Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
hello. Ujonnan raktam fel a 10-et. Nagyon láma vagyok ezért lenne néhány kérdésem.
1. ez a megjelenítés, főleg firefoxban ez a ''cleartype'' ami egyébként az IE7-ben is volt,de ki lehettt kapcsolni. Nade itt hogy lehet kikapcsolni? Próbáltam vezérlőpult/megjelenítés/betűtípusoknál az x-et kivenni az élsimításról, utána ujrainditottam a firefoxot, de semmi. Ezt hogy lehet kikapcsolni ugymond ''rendes '' megjelenítésre, mint winfos alatt?
2. mp3-at mivel játszok le?
3. Hogyan csomagolok ki file-okat?
4. Hogyan telepítek programokat?
5. Ez már bonyásabb: van még egy windowsos gépem. Meg ez a linux. Amikor hálózatba kötöm öket, nemlátják egymást. Próbáltam beállítani Samba servert de semmi. Légyszi ezt lépésről lépésre írjátok le, mert ebben a témában nagyon kezdő vagyok. (A kézikönyv csak annyit ir, hogy samba servert csináljak)
Köszi a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Helyesírás topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Energiaital topic
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest