Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Én openSUSE Tumbleweedet használok, és úgy néz ki valami frissítés összeakadt valamivel, ami Tumbleweednél néha előfordul, de most nem tudom mit tudok kezdeni ezzel...
Szóval észrevettem hogy a grub-ba eltűnt a win, gondoltam semmi gond biztos frissült a grub, lefuttatjuk a beállításait a yast-ból, de amikor elindítom a csatolt kép fogad...
Gondoltam megpróbálom felrakni amit hiányol, de a csomagkezelő modul se indul el, hasonló hibaüzenettel, és ez inkább a probléma, mert így se a wint nem tudom használni, (bár szerencsére alig van amikor elindítom már) de ami komolyabb gond telepíteni sem tudok semmit sem még ezt meg nem tudom oldani. Szóval valamit fel kéne telepítenem még ami hiányzik, de telepíteni sem tudok, mert az se működik...
Próbáltam más modulokat is elindítani, pl a szkenner és az időbeállítás rendben megy tehát nem a full yast halt meg de így sem érek vele sokat...Szerintetek mi lehet a gond?
Válaszotokat, illetve bármilyen segítséget/infót előre is köszönöm nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Videó stream letöltése
- Robogó, kismotor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest