Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, közben kvázi előről kellett kezdjem. lehet, hogy leszedem inkább majd a tumbleweed-et, csak ki akartam próbálni, olyan jól hangzott ez a rolling disztró dolog. meg ugye suse mellé nincs nagyon más megoldás, hogy bizonyos alkalmazásokat firssítsen az ember, nem láttam nagyon ilyen kiegészítő repókat, amiből a nem rendszerkritikus alkalmazások frissíthetők. olyasmikre gondolok, mint mondjuk egy shotwell, vagy empathy, amiknél kerülnek be új funkciók a frissítésekkel, mert mondjuk a xorg vagy a kernel igazából inkább stabilan jó, funkcionalitásukban kevésbé változnak (számomra észrevehető módon).
a startup dologgal az a baj, hogy gnome3 alatt nincs ilyen, hogy rendszerbeállítások > indítás és leállítás... most még mielőtt frissítettem gnome3-ra, bejelöltem, hogy induljon automatikusan, de az a probléma továbbra is fennáll, hogy nem jelenik meg az ikonja sehol, és az ázsiai nyelveknél az a kis felugró lista sem, amiből az írásjegyeket tudom válogatni. bár így is lehet írni, de kicsit olyan, mintha vakon gépelnék.
ja, meg valamiért a wifi nem csatlakozik automatikusan, pedig meg van neki mondva, de indításkor mindig rá kell bökni kézzel, hogy felmenjen a routerre. vagy lehet, hogy csak én nem lennék elég türelmes? de megszoktam, hogy ubuntu alatt mire beírom a jelszavam a loginnél, már csatlakozott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gombászkönyvek egyben
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs