Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
gyugyo79
üzenetére
A hírnek nem ott van vége.
"De mire jók a szavak, amikor képeink is vannak? Kereskedelmi buildünk egyre jobban áll, és az első egységek közül néhány megérkezett hozzánk tesztelésre és kiértékelésre (remekül festenek)."
Az eredeti szöveget nem keresem meg, de ez így többféleképpen értelmezhető.
A: már a véglegest gyártják max gőzerővel és csak tesztelik mielőtt dobozolnák, mivel első példányok akkor kvázi elismerik hogy tényleg csak januárban indult meg a retail termékgyártás -> feburárban tudnak szállítani korlátozott mennyiséget
B: még nem teljes kapacitással gyártják, erre utal a "kereskedelmi buildünk egyre jobban áll" kifejezés, hanem utolsó tesztkör zajlik -> februárban mutatóban tudnak szállítani párszáz darabot mert mostanság indulhat a tényleges gyártás
Nem hazudnak, csak csúsztatnak. Ez nem kereskedelmi mennyiség. 4-6 hónapos csúszást tippelek, azért írtam hogy én Q2 amit május végének veszek már alapból és arra raktam a 4-6 hónapot így kaptam meg az őszt. Részemről ok ha minőségi terméket kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Eladó gamer laptop!
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Eladó, Lenovo G 50-70 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2