- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Inkább pár olyan lehetne, amit mondjuk egy topiknyitónak el tudnék képzelni, hogy fegyvereknél mi mire jó, milyen szetteket javasoltok, fejlődésre vagy gyors terjeszkedés vagy gyors fejlődés. Vagy mi mire van hatással.
Én is eddig tök buta módon azt hittem, hogy ha minél több a food egy bolygón, annál gyorsabban nő a népesség. A számokat nézve nagyon nem. A lényeg, hogy ne nulla vagy minuszos legyen az érték és nőni fog a populáció. Rengeteg infó gyűlt már itt össze. De tényleg nehéz egy általános javaslatot írni, mert akkor az a játékot is minősítené. Ez pedig pont nem egy szimpla stratégia. Én a fegyverekkel szívtam. Még az elején csak torpedóra mentem, de aztán csodálkoztam, hogy volt, akit nem is sebzett. Akkor megismerkedtem a Point-defense jóságával. Bár így veszítek DPS-t, de nyerek védelmet. Vagy ilyen a gazdasági kérdés. Nem kell minden bányát felhúzni. Én az elején a mineral és energy bányákra mentem. Mineral építéshez, energy pedig az üzemeltetési költségekhez. Mert a bányák, outpost-ok pénzigényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Pixel 7 eladva
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest