Hirdetés
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Kipróbáltam a VESA módban való indítást. A laptop szépen bebootolt a live CDről, de már más fórumokon is visszaköszönő problémával találkoztam az X indítása után: jelszó / felhasználó nevet kér, természetesen egyik sem segített, válasz: a hiba oka ,hogy nem ismerte fel az opensuse a grafikus kártyát. Végül consol módban a sax2 segített. Itt szépen felismerte a kártyát intel gma 645-nek, a felbonást is beállítottam 1280*800/60 hz-re. Ezután már szépen betöltött az X, fut, használhatónak tűnik, meglepetésemre trükközés nélkül megy a wlan és van hang is!Ma telepítem a live CD-t, tesztelés következik, ledúrom a vistát és kap az opensuse egy xp-t, végszükségre.
Valaki használ egyébként opensuse 11.1 DVD változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest