- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska #6935 üzenetére
Az előrendelt játékokhoz manapság olyan extrákat szoktak adni, melyekhez máshogy nem tudsz hozzájutni.
-
-
válasz
Kareszovics #6802 üzenetére
Jaja, én is akkor vettem, de azóta el sem indítottam (soha). Most viszont kedvet kaptam hozzá...
-
Clive Barker's Jericho a mai leárazás.
-
-
válasz
bimbilla09 #6655 üzenetére
A barátod accountjával léptél be a COD-ba? Annak semmi köze a Steam-eshez.
-
Empire & Napoleon Total War - 5 GBP, Steam kulcsot ad
(#6643) zseko: Realtek hangkártyád van?
-
válasz
GeneraL_XTX #6636 üzenetére
Win7-en próbálkozol?
Amúgy nincs baj a programmal, inkább a driver írókkal van a baj, akik elfeledkeznek arról, hogy az újabb driverekkel fussanak a régebbi játékok is.
-
válasz
whisperity #6619 üzenetére
Itt sokkal reálisabb végigjátszás időket lehet találni.
-
A Universe at War: Earth Assault a daily deal. Egyáltalán nem rossz, olyan, mint a Command & Conquer sorozat. A multi sajnos halott, de ennyiért megéri a single player kampány.
-
válasz
GeneraL_XTX #6024 üzenetére
Elég sok GFWL-es van, mindegyik az, amelyik Steam nélkül is az lenne.
Azért az elég gáz hogy ezt a részét kiszedik az amúgy GFWL játékokból, és berakják a helyére a saját steam achievementes cuccukat.
Ez nem igaz, honnan vetted? A Steam-en lévő GFWL-es játékoknál maradt a GFWL-es achievement rendszer.
mod: Közben látom, hogy ezt már kitárgyaltátok.
-
-
Úgy tudtam, hogy az inkább stratégia. Hehe, milyen jó, hogy már régóta megvan a játék, de még el sem indítottam.
(#5709) whisperity: ezeket az extra védelmeket nem a Valve, hanem a játék kiadója rakja a játékba. Csak azért írom, hogy ne a Valve-ra haragudj miatta.
(#5743) jer1cho: szerintem bármennyit.
-
válasz
HS 2142 #5660 üzenetére
A legelső pályán is van egy medence rögtön ott, ahol bemész a piramisba. Én ott szereztem meg az achiet.
(#5661) Richter36: sehogy. Nem szabad (és egyébként sem lehet) továbbadni. Ha valamit regisztráltál az accountdba, az már végleg ott marad. Persze a supportnál el lehet érni, hogy levegyék, a játék kódja érvénytelen lesz, nem lehet újra felhasználni.
-
-
válasz
huskydog17 #5412 üzenetére
PayPal-on keresztül próbáld, még PayPal account sem kell hozzá.
Amúgy ugye magyar IP-ről akarsz magyar kártyával fizetni?
-
A Magicka-s achiet sikerült megcsinálnia valakinek? Én most kb másfél órán keresztül játszottam, hogy végre dobjon rain-t, és vagy 50x varázsoltam rain-t egymás után, de nem adta be az achiet. Pipa vagyok.
-
válasz
HS 2142 #5349 üzenetére
Itt azt írják, hogy másfél óra játék kell hozzá kb. És ha jól tudom, az ingyenes verzióval - játék technikai okokból - csak 1 órát lehet naponta játszani (ez utóbbi nem biztos), így 2 napba is kerülhet a megszerzése.
(#5354) Amantius: a Darksiders egy eszméletlenül jó hack'n slash (TPS), de nem árt hozzá controller. Én nagyon élveztem. Érdekes sztori (te vagy az apokalipszis egyik lovasa), változatos játékmenet, és vannak benne fejtörők is, de nem túl nehezek. Youtube-on nézz róla gameplay videókat.
(#5353) Allien: [link]
-
válasz
ThaBoss #5333 üzenetére
Nem. Illetve úgy, hogy egy olyan külföldi ismerőst megkérsz, akinek engedi megvenni, hogy vegye meg neked ajándékba.
#5331) olly: honnan jön ez a tíz jegy dolog? Már többször is olvastam itt, de sehol nincs írva, hogy tíz jegy kéne a sorsoláshoz. Egy is elég. A jegyek száma "csak" az esélyt növeli.
-
A Spiral Knights achievement nem működik jelenleg.
-
válasz
FuRiONight #5118 üzenetére
40 perc telt el a kérésed óta, és máris így állsz hozzá? Ezek után ki fog neked segíteni?
-
válasz
konikan #5110 üzenetére
A haverjaid láthatják, hogy mit szeretnél, így esetleg kaphatsz ajándékba valamit.
(#5112) JSaN: én még soha nem kaptam értesítőt. Be lehet állítani?
(#5113) konikan: szerintem arra a leghasznosabb, hogy az ilyen nagy leárazásoknál csak rákattintasz a kívánságlistádra, és ott látod az összes játékot az esetleges kedvezménnyel, melyeket amúgy is megszeretnél venni. Vagyis nem kell egyesével nézegetned a leárazásokat.
-
Egy ideig 100%-os áron is szerepelt az akciók között (a 75% és 50%-os árak között), ez inkább a hibázás valószínűségét növeli.
Egyébként a még meg sem jelent Street Fighter is le volt árazva egy rövid ideig (ha jól tudom feléért adták), aztán hirtelen eltűnt róla a kedvezmény.
-
A DOW2 Retribution achie működik.
-
válasz
deathtania #4748 üzenetére
A telepítéshez mindenképpen kell internet, utána viszont fél évig használhatsz minden játékot offline. Fél év után újra kell "aktíválni".
(#4751) DeFranco: azok a békegalambok...
-
válasz
cskamacska #4653 üzenetére
Na de mi a furcsa abban, hogy beletesznek egy drága játékot a csomagba, és ezért felemelik a csomag árát?
-
válasz
XIII Ramses #4635 üzenetére
Bármennyiszer. De a Steam mellett sok játék egyéb védelmet is tartalmaz, melyet a játék forgalmazója vagy fejlesztője határoz meg. Minden játéknak nézd meg a store oldalát, ott általában írják, ha korlátozva van a telepítések száma.
-
válasz
XIII Ramses #4618 üzenetére
Kénytelen vagy a régi Live azonosítót használni. Attól nem lehet bajod, hogy belépsz egy Live fiókba, korábban sem a miatt volt problémád, valószínűleg eleve vírusos volt a géped.
-
Lehet, hogy csak túlmelegszik a kártya, amit akár a por is okozhat. Vedd le a géped oldallapját, és fújd ki sűrített levegővel, különösen a hűtőbordákat. Vagy ha nincs otthon ilyen sűrített levegős spray, szedd ki a vga-t, és ecsettel tisztítsd meg. Tippre csak ennyi a probléma.
-
Srácok, vegyétek a Red Faction Guerrilla-t, mert nagyon jó játék! Gyakorlatilag minden, a földig lerombolható benne, a játékmenet szabad, mint a GTA-ban.
-
válasz
TazLeacher #4268 üzenetére
A minőségével nincs semmi baj, ez a játék direkt néz így ki. Persze ettől még rétegjáték marad.
-
Mindenki, aki regisztrálta Steam-en a Humble Indie Bundle 1-et, végre megkapta a Samorost 2-t is a Steam játéklistájába.
-
válasz
CsiguszMaxim #4254 üzenetére
Jézusom, ez ilyen játék?? Ez mazochistáknak való.
-
válasz
CsiguszMaxim #4149 üzenetére
Abban az esetben nagy üzemben ajándékozott játékokat az illető, és ez nem tetszett a Valve-nek. Nem fognak foglalkozni azzal, ha havonta pár játékot ad valaki ajándékba másnak, más régióba.
-
válasz
FehérHolló #4145 üzenetére
Online shopokban nem szokták elfogadni, hogy kiszűrjék a lopott kártyákat.
-
válasz
FehérHolló #4142 üzenetére
A te kártyáddal nem lehet USA-beli ip-ről fizetni. Legalábbis a legtöbb online shop erre is figyel.
-
válasz
FehérHolló #4139 üzenetére
Inkább arra kérd meg, hogy ajándékba vásároljon neked másik accountról. Ugyanis ha USA ip címről lép be az accountodba, egyértelmű, hogy vagy kölcsönadtad, vagy amerikai proxyról léptél be. Mindkettő tilos.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest