Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viberen kapok üzeneteket családtagoktól. Minden üzenetet el tudok olvasni rendesen, de képeket nem mutatja. Majd meglesem ezeket a verziókat, mert nem figyelem ennyire alaposan. Az biztos, hogy az óra mutatja az üzenetet amikor megérkezik. Ha elolvasom, utána az órán már nem is látszik. Pl azok az üzenetek amiket fél órája kaptam, már nem tudom előlapozni az órán.
szerk
Na, már le is tudtam ellenőrizni. Az órán láttam, hogy viber üzenet jött. Nem fért ki egy képernyőre, ezért ráböktem és végig olvastam. Két perccel később még mutatta a telefonon a Viber ikonnál az 1-est. Tehát ha az órán olvasom el az üzenetet, az értesités nem tűnik el a telefonról. De amikor elolvastam az üzenetet a telefonon is, akkor az óráról el is tünt az üzenet. -
A pro verziók formája évek óta nem jön be. Sokkal jobban tetszik a sima GT. Ráadásul a pro-nak nem cserélgethető a szija ellentétben a nempro-val.
Ez a GT4:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iOS alkalmazások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest