- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nyomtatóvásárlás előtt állok, és már vannak konkrét jelöltjeim is, de kissé tartok attól hogy amit leginkább kinéztem az nem működne 100%-ban openSUSE 12.2 alatt, ezért vásárlás előtt szeretném a tanácsotokat kérni.

Jelenlegi kiszemeltem egy Samsung SCX-3400 lézeres multi [link] most ez az első számú jelöltem, előtte egy Samsung ML-2160-as sima lézernyomtatóban gondolkoztam, ami kapcsán a Samsung Linuxos driverét le is szedtem és fel is raktam már.
Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem hogy multifunkciósat szeretnék inkább, de ha lehet lézereset, ezért nem HP, pedig a HP-nak elég jó támogatása van, ezért azt nyugodtabban venném meg, de én ritkán nyomtatok, nekem a lézernyomtató lenne ideális, az meg HP-bből horror áron van.
A gondom nem is a nyomtatással lenne, hanem attól félek hogy a szkennerként nem fogja felismerni a Yast.
Azért tartok ettől, mert (mint írtam elvileg fent van a Samus driver) a Yast nyomtatóbeállításainál megvan mindkét Samsung nyomtató nyomtatósora, de a szkennerek között nem találtam az SCX-3400-ás Samsungot, csak pár 4000-es sorozatú van a szkennerek listájában azzal hogy a "xerox mtp illesztőprogram megfelelő funkcionalitást biztosít"...Szóval a nyomtatók között megvan a típus, a szkennerek között nem, és ez a problémám, mert nem tudom hogy meg merjem-e venni a cuccot, egy ubuntus leírást találtam már, [link] de abból nem tudom mi használható openSUSE alatt...

Találtam egy openSUSE-s infót is, de nem tudom hogy ez megoldás lenne-e [link]
Nem szeretnék belefutni abba hogy megvan a cucc és nem tudom használni, ezért bármilyen tanácsot/infót előre is nagyon szépen köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Formula-1
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Szemüveges topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest