- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Igen, ez így valóban nem 100-as ...

A 13.1-et live-ba már próbáltam, nem volt vele gond, csak az lenne az igazi ha a virt. gépet ott is ki tudnám próbálni...
A virtuális gépet egyébként ma kipróbáltam, bár nem hosszú ideig ezért biztos kijelentést még nem merek tenni, de nem tűnt el az egér, úgyhogy eddig úgy fest valóban a driver a gond.
A kijelentkezés valóban érdekesebb téma, bár a driverek próbálgatásáig még nem jutottam el, gondoltam a KDM-be próbálok állítgatni dolgokat hátha, mert végülis ott nem stimmel valami.
És elég érdekes, mert kiszedtem a KDM beállításaiban a téma használatát, átállítottam a színsémát, meg egy-két dolgot, és annyiban változott a helyzet, hogy ha kijelentkezés előtt indítok egy új munkamenetet, akkor miután így saját felhasználóként kijelentkezek, úgy nincs gond, régebben (a zárt driverrel) így is elszállt ugyanúgy a kép...Bár sajnos ha simán akarok kijelentkezni, akkor most is fekete képernyő, ki érti ezt...

Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Mikrofon topic
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen routert?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest