Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz Vladi #3229 üzenetére

Szia!

Nvidia GT 440 a vga, de sajnos a zárt driver nem szereti, ugyanis bár a kép rendben van, de a zárt driverrel kijelentkezéskor (KDM) elszáll a kép teljesen nem tudom miért, de a monitor elszáll tőle, csak az újraindítással tudok kijönni a dologból.
    Ez így volt korábban a 12.2 esetében is, emiatt kizárólag a novueau-t használom, és eddig nem is volt ezzel gond.

Most 12.3-at használok (64 bit)

Valamikor volt valami frissítés valóban, és mindenképpen a nyílt driverre gyanakszom, bár rég használtam a virt. gépet szóval nem tudom hogy a driver frissítés ami okozza ezt, vagy az, hogy közben próbaképp felraktam a zárt drivert de ugyanolyan rossz az én estemben most is, ezért visszaraktam a nouveau-t

Van egy ősrégi 2013 év eleji mentésem, még azt gondoltam megpróbálni, hogy abból visszaállítani a nouveau-t, de addig még nem jutottam el, mert kellett a gép.

A virtuális gép meg annyiban gáz nekem, hogy viszonylag ritkábban használom, de amikor kell, akkor nagyon fontos hogy tudjak vele dolgozni, ezért mindenképp meg szeretném oldani a problémát.

Sajnos még most is aktuális, ezért bármilyen segítséget előre is köszönök, illetve szívesen használnám a zárt drivert is, ha a kijelentkezés bugot meg lehetne oldani valahogy. :R :R

• joecontra

addikt

válasz Vladi #3229 üzenetére

Köszönöm a reakciót.

Kábelmodemes internet, folyamatosan aktív. Live módban és telepítés közben oké, restart után süket.
    Miért nem megy? Azt én is szeretném tudni. :))

A hálózatkezelő nem is enged Ethernet kapcsolatot hozzáadni és be is pöntyög valamit közben. Valami nem kompatibilis neki.
    Megnézem akkor pontosan.

Üdv,
    J

Új hozzászólás Aktív témák