Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
A topik nyitása után 10,5 évvel végigvittem a játék 30 pályás kihívását.
Az utolsó pálya nagyon durva volt. Amely trükköket alkalmaztam, nélkülük nagyjából sosem sikerült volna:
- Ez a videó rengeteget segített, így győztem le instant 2 ellenfelet.
- Az egyetlen zöld területen volt egy almásom, ahol ~70 paraszt dolgozott. Így jelentős túltermelés volt, amiből nagyon sok aranyat szereztem (pause, épület szüneteltetése, majd vissza, pause megszüntetése a trükk hozzá)
- Így sikerült sok lovas íjásszal és ninjával legyőzni sorra az ellenfeleket
- Farkas maradt utoljára, nála rájöttem, hogy ha a várán belül építek néhány fakunyhót, akkor felgyújtja magát, egy idő után elfogy a pénze, és már nem fog támadni. Ezt jó lett volna tudni a meccs legelején is
Jó szórakozást!

-
Terminator17
senior tag
jó volna multizni

-
törölt tag
Amikor legyőzünk egy ellenfelet, jutalomként általában 500 aranyat kapunk. Nekem volt olyan, hogy ez sokkal több volt (több ezer). Mitől függ a kapott arany mennyisége?
-
fpeter07
veterán
már van egy ilyen topic, stronghold 2 néven
-
Mivel nem láttam ilyen topikot, nyitok egyet.
Aki játszik vele, az tudja milyen, aki nem, annak elmondom:
RTS nézetű stratégiai játék, ami a középkorban játszódik. Sok küldetéssel, multiplayer lehetőséggel.
Aki szeretne multi-zni, az írjon PM-et!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest