- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Szia!
Nvidia GT 440 a vga, de sajnos a zárt driver nem szereti, ugyanis bár a kép rendben van, de a zárt driverrel kijelentkezéskor (KDM) elszáll a kép teljesen nem tudom miért, de a monitor elszáll tőle, csak az újraindítással tudok kijönni a dologból.
Ez így volt korábban a 12.2 esetében is, emiatt kizárólag a novueau-t használom, és eddig nem is volt ezzel gond.Most 12.3-at használok (64 bit)
Valamikor volt valami frissítés valóban, és mindenképpen a nyílt driverre gyanakszom, bár rég használtam a virt. gépet szóval nem tudom hogy a driver frissítés ami okozza ezt, vagy az, hogy közben próbaképp felraktam a zárt drivert de ugyanolyan rossz az én estemben most is, ezért visszaraktam a nouveau-t
Van egy ősrégi 2013 év eleji mentésem, még azt gondoltam megpróbálni, hogy abból visszaállítani a nouveau-t, de addig még nem jutottam el, mert kellett a gép.
A virtuális gép meg annyiban gáz nekem, hogy viszonylag ritkábban használom, de amikor kell, akkor nagyon fontos hogy tudjak vele dolgozni, ezért mindenképp meg szeretném oldani a problémát.
Sajnos még most is aktuális, ezért bármilyen segítséget előre is köszönök, illetve szívesen használnám a zárt drivert is, ha a kijelentkezés bugot meg lehetne oldani valahogy.
-
joecontra
addikt
Köszönöm a reakciót.
Kábelmodemes internet, folyamatosan aktív. Live módban és telepítés közben oké, restart után süket.
Miért nem megy? Azt én is szeretném tudni.A hálózatkezelő nem is enged Ethernet kapcsolatot hozzáadni és be is pöntyög valamit közben. Valami nem kompatibilis neki.
Megnézem akkor pontosan.Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest