- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
A packagekit.serivce és a hasonló szolgáltatások nálam is le vannak tiltva, de a Gnome szoftvert nem töröltem le, mert akkor a keresőből is eltűnik a lehetőség, hogy az áruházban keressen, az meg néha nem árt.
A Yast-ban vannak olyan modulok, amiket a Gnome beállításai között nincsenek, pl. a sysconfig editor, filesystem snapshots, apparmor... ha valakinek kényelmesebb ezeket GUI-n intézni, mint terminálban, akkor megvan rá a lehetőség. De el lehet őket távolítani, ha bloatnak érzed.
Ja, a Gnome alapvetően nagyon jó. Benne van minden, ami kell, nem érzem hiányát semminek sem, de nem is bloat. Viszont a beépített programjaival nem vagyok annyira megelégedve, a Videók alkalmazás sok formátumot nem játszik le, és egérgörgővel való görgetésnél egy percet görget, ami nagyon sok. A VLC-t, SMPlayer-t, mpv-t vagy a Celluloidot szoktam használni.
A Képnézegető nagyon buta, még egy átméretezés sincs benne... a gThumb-ot használom helyette.
Az időjárás alkalmazás régebben (40-es verzió előtt) felismerte a várost, ahol élek, az újabb verziók már nem ismerik, és nem is lehet belehekkelni sehogy sem. Elég gagyi így.
A Fényképek app se jó kb. semmire, nem tud semmit. Van benne vágás, színjavítás, egy-két filter, de egy sima átméretezés már nincs...
Mondjuk a Számológép az jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest