Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    válasz Lmh #6126 üzenetére

    szerintem várj még azzal az eladással... :DDD

    ez alatt nem azt értem, hogy nem jó az Ally, de kb. semmit se tudni róla érdemben...a Deck is ilyen lutri volt az elején, ahogy olvasgattam az első benyomásokat, annyi különbséggel, hogy ott villámgyorsan elkezdtek reagálni a felhasználói visszajelzésekre, javították, optimalizálták, fejlesztették a felületet, stb. (meg nyilván azóta is relatíve gyorsan lereagálják a főbb dolgokat)

    ahogy fentebb írtátok, bennem is ez fogalmazódott meg: aki handheld vásárláson gondolkodik, és azon belül is az 512-es Deck lett kiszemelve...nekik érdemes lehet megvárni azt a pár hetet, mire elkészülnek/kikerülnek a részletesebb tesztek a nagyobb csatornákra...addig gyűjteni még egy kis pénzt, és ha nincs vele nagyobb baj, akkor megvenni az Extreme procisat.

    egyelőre viszont olyan nagyon nagy világmegváltást nem látok, nagyjából annyit fejlődött a Deck-hez képest, amennyire az elvárható 1 év elcsúszással. - az mondjuk őszintén meglep, hogy az aksi elvileg egész jól "bírja" a nagyobb teljesítmény ellenére is. ha ez hosszútávon is így van, akkor mondjuk ez egy elég nagy előrelépés szerintem!

    illetve én inkább azt látom, hogy az Ally nem feltétlenül Steam Deck Killer...inkább a felsőbb kategóriás handheld cuccoknak akarnak odapirítani ezzel az ár/teljesítmény aránnyal, hogy "nézzéték! mi ilyet tudunk ennyiért!" - ami pedig szerintem szintén egy nagyon pozitív dolog, akár a Steam Deck oldaláról nézve is, hiszen így ténylegesen kialakul egy mezőny, amit egyre többen (gyártók és felhasználók) komolyan fognak venni idővel.

    szóval én azt mondom: hajrá! :)

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák