Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Ezek az fps dropok engem mindig megzavarnak, mert simán hiszem, hogy a gépemmel van valami szarság, mert nem csak AAA címek csinálják, hanem olyanok is amiket a laptopom is elvisz 1660ti-al, ott is megmeg akad. De akkor megnyugodtam, hogy szarok ezek a játékok mindenkinek.
#8 kolopele: Tudod az a baj, hogy ezek a játékok a legnagyobb esetben nem tartalmaznak mondanivalót. Megcsinálják, összehánynak valami játékmenetet, de semmi érdemleges téma, érték, csak adjuk már ki alapon nyomják. Vagy mnet közben fogy el az ihlet. Ha nincs mit végigmeséljenek, nincs is mivel megtölteni a játékot é nekünk meg nem lesz miért végigtoljuk.
-
kolopele
nagyúr
Tényleg semmi köze az Ori - hoz, viszont kicsit unalmas így lassan két óra után. Ennél a játéknál pont előny az, hogy rövid, és sajnos a szokásos fps droppok itt is meg vannak, úgy tűnik mára ez már minden játék részévé válik sajnos. Itt persze nyilván nem zavaró olyan szinten, mint mondjuk egy Hogwarts, Last of Us, Jedi, Gollum esetében.
-
GodGamer5
addikt
Végtelenül unalmas játék, az első félóra után töröltem is.
-
wolfman
veterán
Az ilyen Indie játékoknál mindig olyan érzésem van, hogy ha egy idő után termel rendesen bevételt, kaphatna részletesebb grafikát is. Nyílván a kevesebb büdzsé végett alkalmaznak minden egyes alkalommal, ilyen "felületes", egyszerűbb grafikát, de ha már befutott, lehetne emeni a részletességen, hiszen teljességgel megérdemelnék.
-
Jó játék és hangulatos. Vannak benne tényleg egyedi ötletek, de mégis is azt gondolom ebben sokkal több is lehetett volna.
Kicsit Rime, kicsit Ori dizájn, de azért azokban szerintem több tartalom volt ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD,,Win.11
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- Asus Phoenix NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest