Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Én azért ezt árnyaltabban látom. Ha nem éhezik a család és a játék vétel tényleg bőven belefér akkor azért nem ördögtől való megvenni előre rendelve is játékokat, főleg, hogy soknál az előrendelés miatt + is kapsz. Nálam pld van olyan is, hogy egy cég előző játékaival bőven játszottam annyit, hogy nem érdekel az sem ha az amit előrendeltem nem is lesz jó, késik is stb.
Sőt pld vannak olyan kattanásaim is, hogy miután megtehettem megvettem az összes régi játékot amikkel gyerekként okosba játszottam.
Vagy az olyat ami nem jött ki megjelenéskor Steamre azt amikor kijött akkor megvettem oda is ...Mert ha mindenki okosba tolná valószínűleg egy idő után nem lennének okosba elérhetően se olyanoknak akiknek tényleg nem fér bele.
A "Pénzből ér az ember na" embereknél meg már nem biztos, hogy árnyalnám.
Biztos ők is szeretik ha hasonló felindulásból lopja meg őket valaki ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2