Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz VikMorroHun #3116 üzenetére

Cargo Link, a landing pad fülön van.
    Ha rendszerek között kell szállítást végezni, akkor az intersystem verzió kell belőle amihez 5 He3 fenntartási költség társul. (Ezen a verzión van egy külön He3 láda amit be kell kötni a bázisról)

A padon lévő piros ládába azt kell bekötni, amit elszállítanál(outbound) a zöld a beérkező cuccokat tárolja.
    Ahhoz, hogy elkezdjen működni, mind a 2 bázison le kell rakni az épületet, ezek után az ott lévő konzolon be lehet állítani a kapcsolatot.

Példa:
    Ha 2-es bázisról akarsz vasat áthordatni bázis 1-re, akkor a 2.bázison lerakott vastároló ládákat miután láncba kötötted, az utolsó ládát kapcsold rá a piros cargo link ládára.Konzolon beállítod, hogy outbound bázis 1.
    Az 1-es bázison a beérkező cuccok zöld ládáját rákötöd a helyi vastárolóra, vagy a gyártóegységre, hogy legyen buffer a beérkező szállítmányokra
    Azt kell megjegyezni, hogy mindig a lánc legvégén lévő tárolóegységet kezdi el feltölteni a játék, tehát ha rosszul kötöd be, akkor meg kell várnod míg az összes többi láda megtelik.

A korábban emlegetett típusú küldetésre a megoldás szerintem az, hogy ahol ezeket fel tudod venni, ott van egy cargo link konzol is a közelben ami a bázishoz tartozik.Miután egy outposton, ahol van elég a kért anyagból raktáron, és elintézted a fenti bekötést egy felhúzott cargo linkre, ezeken a konzolokon elindíthatod a leszállítást és amint fordult eleget a hajó, a quest teljesül. De ez csak feltételezés, mert eddig túl sok macerának éreztem, mire van megfelelő termelőegységed már eléggé aprópénz az a jutalom érte.

Új hozzászólás Aktív témák