- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
OpenSUSE Tumbleweedet használok, és a tanácsotokat szeretném kérni mert valószínű valami összeakadhatott egy frissítés kapcsán... Az a problémám, hogy egy frissítés után a KDE nem akar frissíteni, az update applet kijelzi hogy van frissítés, de telepíteni nem tudom mert csak azt írja ki hogy futtassam manuálisan a zypper-dup -ot. Ezt már többször is megcsináltam mondván biztos valami csomagfüggőségi gond van de továbbra is változatlan a helyzet, a frissítéseket jelzi de frissíteni csak parancssorból tudok. Persze nem nagy dolog az sem, de egy fokkal kényelmeseb így (főleg Tumbleweednél) és szeretném megérteni mitől van és megbütykölni, mert hát ennek mennie kéne minden gond nélkül. Mellékelek egy képernyőképet is, hogy pontosan hogy néz ki a dolog.
Ez már egy régebbi kép, azóta össze is omlott egyszer a rendszer de dvd-ről frissítéssel vissza tudtam hozni, de a helyzetet nem oldotta meg.
Bár gyanítom hogy meglehet az is hogy egy "feature" mert mikor downgradeltem a rendszer rendesen jelezte a frissítéseket a KDE és fel is rakott egy rakás új frissítést, nem kellett parancssorhoz nyúlni de utána megint csak jelezni tudja telepíteni nem.Volt aki ajánlotta közben hogy frissítsek yast-al, nekem ok is lenne, de sajnos ott meg hiába állítottam be ha bemegyek a yast-ba az online frissítésbe semmit nem ír ki csak teszt updateket...

Nektek van valami ötletetek mitől lehet ez, illetve mi hozhatná helyre?
Válaszotokat és bármilyen segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs