- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
niof
veterán
Nem tudom, hogy konkrét eset volt e. Valami rémlik egy YT videóból, ahol egy csúnyán kiégett gépbelsőt mutatnak percekig. A felvetés teoretikusan szerepelt, de olyan szinten sem megengedhető dolog ez.
Az meg, hogy valaki hosszabb időre otthon hagyja a gépét maxon pörgő VGA-val, reális. Csomó ember dolgozik otthon, 3D tervezők, designerek, mittomén, akiknek a munkájának a része, hogy rendereljék azt, amit megrajzoltak/megterveztek. Egy időben engem is érdekelt ez hobbi szinten (DAZ 3D), és olvasgattam a témába vágó külföldi fórumokat. Vannak olyan maximalisták, akik egy adott jelenetet akár 20-24 órán keresztül is futtatnak (esetleg tovább is), hogy tökéletes legyen. Ennyi időt nem tölt senki a gép mellett egyhuzamban, otthagyják, hadd fusson. Az nem elvárható, hogy mindenki olyan szobában használja a gépét, ami tűzbiztos. Az alap elvárás az, hogy ez ne történhessen meg. Ezért írtam, hogy eztán nem adnak majd ki többé olyan csatlakozót a kezükből az illetékesek, amik a végtelenségig nem lettek letesztelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest