Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Megmutattam neki azt a repót, de nem találta meg a repoindex fájlt, aztán nem lehetett bezárni, kiakadt a yast.
Végül a wikipediáról hozzáadtam a hivatalos 11.2-es repókat, azokat simán elfogadta, majd a yastban elérhetővé vált a kernel visszafejlesztése, ami sikerrel zárult, most a 2.6.31.12-es kernelen megy a rendszer.
Fel tudtam tenni az eddig problémás fglrx v. kernel modul cuccot, de ettől még nem javultak meg a dolgok, maga a driver továbbra is működésképtelen.
Yastban nem találtam rá utalást, hogy hogyan kell uninstallálni a Catalyst darabjait, lehet csinálok egy komplett újrarakást, aztán eljátszom ezt a kernel visszafejlesztést, majd telepítek egy drivert.vladi:
Az az oldal nekem sem megy, de korábban sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest