- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
visit
tag
Szia!
Azért látsz csak 180Mb-ot, mert valószínűleg valamelyik egyetemen töltötted le....
Ez az a 180Mb, amivel az ISO több, mint 4Gb. És a fájlrendszeri korlát miatt kaptad ezt.
Vagyis a 4Gb feletti részt töltötted le, illetve a letöltéseidet 1Gb után újra és újra felülírtad a következő 1Gb-os szegmenssel. Az utolsó részben viszont már csak 180Mb van, ezt nem kellett felülírnod. Talán ebben benne van az allokációs tábla, ezért láthatod Alcohollal. Persze el nem érheted.
Nekem meg van a DVD és a kiegészítő DVD is. Lemásolhatod. -
Dilikutya
félisten
Sajnos a letöltő oldal nem volt túl informatív, hogy milyen nyelvű is a cucc. Amúgy miért pont a DVD Decrypterrel írjam ki? Nem a kiírással van a gondom, hanem azzal, hogyan lehet a 4Gb-os DVD-nyi Linux itt előttem egy 180Mb-os iso képében.
A telepítés mondjuk még odébb van, még csinálni kell neki partíciót, és ahhoz előtte ki kell írni mindent, hogy szabadon garázdálkodhassak utána a particionáláskor. Jó-jó, tudom, Partition Magic és társai... de én valahogy nem bízom bennük. Kellenek még az adataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest