- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Úgy néz ki megoldódik a problémám,cserélik a lapot.Egy A7N8X lesz belőle.
-
blise
tag
cső a matrica nem kell rá okvetlenül, mert ha megnézed a cserepapirt azon van egy oylan sor hogy bevont matrica sorszáma..... il. lett e felhasználva uj matrica
az hogy nagyker beszart nem számit samsung van magyar disztributora, és ha magyar o i a winyo akkor ők cserélik....
csak az idő számit -
busman
veterán
Bedöglött a sulinetben vásárolt Asus A7V600 as lapom.Ez már a második eset volt.Az elsőnél mindent hazavágott a procit kivéve.Akkor kicseréltek mindent.
Másodjára csak a procit és saját magát vágta haza,most is cserélik?
Úgy tudom ,hogy ezt a lapot már nem lehet kapni csak az x-es változatot az pedig xarabb!I lyenkor mi van?
[Szerkesztve] -
Despy
tag
Én a Fef*ban vettem sulinetes cuccokat, semmi gond nem volt vele. A procit egyszer visszavittem, hogy szerintem szar, de az eladó azt mondta, hogy elég kicsi a valószínűsége, mert minden sex-es alkatrészt letesztel mielőtt eladják mert a garanciális papírmunkájával sokat szívnának. Gondolj bele!
Nincs itt semmilyen összeesküvés. (Az alaplapom volt sz*r) Az az üzlet meg, ahol ennyi a selejt felejtős...
Nálam az arány 7/7 jó az alaplap akkor még nem volt sexben ezért azt nem abban vettem, elszállt. Tehát szerintem ez egy összeesküvés elmélet topic...(paranoiás vagy)meg peches is... Sőt szerintem is vegyél egy szünetmentest meg egy nagy tápot!
-
Golyó
tag
Hú de szép mondat lett az előző...
-
-
Golyó
tag
idefigyelj kiscsillga.
ha a szupegazdaségos alatt aa tescót érted akkor ezt benézted mert olyan helyen semmi pénzért nem vennék semmi ilyen ketyerét ha tudni akarod a Firstepben vásárolok mindig. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Azért óvatosan ezzel a kijelentéssel...
Véletlenül az általunk forgalmazott monitorok legalább 90%-a LG...!
Abszolute nem jellemző a gyári hiba...éppen ezért tettük le a voksunkat mellette, nekünk nem hiányzik a balhézó vevő, a felesleges fuvar a nagykerbe vagy a márkaszervízbe...
Ellenőrzött forrásból kell vásárloni, nem kamionról leesett példányokra vadászni...
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Nekem SB Audigy 2 ZS-m van ami sulinetes. Teljesen jó, meg vagyok elégedve vele, és nem is szándékozom 3 éven belül eladni (bár kitudja mi lesz akkor). Szóval vannak jó sulinetes cuccok is, de a 64bites videókártyám nagy szívás volt. Bár annak sincs semmi baja, csak lassú.
-
TitiRii
senior tag
-
TitiRii
senior tag
nah jah!!
emlékszek is rá annak idején a kisebség azt csinálta ment be vette a sulinetes dolgokat majd adta el egyböl olcsobban, mert hogy neki az álam a vételárat visszatériti, és akkro ha ö féláron adgya milyen jot fog vele kaszálni
hát nem kaszált(Marha!)
mivel csak annak tudot az álam visza tériteni(azon tul ha jogosult volt rá) akinek legalább adója van -
TitiRii
senior tag
ez igy van
de aki szemfüles volt és 1 és 2. évben is időben vásárolt
annak ergo azok a cuccok ingyen voltak(már ha limiten belül maradt)
és 3 év mulva is fognak érni pár 1000 ret
Topichoz:
nekünk eddig egy wd vinyo halál irható sulinet számlára
bár még akad egy döglödö lg 17 flatron(hogy a gyikért nem volt akkor még samsung sulinetbe...)
és egy rakoncátlan gigabayt dvd rw(bár ezt inkább os + sw számlára irom mintsem hw hibára)
a többi termék(ram vga digit gép másik vinyó, az azóta cserélt meghalt vinyo) rendben müködik (KOPKOPKOP)
ha a moncsi meghal no para, arra 3 év gari volt(bár aszem ennél típus hiba a hangso zümmögö táp de hogy a villogó vibráló kép is?
arról nem tudnék)
-
@aMoRF
tag
Hiába válogatott ''márkás'' cuccok ha a rendszert tápláló tápegység egy nagy rakás sz*r. Mert ugye olcsó... 7-8k Aki agyas volt az cak azt vette sulinetre ami tényleg megérte és ami nem volt jó az megvette sulineten kívűl. Persze ezt utolag lehet korigálni.. A olcso táp kiugrik a gépből helyére valami kicsit jobb... (nem sorolok márkákat van rá elég topik) + egy tulfesz védelmes elosztó....
Ezzel levédted hálózat felöl a gépet... ha továbbra is gondok lesznek akkor lehet tovább logikázni... -
Rover623
félisten
A Sulinet Expressz keretében adókedvezmény igénybevételével megvásárolt számítógépet, számítástechnikai eszközt a kedvezményt igénybevevõ magánszemély a vásárlás évének utolsó napját követõ harmadik év december 31-ig nem adhatja el, nem adhatja bérbe, vagy más részére térítés mellett vagy térítés nélkül nem adhatja át, gazdasági társaság részére apport jogcímen nem bocsáthatja rendelkezésre.
Az e szabály betartásának vállalására vonatkozó nyilatkozatot a Sulinet Expressz értékesítõhelyek, értékesítõk a termék átadásakor kötelesek a vásárlóval aláíratni, részére kiadni, aki azt köteles a vásárlás évének december 31. napját követõ 5 teljes naptári évig megõrizni
Eladhatod bármikor...ha nem vetted igénybe az adókedvezményt...
Volt ilyen...nagycsalád orrba-szájba vette a Sulinet-es cuccokat (papa, mama, dolgozó nagyfiú), aztán kiderült: a család embertelen mennyiségű gyerekkedvezményt meg mindenfélét igényelt vissza...az APEH egy vasat nem tudott nekik visszadni...
Volt ám sírás-rívás... -
Rover623
félisten
Inkább user error-nak tűnik...
Először csak a te gépedről volt szó, aztán amikor felmerül hogy benned is lehet hiba...egyből a fél város...
Ha így lenne, az indító hsz.-ben is írtad volna mivel nyomatékosító hatása lett volna...
Szerintem ''vetítesz''...
Ne szégyelld: nevezd meg a települést, a boltot...megnézzük melyik fővállakozóktól szerzi be a cuccait...bár te is leírhatod az OM kódokat, aztán lássuk mi az igazság... -
attilam
őstag
Szerintem a sulinetes termékekkel egy nagy gond van: Nem lehet 2 éven belül eladni. Tavaly vettem egy 9600 NonPro kártyát, hát nem 64 bites volt szegény. Ma már sz@rt sem ér, mégsem adhatom el novemberig
.
-
steve@prhw
őstag
NAGY VALOSZINUSEGGEL AZ ARAMSZOLGALTATAS KORUL VANNAK A PROBLEMAK
Itt van a kutya elásva. Na meg ott, hogy SEX-ben előszeretettel nyomják a maxtor DM9-eket, meg a Codegen 300W-os tápokat. Gyönyörű kombináció, van benne perspektíva... -
ZBO
tag
Üdv!
Erdeyanak igaza van. Előre összerakott gépet nem szabad venni. Én alkatrészeket vásároltam, és (kopkopkop) semmi baj nem volt még velük. Egyedül a fényképezőt kellett kicserétetni, de ez a tipus mindenkinek rossz volt.
ZBO -
Paqito
senior tag
Jó reggelt!
Jómagam is a teljes keretösszeget felhasználtam, és nekem minden Ok. Szűk ismeretségi körben szintén. A magasabb árakat a sex-termékeknél azzal indokolják -legjbb tudomásom szerint-, hogy ellenőrzött forrásból, csak ''korrekt'' termékeket adnak el....
Ha jó a konnyektor (+ a táp), akkor ne lottóz!
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
a beragadt raktárkészletben lehet valami, de a nagyker a terméket ugyanabból a kartonból adja mint a nemsulinetes vásárlásokat, nem valószínű hogy előválogatják őket.
ja és a másik indok a kérdezőnek az hogy a sulinetes dologra is van garancia, ha rossz, ugyanúgy visszaviszik... -
micro
addikt
Nekem az a sejtésem, hogy a SEx-es konfigokkal a beragadt raktárkészleteket akarják kipucolni.
De ha külön véogatott alkatrészekből van a géped, akkor lehet te választottál rosszul, vagy tényleg csak peches vagy. -
Golyó
tag
válasz
csemberlen #2 üzenetére
Sitt...
-
erdeya
senior tag
Két dolog jutott eszembe erről.
1. Az hogy valami SEX-es, a dobozok ill. termékek beltartalmát nem befolyásolja. Felesleges bármiféle panamát sejteni.
2. Komplett sulinetes gépet csak lámák vesznek (zömmel) azok meg naná hogy elcsesznek ezt azt.
...de ez csak egy vélemény. Üssetek!
[Szerkesztve] -
Golyó
tag
Cső. Nekem csak egy gondom lenne a sulinettel és az általa forgalmazott termékekkel. Mégpedig az, hogy gyárihibásak. Nekem kb fél éve van egy új gépem amit full sulinetre vettünk. Abban már elromlott... ... tehát az egész gép lényegében cserélve volt. Először a vinyó, majd a CD író, legutóbb pedig az integrált LAN kártyám pusztult el szwal alaplapcsere.
1. Direkt raknak bele szar cuccokat vagy miért történt mindez? Az csak nekikszívás ha igen mert garanciás és kicserélik.
2. Ez nem csak velem fordult elő, rengeteg, haverom, ismerősöm, -akik szintén sulinetes kedvezményre vették a gépeket- panaszkodott h nekik is rendszeresen kell a gépeket különböző alkatrész cserékre hordani.
Csak ennyi lett volna a hozzászólás, választ konkrétan nem várok, csak bertam mert engem bosszant , hogy állandóan rohangálok a géppel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest