Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz BandiHUN #91051 üzenetére

Ja, a JC tényleg szórakoztató :) Kiugrok 10e méteren, zuhanok 99.5e métert, az utolsó húsz centinél megcsáklyázom a földet, és sértetlenül leért :DDD Az FC2 tényleg a legrosszabb rész volt. A hármas nagyon jóra sikeredett, igaz egy idő után picit repetitív, de nem megy az élmény rovására. Ööö... a konzol számomra szar nulla :D Nem tudom, én semmiben nem tartom jónak, az Uncharted az egyedüli ami érdekelne. Viszont néha jó 'hülyülni' gamepaddal. Igaz ebből az lett, hogy gamepaddal vittem ki a Crysis 2-t és az FC3-at :DDD Az új TR-ek is jobban tetszettek gamepaddal. Van pár platform játékom is, na meg autóshoz is jobb a billentyűzettől, annyit viszont nem játszok, hogy megérje kormányt vennem. (Bár jut eszembe, kaptam egy egyszerűbbet munkatárstól). Egyébként Assassins Creed, Batman, Darksiders, hasonlók, mind jobbak voltak gamepaddal. Elpuhultam, ez van :DDD na meg balos vagyok, néha egyszerűbb (volt) elővenni a kontrollert, mint átkonfigurálni mindent...:(
    Amúgy azt vallom, fps csak egér+bill, és ami fps-t én tudok játszani kontrollerrel és még élvezem is, az nem fps játék :D Szóval C2-3, FC3-4 nem fps játék... ;]
    Egy Logitech F510-em van, viszont nem érzem pontosnak (vagy szimplán béna vagyok :D), így ki akarok próbálni másikat is, mint pl. ez a steames vagy a rendes x360 kontroller.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

• maross

nagyúr

válasz BandiHUN #91051 üzenetére

azert az fc2 borzasztoan kiugro (an szar) resze volt a sorozatnak..a 3 és a 4 nagyon rendben vannak

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Új hozzászólás Aktív témák