- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hy All!
Tegnap felraktam a Suse Linux 9.2-t a gépre. Szépen defregmentálom a windows C: (az első partíció, bootolható 9,7 Gb-os) meghajtót, hogy majd ide fogom telepíteni a linuxot, mert a másik partíción fontos cuccok vannak (D: 30Gb).
Szépen rendben bebootolok CD-ről (cd-s verzió) kiválasztom a telepítés menüpontot. Elkezdi a telepítést, szépen megtalál mindet, eddig minden jó. De a particionálás menüpont nem tetszett:
Azt akarta, hogy a 30 Gb-ost átméretezi 25 Gb-ra és ott rakja fel a linuxot. Na erre én megpróbáltram megváltoztatni, hogy a C:-t méretezze, meg ilyenek. De istennek sem sikerült átállítani a c:-re. Na mondom, akkor kitolok a Yebt-val mivel (a telepítés segító varázslóval) a d:-re akartas rakni a cuccát, ezért azt televágtam a windows alól. Bebootoltam újra. És csodák csodájára a C:-t méretezte át, ahogy pont kellett.
Na mondom karaly. Feltelepült. Minden ok.
DE:
A WinXP-s menüpontot kiválasztva a LILO nem kezdi el betölteni az xp-t hanem újraindul a vas. Mit csináljak, nem akarok xp-s javítókonzolt, mert akkor oda a lilo és azt nem tom hogy kell telepíteni...
Köszke a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest