Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hito
nagyúr
válasz
razziel
üzenetére
Én a Schutzfolien24-ről szoktam rendelni az olyan cuccaimra, amire itthon nem, vagy csak korlátozott választékban kapható.
Itt vannak a SD-hez elérhető fóliák. Tapasztalataim szerint pontosak (azt küldenek, amit rendel az ember) és baromi gyorsak (néhány nap alatt megjött).
Onexplayeremhez tőlük rendeltem matt ütésálló fóliát. Prémium minőséget kaptam.
-
Peat;)
veterán
válasz
razziel
üzenetére
Már oké, de felesleges a biosban meríteni ha asztali módban is lehet gyorsabban.
A probléma nálam az is volt hogy ahogy bedugom a tápot bekapcsol a gép. Van erre biosban beállítás, csak nem működik
Nekem a full lemerítés, majd biosba lépés és battery storage módba lépés után (végig rajta a kábel asszem)hagytam egy éjszakát a töltőn, de érdekes módon nem tudtam bekapcsolni, lehet ilyenkor nem tölti. Ezért reggel kihúztam, vissza a kábel megint bekapcsolt a marha de rögtön kinyomtam és hagytam úgy töltődni. Ezután oké lett.
Ha ennyi baj van vele illene írni egy battery reconfig scriptet nekik, dugd fel klikkelj és várj. Nem próbálgatni, ez elvileg out of box gép kéne hogy legyen és a koncepció nagyon jó. De hogy mivel töltötték az elmúlt évet..amikor bemutatták akkor is remek koncepció volt sok buggal. Ettől függetlenül tetszik és switchet adom el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én is így fogom csinálni
Cucuska2