- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
Bár ez most nagyon konyhanyelv lesz, de nem tudok mit tenni.
Figyelembe kell venni, hogy a power4 már alapból 2 magos processzor. ha csak egymagos ''változatot'' (tudom, más különbség is van) a PPC 970et nézzük, amiről most épp nem találtam infót a kettő közötti különbség jóval kevesebb lesz. Így lehet alapul venni a processzormagok teljesítményét, ahol a sparc már jóval kisebb hátránnyal rendelkezik.
Tényleg eléggé konyhanyelv lett, nem tudok mit tenni, rem. megértetted a modanivlóm. -
Miracle
senior tag
Ezzel kapcsolatban csak azt jegyezném meg, hogy a SPEC tesztek leginkább a szuperszámítógép-építőket, és a műkedvelőket érdekli, a valóban fontos teszt a SAP benchmarkja.
és én nem azt mondtam, azaz kifejezetten tagadtam, hogy 1 SUN CPU erős lenne, ezeket sokprocesszoros rendszerekbe tervezték, ott jönnek elő a képességei. félelmetesen jól skálázódnak.
modjuk a mostani US3 asoknak a power-4 esekkel szemben nincs esélyük egy komolyan optimalizált kód esetén, de ha valaki saját szoftvert használ, jóval könnyebb a SUN rendsezrein elérnie jó eredményeket.(csak több processzoron ugye) azon kívül várjuk a niagarát, mert az nagyon ütősnek ígérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest