Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
ez már tuti halaott játék
-
Hujikolp
őstag
lehet h mégis él valahol a játék! (gamestar infó)
-
Hujikolp
őstag
szerintem mostmár téma zárható... ugyis törölték a gamét, és készül helyette más...
-
3psilon
aktív tag
ezt sajnos leállították.
-
raczger
őstag
nagyon remélem, hogy elkészül valaha is a játék!
-
Hujikolp
őstag
Egyetértek, de én azt nem értem hogy olyan nagy fejlesztő mint a joowood vagy mi, hogyan tudta ejteni. Jáccottam a pokoli szomszédokkal (1,2) amit ők csináltak, és szerintem nagyon jó volt a játék. Legalábbis nekem nagyon tetszett. Akkor hogyan tudták ejteni a Csillagkapu prodzsektet?
Én ezt nem értem. ''Kicsiny agyam ezt nem képes felfogni'' - Terran SCV
Pedig szerintem jó Project lett volna, vagy lesz. -
3psilon
aktív tag
Helyes.
Igaz, 11000 aláírás az ló****; jó ha 100.000-nél már egyáltalán meghallgatja az embereket az MGM.
Persze hülyék, hogy leállították. A Jowood oldalán volt, hogy ő már tavaly nyáron megszüntette a pénzelést pont a sok tökéletesítgetés és az emiatt elhúzódó fejlesztések miatt...
Hülyék. -
3psilon
aktív tag
Én úgy tudom, leállították. Ti aláírtátok már a petíciót, hogy folytassák a fejlesztést? Biztos, ami biztos
itt: [link]. Szóljatok a haverjaitoknak is. -
Kindgrind
aktív tag
Gamespy-on hogy hogy van jelenési dátum?
-
tyutyu1983
tag
Ez nagyon kár,pedig már nagyon vártam!!!
-
Hujikolp
őstag
De legalább a mai rész jó volt a tv-ben! -
mr.ki
aktív tag
2006.1.23-án íródott a Pc Guru oldalán:
''Minden bizonnyal sokakat megrázó hír terjedt szét a világegyetem valamennyi, intelligenciával megáldott élettel tömött bolygóján. A StarGate SG1 munkacímet viselő játék pénz, valamint érdeklődő kiadó hiányában úgy néz ki, végleg megszűnik létezni. A Sony - illetve bocsánat, MGM... - nem fordított kellő érdeklődést a program felé, a kiadók maguktól nem jelentkeztek, a fejlesztők pedig megunták, hogy a családnak esténként kósza programsorokat, meg félkész textúrákat hordanak haza vacsora gyanánt. A projectnek nem ez az első mélyrepülése - pár éves pályafutása során hónapról hónapra bajba kerültek a srácok a legendásnak számító tévésorozat címével - de úgy néz ki, sajnos, ez lesz az utolsó...''
És hová tűnt a JoWood, ők sem vállatlák volna a kiadást? Érdekes...
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
Sajna leállitották,télleg.Pedig igéretes volt
-
Kraptor
őstag
Hardwireden volt egy hír erröl.
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=16933
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Úgy néz ki végleg leállt a projekt.
-
Hujikolp
őstag
Ti megfogjátok venni a játékot ha kiadják?
-
Jones132
csendes tag
Hy!
Én is imádom a sorozatot! Nagyon remélem elkészül a játék. Amit szeretnék, ha minden jól ki lenne dolgozva és nem lenne tele baromságokkal, aminek semmi köze a filmhez. Megnéztem egy két video-t. Nekem tetszik és remélem nagy siker lesz a játék is. Ki a kedvenc karakteretek a filmből? -
sakrab
csendes tag
válasz
Kindgrind #28 üzenetére
A fejlesztés nem állt le és továbbra is a Perception Games fejleszti a játékot.
Bővebben: link -
Kindgrind
aktív tag
Le állitoták a fejlesztést!!!
-
Zenty
őstag
Én is drukkolok ,hogy jó legyen a game,mert a sorozat király bár mostanság picit eröltetett.... nah m1
A game videok nem nyügöztek le,de azért remélem dolgoznak még rajta ls csak jó lesz! Remélhetőleg nem lesz belőle looser film adapatáció game. Legaláb olyan szintü,szinvonalu legyen mint a riddick game és nem lesz gond! -
Stone82
aktív tag
Ha valaki tudna címet adni videóról megköszönném láttam már róla de abban kb 3 s volt a játékból.
-
Hujikolp
őstag
Azóta megtaláltam!
-
GBX
aktív tag
sztem egy nagy bukás lesz az egész.
Jaffa hegyek elöttünk (ezek még élnek)
jaffa hegyek mögöttünk (ezek már nem).
Sztem csak egy csipetnyit tud majd visszaadni a sorozat hangulatából.
Perzse ha esetleg a far cry motorjával csinálnák a játékot az király lenne de amit animből lehetett látni, nem lesz vmi részletgazdag a pálya és nekem eléggé sterilnek hatott a élővilág.
Dehát addig még van kb fél évük hogy javítsanak a javíthatón.
Remélem nem lesz igazam. -
AS
félisten
Jo gamme lesz!
Tudom mert Bátyám tagja a csilagkapu klubnak..
Elég érdekes dolgok látam..
Pl: egy kém videot játkrol.... Sajnos a minöség nem volt topon.. Már mint a videoé..
Látam ahogy Jack lö gránátot tobb. többi társunk velünk együt harcol.
Samanta varázsol....... -
Darth_Revan
veterán
Hát megnéztem a videót,és öröm látni,hogy az SG1 szereplőit irányíthatjuk
Viszont nagyot csalódtam,mikor látta,hogy az ellenfelek,meg a táj gyönyörűen ki van dolgozva,az emberek és a főhősök viszont olyan szinten vannak,mintha egy 2-3 évvel ezelőtti játékból jöttek volna
Meg nem láttam,hogy lesz-e benne Havok fizikai motor...sztem elégg ajánlott lenne
Nagy STARGATE fan vagyok,de a videót elnézve kezdek félni,hgoy ez egy újabb játék lesz,amit a film híressége miatt fogja majd csak mindenki vinni
-
AS
félisten
2 Fontos!
Mesterséges intelengencia. meg a Pálya szerekesztés..
Grafika tálán még jo lezs unreal 2.5 motor. mint a pariah játék.. -
AS
félisten
én imádom a sorozatot a kedvencem!
Látam ma egy bemutato videot!
Nagyon ott van.
A lényeg
Mindegyik pályán lehet választani 4 fö hös közül..
És mindegyikel más fog történi
tehát pl: Jack inkább harcolni fog
Mig samanta Inkább találmányokat használ.. persze neki is lesz fegyvere.
Tealck: inkább közelharcban jeleskedik.
Daniel meg logikai feled ványokat old meg-
És biztos Jack-el leszek!!
Játék Unreal 2.5-ös motort használ..
Sajnos csak télen jelenik meg... -
Hujikolp
őstag
válasz
BlackSmiley #2 üzenetére
Te is várod mér? Sorozatot nézed?
-
BlackSmiley
tag
Én csak annyit tudok róla ,hogy majd jön valamikor és ,hogy akkor bekéne szerezni bármi áron
-
Hujikolp
őstag
Idén szeptemberbe jön ki. Ki mit tud róla? Vannak videók is Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest