Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigManus
üzenetére
Köszi!
Nagy hőstetteket nem csinálok, meg ez is Gnome, mint az Ubuntu, így kb. azonosak a progik is. A Nattynál valahogy jobban kézre áll, és mintha user-barátabb is lenne. Ubuntut is szeretem, sokszor kihúzott a pácból még XP mellett...Suse Linux lett az OpenSUSE, nem? [link]
A Suse Linux Enterprise meg serverekre való, de ahogy most nézem van desktop verzió is... hmmm. Ezt nem is néztem. Ez érdekes. Mondjuk zárt driver letöltést nem találtam, de compiz megy, szal. működik minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest