Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fallout 3 GOTY 15 USD (benne az összes DLC)
Steam kulcsot ad! Most regisztráltam Steam-en, szóval nem kamu. Automatikusan betesz valami download protection-t is a kosárba vásárlásnál, azt ki kell venni, mert plusz pénzt kérnek érte, és értelemszerűen a Steam miatt amúgy sem kell.
-
válasz
cskamacska #4037 üzenetére
Ausztráliában AUD a hivatalos fizetőeszköz, Steam-en is azzal kell fizetni.
Amúgy ja, röhej, hogy még az USA-beli teljes ár is olcsóbb, mint az itthoni 50%-os.
-
válasz
Serpiko #4017 üzenetére
Nem tudom.
(#4018) chungee:
Miért pont az Ubisoftot szidod? A kiadók és fejlesztők 99%-a a Steam-en nem foglalkozik azzal, hogy nem fut Vista/Win7 alatt a több éves játékuk. A gog.com-os játékok azért futnak, mert maga a gog addig hekkeli a játékokat, amíg kompatibilis nem lesz. Nem is árul olyan játékot, melyet nem tud úgy módosítani, hogy fusson a mai gépeken. -
válasz
chungee #4015 üzenetére
A Steam-es játékok - néhány kivételtől eltekintve - ugyanazok, mint a dobozos változatok, csak a legújabb patch van alapból rájuk tolva (itt is van néhány kivétel). Pl. ezért sem érdemes régi játékokat venni a Steam-en, mert ha a dobozos nem fut mondjuk win7 alatt, akkor a Steam-es se fog. gog.com rulez!
-
válasz
TazLeacher #3954 üzenetére
Biztos japán kém vagy.
Amúgy a többi Steam oldalon az angolt látod?
-
válasz
CsiguszMaxim #3945 üzenetére
Egész pontosan csak nem VAC védett szerveren fog tudni multizni, már ha van olyan.
(#3943) Doki16: a Peggle egyáltalán nem rossz játék, de szerintem 75%-os akcióval érte volna meg megvenni. Van egy ingyenes változata is, ha ki szeretnéd próbálni.
-
válasz
TazLeacher #3911 üzenetére
-
Metal Drift a daily deal
-
Még egy Midweek Madness: Singularity
-
válasz
DeFranco #3729 üzenetére
Ha installálásnál meg lehet neki mondani, hogy csak az adott felhasználónak települjön, akkor szerintem ez egy működőképes elképzelés (értelemszerűen ekkor 2x kell telepíteni). De ha egy könyvtárat használ a felhasználó, az is működik, mert úgyis csak azokhoz a játékokhoz lehet hozzáférni, mely az éppen bejelentkezett felhasználó accountján van. Esetleg olyan lehet, hogy olyan játék, mely csak az első felhasználó nevén van, a másodiknak preloaded státuszban jelenik meg, de nem fogja tudni elindítani.
-
Uccsó napi EA leárazások
-
válasz
jozsi252 #3683 üzenetére
Nem hivatalos, valaki azért csinálta, hogy lehessen követni az ilyen akciókat. Van még pár ilyen:
Steam Prices
Digital Distribution Deals
DidimaticEz messze nem az összes, és az utolsó kettő nem csak Steam akciókkal foglalkozik.
-
válasz
TazLeacher #3668 üzenetére
A második részt Húsvétkor 20 euróért lehetett venni az EA store-ban.
-
válasz
CsiguszMaxim #3647 üzenetére
Van belőle 64 bites verzió?
-
Közben kiderült, hogy azért nem volt leárazva a Crysis mintegy negyed órán keresztül, mert véletlenül a Dead Space-eket árazták le (akkor valszeg ezek lesznek holnap), 75 és 25%-al.
-
válasz
TazLeacher #3640 üzenetére
Húsvétkor féláron volt a Crysis 2, igaz nem Steam-en, hanem az EA store-ban. Ja, és ez 20 eurót jelentett, mert eleve 10 euróval olcsóbb ott, mint Steam-en.
Érdekes, nekem még a teljes áron akarja adni a Crysis-eket.
mod 19:17: Na, most lett jó nálam is.
-
Közben a Men of War sorozatot is leárazták, mégpedig 66%-al.
-
-
Szerintetek hogyan tudom ezt kijavítani?
Az világos, hogy a böngészőben akkor fordul elő ilyen, ha nem töltődik be a CSS, és nyilván itt is ez történt, de a böngészőben egy CTRL+F5 megoldja, itt meg nem működik. És hiába kérem le a Store-t akárhányszor, így jelenik meg. Gyakorlatilag használhatatlan. -
Na, lehet játszani a Portal 2-vel.
-
A mai termés a Max Payne 1-2 és a Bully.
(#3298) whatever: az a jó benne, hogy ez az indieknek is jó üzlet
-
-
válasz
Marvinyo #3149 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy elsőre próbálj ki egy demót a Steam-en, azért nem kell fizetni, és látni fogod, hogy hogyan is működik. A fizetős játékoknál annyi a különbség, hogy letöltés előtt fizetsz értük, és végleg az accountodban maradnak (akkor is, ha letörlöd). A demók, törlés után, kikerülnek az accountodból.
-
-
válasz
ittakary #2982 üzenetére
Itt legálisan megveheted 20 USD-ért. Bár rájön az ÁFA, de kapsz plusz 20% kedvezményt a MARCHMADNESS kuponnal.
Ki is próbáltam, a kupon kóddal pont 19.95-re jön ki a végösszeg, és engedi Magyarországról a vásárlást. A játék meg tudtommal úgyis Steam-es. Ja nem, úgy látom nem Steam-es, hanem GFWL-es.
-
válasz
unrealnoise #2906 üzenetére
Oda telepítsd a Steam-et, ahova szeretnéd telepíteni a játékokat.
Elég ergyébként, ha átmozgatod a Steam könyvtárat az új helyre (persze előtte lépj ki a Steam-ből), és ott elindítod. Arról se feledkezz meg, hogy ehhez le kell állítani a Steam Service-t is, ha van (Win7, Vista).
-
válasz
cskamacska #2904 üzenetére
Nem a Steam sara. Csak azt csinálja amit a kiadók elvárnak tőle.
-
válasz
SenorGrande #2882 üzenetére
Az MNC-vel nem játszottam, de a TF2 nagyon jó. Mostanra már rengeteg pálya van hozzá, persze szervertől függ, hogy milyeneken tudsz játszani.
-
válasz
SenorGrande #2745 üzenetére
Ez account lopási kísérlet. Amennyiben be vagy jelentkezve Steam-be, kapsz egy értesítőt, hogy giftet kaptál, melyet rögtön el tudsz fogadni. Nem kell ahhoz semmilyen weboldalt megnyitni.
Amúgy a Firefox kapásból blokkolja az oldalt, gondolom a többi böngésző is.
mod: az IE9 nem blokkolta, de jelentettem az MS-nek
-
válasz
Vasinger! #2633 üzenetére
Úgy fogja venni a legtöbb játéknál, mintha még nem indítottad volna el, így telepíteni fogja az első indításnál települő cuccokat (directx, stb). De kb. ennyi.
XP alatt nincs Steam Service, win7 alatt automatikusan felrakja a Steam (gondolom Vista alatt is).
A játékok mentései többnyire nem a Steam mappában vannak, hanem a My Documents könyvtárban!
-
válasz
TazLeacher #2575 üzenetére
Bejött neked az akció, bár egy picit többe kerül (5 €), de bőven megéri így is!
-
-
válasz
TazLeacher #2390 üzenetére
Igen, a Defense Grid egy tower defence játék, nem rossz. A Plants Vs Zombies is az, és abban még jó poénok is vannak. Egyébként rengeteg ilyen ingyenes, flash TD játék van, lásd itt.
A Greed Corp egy körökre osztott stratégiai játék, szerintem egész jó.
-
válasz
Kareszovics #2381 üzenetére
Mi a hibajelenség?
-
Steam weekend deal: Riddick (5 euró).
-
válasz
WildBoarTeam #2251 üzenetére
Köszi, akkor driver telepítés lesz belőle.
-
válasz
TazLeacher #2237 üzenetére
A második résszel nem játszottam még, de az első a kedvenceim között van, nagyon jó lett. A kettő között stílusban azért sok különbség van, mert bár az első rész sem az a szokványos RTS, de ott is van saját bázis. Mindenesetre én bízom benne, hogy nagyon jó a második rész is, a Relicben még soha nem csalódtam (a Homeworld óta a kedvenc fejlesztőbrigádom).
Nah, közben meg is vettem.
-
válasz
BalaNce87 #2235 üzenetére
Se World of Goo-nál, se Osmos-nál nincs Steam cloud, így csodálkoztam volna, ha a Steam tárolta volna a mentéseit.
A HL2-nél viszont van Steam Cloud.
(#2234) danih: játéktól függ, hogy a beállításokat és/vagy a mentéseket tárolja a cloud (vagy éppen semmit, mint a játékok többségénél).
-
válasz
DeFranco #2231 üzenetére
Azoknál a játékoknál van így, ahol van egy felhő jel, amint itt a listában látod:
Ezt egyébként ki lehet kapcsolni azt options-ben:
Ja, hogy mióta... Talán 1 éve van Steam Cloud, persze csak azoknál a játékoknál, melyekbe beleépítik (akár utólag, mint a Valve a saját játékaiba), nem ingyen adja ezt a szolgáltatást a Valve.
-
2010.01.09-ig:
Dawn of War 2 Gold - 3250 Ft
R.U.S.E. - 4850 Ft
Civilization V - 6500 Ft
Just Cause 2 - 3100 Ft
Supreme Commander 2 - 1650 FtNem Steam-en árulják, de mindegyik kötelező jelleggel regisztrálandó Steam-en.
-
válasz
cskamacska #2218 üzenetére
Megvettem, és jobb mint amire számítottam. Vannak benne poénok is, bár eddig nem gurultam a földön a röhögéstől, de határozottan jó hangulatot ad. A játék maga egyfajta King's Bounty utánérzés, valamivel rosszabb interfésszel.
-
válasz
cskamacska #2210 üzenetére
A Harvest-et már kipróbáltad? Nem olvastam túl jó értékeléseket róla, azért kérdezem.
-
válasz
Winner_hun #2201 üzenetére
Lehet, hogy a temp könyvtárad van olyan meghajtón, hol már nincs - vagy alig van - hely.
-
válasz
wednesday #2100 üzenetére
Alig van pár játék, aminél extra copy-t kapunk. Itt le van írva mind.
Tulajdonképpen csak ezeknél:
1. "Left 4 Dead": csak "Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 Bundle" vásárlásámál
2. “Half-Life 2”: “The Orange Box” vagy "Valve Complete Pack" vásárlásánál, de csak egyszer!
3. “Half-Life 2: Episode One”: "Half-Life 2: Episode Pack”, “Valve Complete Pack” vagy “The Orange Box” vásárlásánál, de csak egyszer!
4. "Dawn of War II": csak "Dawn of War II Gold Edition" vásárlásánál
5. 4 pack vásárlásánál 3 ajándékozható példányVagyis csak L4D, HL2, HL2 EP1, kivéve, ha kifejezetten írják egy akciónál, hogy kapsz extra copy-t valamiből.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Napelem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest