Hirdetés
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Én azért ezt árnyaltabban látom. Ha nem éhezik a család és a játék vétel tényleg bőven belefér akkor azért nem ördögtől való megvenni előre rendelve is játékokat, főleg, hogy soknál az előrendelés miatt + is kapsz. Nálam pld van olyan is, hogy egy cég előző játékaival bőven játszottam annyit, hogy nem érdekel az sem ha az amit előrendeltem nem is lesz jó, késik is stb.
Sőt pld vannak olyan kattanásaim is, hogy miután megtehettem megvettem az összes régi játékot amikkel gyerekként okosba játszottam.
Vagy az olyat ami nem jött ki megjelenéskor Steamre azt amikor kijött akkor megvettem oda is ...Mert ha mindenki okosba tolná valószínűleg egy idő után nem lennének okosba elérhetően se olyanoknak akiknek tényleg nem fér bele.
A "Pénzből ér az ember na" embereknél meg már nem biztos, hogy árnyalnám.
Biztos ők is szeretik ha hasonló felindulásból lopja meg őket valaki ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Fűnyíró topik
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgatós találkozó
- DJI topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2