Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nyomtatóvásárlás előtt állok, és már vannak konkrét jelöltjeim is, de kissé tartok attól hogy amit leginkább kinéztem az nem működne 100%-ban openSUSE 12.2 alatt, ezért vásárlás előtt szeretném a tanácsotokat kérni.

Jelenlegi kiszemeltem egy Samsung SCX-3400 lézeres multi [link] most ez az első számú jelöltem, előtte egy Samsung ML-2160-as sima lézernyomtatóban gondolkoztam, ami kapcsán a Samsung Linuxos driverét le is szedtem és fel is raktam már.
Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem hogy multifunkciósat szeretnék inkább, de ha lehet lézereset, ezért nem HP, pedig a HP-nak elég jó támogatása van, ezért azt nyugodtabban venném meg, de én ritkán nyomtatok, nekem a lézernyomtató lenne ideális, az meg HP-bből horror áron van.
A gondom nem is a nyomtatással lenne, hanem attól félek hogy a szkennerként nem fogja felismerni a Yast.
Azért tartok ettől, mert (mint írtam elvileg fent van a Samus driver) a Yast nyomtatóbeállításainál megvan mindkét Samsung nyomtató nyomtatósora, de a szkennerek között nem találtam az SCX-3400-ás Samsungot, csak pár 4000-es sorozatú van a szkennerek listájában azzal hogy a "xerox mtp illesztőprogram megfelelő funkcionalitást biztosít"...Szóval a nyomtatók között megvan a típus, a szkennerek között nem, és ez a problémám, mert nem tudom hogy meg merjem-e venni a cuccot, egy ubuntus leírást találtam már, [link] de abból nem tudom mi használható openSUSE alatt...

Találtam egy openSUSE-s infót is, de nem tudom hogy ez megoldás lenne-e [link]
Nem szeretnék belefutni abba hogy megvan a cucc és nem tudom használni, ezért bármilyen tanácsot/infót előre is nagyon szépen köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest