugyanazt az IP-címet adja ugyanannak a MAC-addressnek.
Az a gond, hogy mindkettő kapcsolat (UTP-s és WLAN is) megkapja a saját IP-címét, de a WLAN nem tud kifelé menni a netre.
Pingeltem az index.hu-t az IP-jével, de
"unknown host".
Beállítottam a rúter címét default gatewaynek, de így sincs semmi netkapcsolat
.
Kutatok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest