- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottu
senior tag
válasz
Vilmoskorte #845 üzenetére
Nah beállítottam fix IP-re meg minden és ez lett az eredmeny:
[link]
Letiltottam a wireless-t mert azt úgy se használom. Minden DONE (ahogy a képen is látható) és egyszerűen nincs net, és a routert se érem el. Ahogy ráakarok menni oldalra egyből kidobja hogy nem elérhető, mintha semmi net nem lenne.
A tűzfalat hogy kell beállítani? Mert azt is kikapcsoltam. -
Fawkes
őstag
válasz
Vilmoskorte #479 üzenetére
Köszi mindenkinek
-
Gao182
tag
válasz
Vilmoskorte #470 üzenetére
Ohh... Bocsásd meg botladozásomat... amúgy olvasok minden után folyamatosan és már meg is oldottam a dolgot, de köszönöm a segítséget, kedves tőled, engem csak az zavar, hogy mér kell leugatással kezdeni? Win alatt tökjól tudok PHP-t fejleszteni, de Linuxal nem foglalkozok rég óta... Nem értem, ahhelyett hogy örülnének a linuxosok hogy valaki át akar állni, inkább leugatják és elveszik a kedvét az egésztől?
-
DukeFX
tag
válasz
Vilmoskorte #381 üzenetére
Pont azzal próbálkozom!!! Egy rakás sz@r az egész! Ilyen lib, olyan lib, amolyan f@szság! Egyszerűen nem tudom felrakni, mert annyi mindent hiányol. Ha beszerzem a megfelelő cuccot, ami kell neki, és telepíteném, akkor meg az a cucc nyvalyog, hogy nincs ez, nincs az... egyszerűen nem jutok a végére. A SuSE majdnem fullon fel van rakva.
-
dr_strange
senior tag
válasz
Vilmoskorte #365 üzenetére
írd be /etc/resolv.conf-ba és vedd le róla az írásjogot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest