- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
-
huskydog17
addikt
Na, sikerült aktiválni a kártyát. A probléma azonban még mindig fenn áll, vagyis továbbra sem fogadja el semmi, se a steam, se a Paypal. Ezt most nagyon nem értem. Majd ha lesz rá lehetőségem, be fogok menni a Takarékba, ahol adták a kártyát és rákérdezek, hogy mi van ilyenkor.
Megkérhetnék itt valakit, hogy vásároljon nekem Steam-en? Aki tud nekem segíteni, az légyszi írjon egy privátot! Sürgős volna, mivel a daily deal hamarosan lejár! -
huskydog17
addikt
SÜRGÖS SEGÍTSÉG kellene!
Most vettem észre, hogy az HL széria 75%-os leárazásban van. Ebből szerettem volna vásárolni, de a vadonatúj bankkártyám számát nem fogadja el annak ellenére, hogy most már lehet vele interneten fizetni. A hátulján ott a CV ellenőrző kód is. Igaz, hogy nem dombornyomott, de a Takarékszövetkezetben megerősítették, hogy ezzel lehet interneten fizetni. A kártya érvényes.
A steam egyszerűen nem fogadja el a számot, pedig mindent jól állítottam be: MasterCard és a szám is helyes. Miért van ez? Gyors segítséget nagyon örülnél, mivel nagyon kellene nekem most ebből a napi leárazásból! -
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17 #3486 üzenetére
A helyzet megoldódott: megvan az elfelejtett jelszó (rögtön le is mentettem magamnak), kipróbáltam és újra gond nélkül megy a bejelentkezés. Bocsánat a felesleges hsz-ért!
-
huskydog17
addikt
A helyzet változott. A másik gépemen, ahol be van kapcsolva az automatikus bejelentkezés, azonnal beléptetett a fiókomba, tehát a fiókomat nem törték fel. Az egyetlen probléma, hogy egyszerűen nem emlékszem már a jelszavamra. Most jelenleg be vagyok jelentkezve a fiókomba. Van rá mód, hogy így megnézzem a jelszavamat? Mivel nem tudom a jelenlegi jelszavam, ezért megváltoztatni sem lehet.
Gondolom az automatikus bejelentkező funkció miatt valahol tárolja a kliens, és nekem pont ez kéne. Meg lehet oldani? Amúgy már írtam a Steam Support-nak is. -
huskydog17
addikt
polonic, yetike: kösz a segítséget, kedden rájuk írok!
-
huskydog17
addikt
Egy furcsa problémával állok szemben, remélem valaki tud segíteni!
A fiókomba nem tudok belépni az eddig működő adataimmal. Használtam a jelszó emlékeztető funkciót, amire rögtön jött is egy e-mail benne a szükséges kóddal, aztán amikor aztán beírtam az új jelszót és megnyomtam a tovább gombot, azt írta ki, hogy a kérést nem lehet feldolgozni. A "titkos" kérdésre a választ már nem tudom.
Először arra gondoltam, hogy account-lopás áldozata lettem, de akkor nem jönne a e-mail fiókomra a levél, ráadásul a fiók még él, úgy értem létezik.
CD-kulcsot nem tudok küldeni a Valve-nak, mert az öt játék közül négyet ingyenes akcióban vásároltam meg, míg az egyiket ajándékba kaptam (az ajándékos levél még megvan).Van a steam-nek magyar nyelvű support csoportja, ahová magyar nyelvű levelet is lehet írni?
-
huskydog17
addikt
Nekem lenne újra egy kérdésem:
Meg lehet azt oldani, hogy egy korábban megvásárolt Valve játéknál átállítani a nyelvet?
Konkrét eset:
Ugye ingyen le lehetett tölteni, vagyis ingyen meg lehetett vásárolni a Portal nevű játékot. Ezt meg is tettem, leszedtem angolul, csakhogy én németül is ki szeretném próbálni. Emlékszem, mielőtt letöltöttem, rákérdezett a Steam, hogy milyen nyelven óhajtom letölteni. Akkor angolt választottam. Van rá lehetőség, hogy a játék nyelvét átállítsam németre? -
huskydog17
addikt
válasz
KubanitoS #682 üzenetére
Kösz a válaszokat!
Az E-Mail címemet már megerősítettem.
És akkor is újra ingyenesen letölthetem a megvásárolt és aktivált játékot ha a Steam kliens is törlésre kerül?
2006-ban egyébként a Source Engine-hez nem jött semmilyen fontos frissítés. Az 1.0 után (Half-Life 2 , 2004) 2005-ben (High Dynamic Range Rendering -> EP1) és 2007-ben (EP2) kapott fontosabb újításokat a motor. A Steam kliens is a 2007-est töltötte le, ez jól látható a mappában: Source 2007. Valamint most 2010-ben kapott a motor Mac OS X támogatást. Tehát ezért írtam, hogy szerintem ha majd megveszem a HL2-t, akkor az is a 2007-es motort fogja használni. 2006-os és 2009-es Source Engine 'nem létezik'.
-
huskydog17
addikt
Bocsánat, dupla lett a hsz., az elküldésnél az oldal alaphelyzetbe állt és nem frissített.
-
huskydog17
addikt
Sziasztok, én a napokban csináltam magamnak egy Account-ot Steam-re, mert ingyenes lett a Portal ha csak ideiglenesen is. Ezt nem hagyhattam ki. Lenne néhány kérdésem a Steam rendszerrel kapcsolatban, mert pár dolog nem világos.
1. Ha letöltök onnan egy játékot (konkrét esetben Portal), majd a gcf fájlok törlésre kerülnek mondjuk egy Format miatt, akkor később az adott játékot újra meg kell vásárolni vagy a gcf fájlokat le kell nekem menteni? Vagy pedig az Account alapján azonosítja, hogy mely játékot vettem meg és azt bármikor letölthetem később?
2. Tehát leszedtem a Portal-t, ami kereken 5 GB-ot nyom a vinyón. Ha most megvásárolnám a Half-Life 2-t vagy EP1+EP2-t, tehát egy dobozos, bolti kiadást, akkor azzal a Steam mit csinál? Úgy értem, hogy a DVD tartalmát bemásolja a Steam mappába, esetleg egy CD kulcs azonosítás után letölthetem azt is "ingyen" miután megvettem a boltban?
3. A mai napon a Portal indításánál kiírta, hogy frissíti, miközben 1-2 napja töltöttem le a legfrissebb verziót. Ilyenkor mégis mit frissít rajta?
4. Észrevettem, hogy a Source Engine javított, 2007-es változatát szedte le automatikusan és azt használja most a Portal. Ha megvenném a HL2-t, akkor az is az új Source-t használná?
Remélem nem túl sok ez egyszerre, csak tényleg tisztában szeretnél leni a Steam rendszerrel, mert negatív kritikát nagyon ritkán hallottam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest