- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
A problémát több féleképp is fel lehetne oldani:
1. Szigorúan törölni a minden fáradt gőz témát. Gyanítom ez sem neked, sem nekem, sem sokaknak nem tetszene.
1.a Ennek egyik alváltozata, hogy csak az újak fáradt gőz témáit törölni. Azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy ez milyen ellentétekhez vezetne...
2. Valamilyen korláthoz kötni az ilyen témák nyitását.
2.a Ez a korlát a hozzászólás szám lenne. Valószínűleg elvetélt ötlet, de mivel ez a jog nem igazán életbevágó, lehet hogy ebben az egy esetben működne.
2.b Ez a korlát egy időkorlát. Hátrányát gondolom nem kell magyarázni.
De akkor még ott van az a probléma is, hogy vannak, akik már régóta itt vannak, mégse kiváncsiak a fáradt gőz témákra. Bár talán ezt a legegyszerűbb megoldani (mint ahogy lentebb is javasoltam).
Persze az általam felvázoltakon kívül biztos van még megoldás, csak én nem jöttem rá :F
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pc beárazás segítség.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest