- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nyomtatóvásárlás előtt állok, és már vannak konkrét jelöltjeim is, de kissé tartok attól hogy amit leginkább kinéztem az nem működne 100%-ban openSUSE 12.2 alatt, ezért vásárlás előtt szeretném a tanácsotokat kérni.
Jelenlegi kiszemeltem egy Samsung SCX-3400 lézeres multi [link] most ez az első számú jelöltem, előtte egy Samsung ML-2160-as sima lézernyomtatóban gondolkoztam, ami kapcsán a Samsung Linuxos driverét le is szedtem és fel is raktam már.
Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem hogy multifunkciósat szeretnék inkább, de ha lehet lézereset, ezért nem HP, pedig a HP-nak elég jó támogatása van, ezért azt nyugodtabban venném meg, de én ritkán nyomtatok, nekem a lézernyomtató lenne ideális, az meg HP-bből horror áron van.
A gondom nem is a nyomtatással lenne, hanem attól félek hogy a szkennerként nem fogja felismerni a Yast.
Azért tartok ettől, mert (mint írtam elvileg fent van a Samus driver) a Yast nyomtatóbeállításainál megvan mindkét Samsung nyomtató nyomtatósora, de a szkennerek között nem találtam az SCX-3400-ás Samsungot, csak pár 4000-es sorozatú van a szkennerek listájában azzal hogy a "xerox mtp illesztőprogram megfelelő funkcionalitást biztosít"...Szóval a nyomtatók között megvan a típus, a szkennerek között nem, és ez a problémám, mert nem tudom hogy meg merjem-e venni a cuccot, egy ubuntus leírást találtam már, [link] de abból nem tudom mi használható openSUSE alatt...
Találtam egy openSUSE-s infót is, de nem tudom hogy ez megoldás lenne-e [link]
Nem szeretnék belefutni abba hogy megvan a cucc és nem tudom használni, ezért bármilyen tanácsot/infót előre is nagyon szépen köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Formula-1
- További aktív témák...
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest