Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Jogos a kérdés, igazából én első körben nem is gondoltam a videokártya driverre, mert eddig csak KDE-t használtam azt hittem pont emiatt én is, ha ott rossz akkor máshol is. Sőt előbb gondoltam volna hogy a procim kevés és valami processz a háttérben megeszi a processzort.
Aztán itt a fórumban kaptam azt az infót, hogy a KDE nem szereti az nvidia drivereket, mind a nyílt mind a zárttal vannak gondok KDE alatt, aztán pengwin fórumtárs írta hogy nála szintén volt hasonló gond KDE-vel, de pl Cinnamonnal nem volt probléma ugyanazon a gépen.
Ez adta az ötletet, hogy akkor ha a Cinnamonban nincs ilyen gond, akkor tesz jelleggel azt használom most 3-4 hétig élesben és ha ennyi idő alatt nem jelentkezik ott a probléma akkor biztos az nvidia-KDE páros a ludas de ha itt is akkor valószínű a kártya hűtése vagy az is.
Legalábbis most ez a teszt tárgya, remélem jó irányba indultam el, majd kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest