- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sirszevenap #60287 üzenetére
Ezt csak az ottani rendszergazdák tudják megoldani. Más, illegális megoldásban nem tudunk segíteni.
-
válasz
cskamacska #60219 üzenetére
Mikor jut el odáig a Steam, hogy magyar nyelvű telefonos támogatást nyújtson?
Amint a magyar világnyelv lesz.
-
válasz
BomiBoogie #60123 üzenetére
Steam felület OP?
-
válasz
FollowTheORI #60105 üzenetére
Most lett az.
-
Elvileg az lesz helyette, hogy bárki indíthat majd saját store page-t a steam rendszerében, és azt árul, amit akar.
Ez jó a Valve-nek, mert mindenért az eladó fog felelni, és ugye fog kérni jutalékot. Másrészről viszont nem fogja megmondani neked a Valve, hogy mit árulhatsz. -
Ok srácok fejezzük be ezt a témát!
-
Miért görénység? Már egy pár évszázada nem Magyarország körül forog a világ, és a rossz hír az, hogy ez az állapot nem a felé fog változni, amit te szeretnél látni.
Tehát 2 dolog közül választhatsz.
1. Duzzogsz, hogy milyen szar az élet, miközben csak egyre szarabb lesz.
2. Megtanulsz angolul, és örülsz, hogy ez segít érvényesülni az életben is. -
Nálam nem akar csatlakozni a Steam kliens, nálatok nincs ilyen probléma?
-
válasz
psycroptic #59212 üzenetére
Második esetben nem ad kódot, hanem közvetlen aktiválja az Origin accountodon, bár szerintem csak akkor, ha az Origin account US régiós.
mod: hehe, ketten is megelőztek
-
Csak én emlékszem rosszul, vagy sale alatt tényleg csak 50%-ot kapott a Skulls of the Shogun? Most 75%.
-
válasz
Sirandrish #58485 üzenetére
Már rég óta 50k volt a határ, de most már elvileg az sincs.
-
válasz
freelanced #58398 üzenetére
Igen, nekem tetszik, annak ellenére, hogy még alpha, több mint 20 órát játszottam vele.
-
-
válasz
BomiBoogie #58355 üzenetére
Deus Ex Human Revolution
Nem vicc, végiglopakodhatod az egész a játékot úgy, hogy max elkábítod az ellenfeleket.
-
3 szavazás után kapsz 1 hógömböt, 10 különbözőből lehet craftolni badget, ami, ha szerencséd van, valami ritka cucc, amit eladhatsz a marketen. De ehhez 10 különböző hógömb kell, és kb olyan szerencse, mint a lottó ötöshöz. A játék nem is kell hozzá.
(#58337) Nordic: ??? épp te is leírtad, a hógömb kitűzővel kapod. Hógömb kitűzőt készítesz, és kapsz valami játékbeli tárgyat mellé.
-
AvP Collection - 4GBP (Steam)
-
Az első alkalommal nem ment végbe a fizetés, valami hiba volt a rendszerben. Ez azt jelenti, hogy csak zárolódott a pénz a bankszámládon, és automatikusan fel fog oldódni (kvázi visszakerül), de ez hetekbe is kerülhet. Utóbbi attól függ, hogy mi van beállítva a bank rendszerében. Ezt kell látnod az online banki felületen is.
-
A Shadow Warriornál megéri a Special Edition Upgrade?
-
Lol, nem 75%-on volt 1-2 hete a Shadow Warrior? Most meg betették 50-be.
-
Én megjelenés után nem sokkal vettem meg, és abszolút megérte az árát szerintem (akkor 20 euróért, akcióban vettem). De ez egyéni. Nekem a grafikai stílus, és a játékmenet is nagyon bejött. Szerintem ha a demo tetszett neked, akkor a teljes játék is fog.
(#57395) djculture: megvette ezt már valaki? Tényleg lehet originre aktiválni? Mert gyanítom, hogy nem, lévén, hogy a nem originen vásárolt Bulletstormokat nem lehetett aktiválni Originen. Kérdés, hogy ez változott-e.
-
Eszméletlenül jól néznek ki ezek a gömbök kinagyítva.
-
A Shadowrunra szavazzatok, köszi!
Valaki CSGO-t akart venni olcsón, na most itt az alkalom.
-
válasz
shadow1901 #56967 üzenetére
Mitől működnének a windowsos játékok linux alatt? Előre tudtuk, hogy ez nem fog megtörténni. Amit a Valve ígért az az volt, hogy a windowsos játékokat majd streamelve lehet linux alatt játszani, de ez még jóval odébb van.
(#56966) samugalaxys: az L4D eleve multiplayer játéknak készült, így nem megy offline-ban.
-
válasz
samugalaxys #56854 üzenetére
Ez van sajnos. Az L4D-hez megjelenése óta már annyi patch megjelent, hogy többet tölt le, mint amennyit telepít. És a patchek nélkül meg nem tudsz vele játszani, mert alapvetően multiplayer játék.
-
Max Payne 3 - 2.99 GBP
kupon: GFDDEC20UK (20% kedvezmény)
-
válasz
Bjørgersson #55774 üzenetére
Karácsony előtt.
-
Az Age of Empire 3 kártyás lett.
-
válasz
BomiBoogie #55616 üzenetére
A Prime World Defenders jobb mind a Defense Grid. A Sanctum rosszabb.
(#55623) BomiBoogie: szerintem sokat javítottak a grindingen is, de amúgy az is a játék része valamennyire, ha meg akarod szerezni az összes tornyot. Meg plusz kihívás, hogy minél több pontot szerezz az adott pályán. Én pl. belekerültem a toplista első 20 helyezettje közé.
-
Weaklong deal keretében:
Jade Empire - 3.75 EUR
Prime World Defenders - 3.73 EURUtóbbi az egyik legjobb tower defence, amivel valaha is játszottam.
-
Srácok, túl sok az off!
-
Miért szólt volna a kiadó előre egy olyan időpontról, amit ő sem tud? Egy sikeres játék akár 5+ évig is sikeres lehet, ebben az esetben nyilván nem állítják le a szervereket. Egy nem sikeresnél meg elég hamar. Nézd meg az EA-t, az is folyamatosan állítja le a sportjátékai szervereit, van amikor már 1 év után.
(#54118) Źşë': ezek a nem Steam szervereken játszható verziók. Az új, Steam only már csak 1 sorban van.
-
válasz
1 among many #54102 üzenetére
Szerintem igazad van, de kérdés, hogy lehet-e ez ellen tenni bármit is.
mod: ja, hogy multiplayer only? Akkor még elmegy kategória, de így sem volt szerencsés a törlés.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJABB GYÖNGYSZEM!Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i7-1165G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest