Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple Watch
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin #3925 üzenetére
Köszönöm a hasznos infót!
Bár a zypper dup-ot nem próbáltam, és végigzongorázva a csomagokat is megvolt minden, de a te javaslatod adta az ötletet, ami által (kopp-kopp) sikerült megoldanom
A megoldás az volt hogy felraktam a libyui qt 8 és a yast ruby binings (bár ez szerintem nem játszik bele a képbe) csomagokat plusz amit függőségbe felrakott és utána (újraindítás után is biztos ami biztos
) mennek a grafikus yast modulok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest