Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuri
tag
Windows-os WMware szépen megy nekem. Telepítése egyszerű, mint egy barátságosabb fajta linuxé, DHCP-t is ismeri. VMWare-ben ott a telepítési leírás is, 1024x768@32 bit-es felbontásban megy XSun-nal (WMware doksi szerint nem...
)
Az 5 fájl simán össze kell másolni.
unix/linux: cat sol-10-GA-x86-dvd-iso-[abcde] > sol-10-GA-x86-dvd-iso.iso
windows:
copy /b sol-10-GA-x86-dvd-iso-a + sol-10-GA-x86-dvd-iso-b + sol-10-GA-x86-dvd-iso-c + sol-10-GA-x86-dvd-iso-d + sol-10-GA-x86-dvd-iso-e sol-10-GA-x86-dvd-iso.iso -
robb3
csendes tag
sziasztok! a problémám hogy letöltöttem az 5db dvd iso part fájlt, de nem tudom összerakni. le van írva az útmutatóban, de nem tudom meérteni.
a segítséget előre is köszönöm -
td
senior tag
Ehhehehe!
Egyébként én is pont mostanában nézegettem, de az még 9-es. Nekem sem egészen tiszta... Valszeg kell neki egy partíció, és azon belül slice-okat hoz létre (root, var, swap, mittudomén), illetve, ha jól vettem ki, ebből a partícióból hoz létre, választ le egy 10MB-s indító (boot-oló) részt, tehát egy külön partíciót.
De még nem mertem végigmenni az installon, mert ki tudja, mit csinál ez... Nekem van egy másik part., amin vannak cuccok, és ha elcseszné, akkor mérges lennék. Bár gondolom, lehet törölni egy meglévőt (ez nálam pl. a rendszernek szánt 5GB-s rész, ahol eddig XP volt/van), és egy újat létrehozni, a meglévőket pedig békén hagyni. -
Isten
tag
Hello,
a Sun Solaris 10 ''freeware''-jet letoltottem, amiben ott figyelnek a base packagek. Dokumentaciot is toltottem le hozza, csak az nem fer a fejembe, hogy hogyan bootoljak es hogyan telepitsem a rendszert. Tehat a dokumentaciot nem sikerult hasznalnom!
Van esetleg olyan, akinek mar valamelyik Sun Solaris disztribucio (x86 platform) sikerult feltolnia? Az kerem, segitsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest