- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
"You would think Cryptic might want to spice up the experience a little because they have 1.8 million players but only 170,000 are active players."
Érdekes adat valóban. Én benne vagyok ebben az aktív körben, de sokszor csak megcsinálom a napi minimumot aztán annyi.
Az a baj, hogy inkább non-stop eventekkel akarják a játékosok számát fenntartani, ahelyett, hogy inkább valami érdes, hosszú story szálat raknának be + valami qvadráns részletet. Én elfásulok a sok eventtől mert időnként kéne egy kis szünet, hogy újratermelődjön a vágy, a játék iránt de mivel mindig van event sohase hagyom abba... aztán így van egy csomó klassz cuccom amit még sohase próbáltam ki.
-
Nagus
senior tag
Ez nagyon rossz teória ami pont a covid mellett igazolódik. Régen azt mondták azért büntetik a kalóz filmnézést, mert a mozi elesik a jegy árától és biztosan bemenne megnézni az emberfia ha nem tudna kalózkodni. Most meg a covid helyzetben nem oltatják magukat azért, hogy moziba mehessenek (vagy máshova) és csődközelbe is vannak rendesen.
-
L3zl13
nagyúr
Nagyon régen próbálkoztam vele, de valamiért nem jött be és aztán visszatértem Arc-ra. Már nem emlékszem miért.
Megpróbálhatod hozzáadni Steam beállításokban a játék könyvtárát mint steam library folder.
Vagy elkezded a letöltést steam-ben, pause-olod aztán felülírod a már installált játék fájljaival aztán resume és ha szerencséd van csak végig ellenőrzi és pár fájlt tölt le hozzá. -
-
gabor7th
addikt
Én amikor 500k kell sebezni carriert használok és egy perc és meg is van a megfelelő pályákon.
A egyik klingon hajó se tud úgy térsebezni min a fed-esek? Biztos akad azért olyan ami hasonló. Mehetnénk majd úgy is egyszer, mostmár nyugisabban vágnák bele, mert tudom, hogy sikerülni fog...
Meg mehetnénk majd földi pályán, szoktunk olyat csinálni, hogy mondjuk a mai nap a collektíva az ellenség és akkor végigmegyünk úgy az olyan pályákon.
Mindazonáltal most szét fogom szerelni a gépem, a következő 48 órában lehet be se lépek.
-
gabor7th
addikt
Ő is írta tán, hogy fura volt neki, hogy nincs álcázás, meg talán Satu, hogy ő neki is először sikerült ez a pálya.
Ez nekem egy igazi csúcs élmény volt... ennél nehezebb űr pálya nincs, ti pedig így lazán felkészületlenül, hibázgatva átmentetek rajta simán, elsőre... lenyűgöző.
-
gabor7th
addikt
Igazából még most készül ám, mert mondták a videóban, hogy örülnek, hogy mostmár megszüntetik a koronavírus miatti korlátozásokat ( USA-ban bezuhant az új eset szám ) és mostmár teljes gőzzel mehet a munka. A tárgyról nem igazán tudtak mondani semmit azok akik "easter egg" vadászok.
-
gabor7th
addikt
-
gabor7th
addikt
Én már többször írtam nekik bizonyos panaszaimmal és eddig mindig maximálisan elégedett voltam velük, mert mindig elintézték nekem amit kértem... Pl. volt hogy hiba miatt nem kaptam event rewatrdot írtam nekik és nem mondom... azért kérdezgettek, szóval egyből nem adták meg amit kértem... ami valahol jó is... de a lényeg, hogy a végén mindig megkaptam ami kellett.
Próbáld meg te is. Ha akarod írd meg nekem egész konkrétan mi a bajod, mintha nekik írnád én lefordítom neked angolra... ugyis már annyiszor köszönhetem neked, hogy ingyen kaptam ezt-azt, szívesen megcsinálom neked a fordítást.
-
-
gabor7th
addikt
Nyitogattam dobozokat és azokból adok el dolgokat, meg gondolkozok rajta, hogy a mellément Vaadwaur űrfegyvereket is talán eladom... tegnap olyan 20 millió/ db volt az alsó ár értük, egy 16 milliós is volt tán...
De nem sürgős, T6 hajó-kat inkább nem tőzsdén szerzek. Arról nem is beszélve, hogy több T6 hajóm is van, amit még ki se próbáltam.
Majd hamarosan teljesen rákoncentrálok a játékra ( eventet most is csinálom azért ) és akkor lesz sok klassz felfedeznivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest