Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
BigManus
üzenetére
Mik voltak azok a problémák ami miatt leszedted?
Én is fel szeretném rakni, legfőképp a a 4.10-es KDE miatt, de már lassan kezdek elbizonytalanodni félek attól hogy ez is olyan megosztó kiadás lesz, mint anno a 12.1 volt...
(Bár azzal nekem szerencsém volt, a 64 bites kiadás gond nélkül ment nálam)
Jelenleg 12.2-őt használok.Válaszodat előre is köszi!

Most még csak live-KDE-ként próbálgatom a 12.3-at nekem eddig a wifivel volt gondom mással eddig nem, de az elég érdekes eddig...
Semmi biztosat nem tudok még erről írni, mert még próbálgatom csak, de nálam a wfi az egyedüli netforrás, és eddig egy hosszabb wifi antennát használtam a wlan kártyához, (gyenge a szobában már a jel) amivel a 12.2 gond nélkül tud netezni, bár a sávszélesség elég széles sávban ingadozik, átlagban 3-400 kb/s-al jön a net, de volt 600, illetve 54 is... (6 megás net)
A 12.3 live-KDE meg ugyanezzel az antennával nem találta meg az otthoni wifit, (a környékbelieket igen csak az otthonit nem
) csak akkor ha kissé irányba fordítottam az antennát akkor csatlakozott is, de csak 25-30 kb/s "sávszélességgel" és gyakran le is dobta a netet állandóan újracsatlakozott....Viszont ma vettem egy talpas wifi antennát (amúgy is terveztem) és csodák csodája, azzal csont nélkül megy az otthoni wifi a (live) 12.3-on eddig stabil 6.41 mb/s-al...

Kipróbáltam a telepített 12.2-őn is, ott is hozta ezt, bár ott egyszer mértem alacsonyabb értéket is, 12.3-nál eddig nem...

Viszont ezt csak érdekességképpen írtam le, ebből nem lehet még komoly dolgot leszűrni, ahhoz még pár napig tesztelem különböző antennákkal a live 12.3-at és a 12.2-őt. Viszont kíváncsi vagyok hogy majd mit mutatnak a dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(Bár azzal nekem szerencsém volt, a 64 bites kiadás gond nélkül ment nálam)
) csak akkor ha kissé irányba fordítottam az antennát akkor csatlakozott is, de csak 25-30 kb/s "sávszélességgel" és gyakran le is dobta a netet állandóan újracsatlakozott....