Új hozzászólás Aktív témák

• Gregorius
    őstag
    válasz Kaoru üzenetére #6

Szerintem is Richard, de nekem már a trailerből ez jött le :) Nagy műértő csajozik a galeriben, közben valaki vérnek látszó tárggyal fest. Mindenesetre biztos vagyok a folytatásban.

A játéknak nagyon jó a hangulata, aki a Syberiát szerette, annak kötelező. A végigjátszás sztem elég triviális, végig ott volt az érzés, hogy elvarrtam egy szálat, dejó, most kilépek a szobából, valaki felhív és megmondja, hova kell mennem :D. A mindenféle puzzle-k (különösen a süti) viszont nagyon elválnak a sztoritól és idegesítőek tudtak lenni.

Számomra ebből az jön, hogy egy szabad kőműves szervezet szektájáról van szó
    Nézd meg a Post Mortem-et (Gus McPherson párizsi kalandja), az is nagyon hasonló (csak a stabilitás meg az irányítás egy nagy rakás ****)

A Microidsról nem tudtok valamit? Április végefelé megvette a francia/kanadai (valamelyik a kettő közül) részlegüket az Ubisoft, azóta (illetve nem sokkal később óta) halott a website, a fórum, meg minden (a többi official site sem megy). A kiadók (The Adventure Company, Dreamcatcher Interactive) meg még mindig ezekre hivatkoznak.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák