- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Olvasott valaki róla hogy megváltozik a dyson ground az új tartalommal?
-
gerisz23
őstag
Nah köszi az infót
Mondjuk én tactnak Weaponsre meg enginre pakolom az energiát.Milyen képességeket használsz?egyik képen sem látszik:/Most nézegetek doffokat játékban,gondolkodom,de lehet hogy emergency power to enginseset veszek,összehasonlítom a két skillt,aztán meglátom.Tact teamre van bent 2,torpra 2-mind2 cserélve lesz,meg egy ami a buffokat szedi le.
-
gerisz23
őstag
Master key sale,jah hogy ezért drágul a dilithium.A buildemhez no comment?
-
gerisz23
őstag
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/index.php?build=arkif_6119
Csak emlékezetből adtam meg a skill treet,a jelen buildem többi része sem teljesen pontos.Pve-pvp a cél,pven inkább az eventes sci destroyert használom,jóval hatékonyabb tömegben.A neutroniumból nem találtam flottásat,de az van a hajómon.Később akarok plasmot,azért a Flow skill,nomeg mert hat a protonnic polaronra-abból is van gearem.Vélemények? -
gerisz23
őstag
Aux to enginnst tesztelem,ha bent van 2 akkor már egész jól manőverezhető,doff kell rá az tuti.A Borg set megvan,Shield,core elite flottás.Hátul gw torp,meg a hozzávaló konzol,jól lehet vele szivatni az ellent spread 3-al
Amúgy 2 tact team nélkül nem megyek sehova,konfigos tanácsára meg Attack pattern béta.
-
gerisz23
őstag
Úgyúgy,rühellem de ez van.
Szóval az már jó sing core gondolom.Ha sok fcm lesz majd veszek w-e coret is,tesztképpen.Este kipróbálom az eliteset,kell egy kis gyakkorlás a hajóval,nemigazán fekszik még.
Rákell jönnöm hogy lehet kikapcsolni az írás rásegítést telón,megőrjít.Node,valakinek komplett buildje puskázás céljából?:p
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7989 üzenetére
Azt hiszem Thoron.és shieldre ad bónuszt-konfigos ajánlotta,az aux to engines meg eng skill
lehet nem jól fogalmaztam,amúgy nekem is furcsa a core választás,de pudingpróbája az evés.
Másik tacomnak w-e van.93 enginepowerrel-még kevés. -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7949 üzenetére
Sok sikert!de szerintem ne a saját akkodról áruld,nehogy tiltás legyen a vége.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7974 üzenetére
Én csak bemásoltam
melyik tractor beames petet érdemes kivenni pontosan az arkifra?A dlottás sciencünk még csak 4-es,de gyakaorolni is akarok közbe a hajóval,petekkel.
-
gerisz23
őstag
válasz
gerisz23 #7966 üzenetére
Welcome to www.[EGPAL].com, home of best EC seller for STO! STO Ship on sale now !
Come check out our amazing deals on EC, you'll even get 10% free on every order! We offer EC for as low as 100m (+10% free) for $34.99 and don't worry about quantity, with our stock of over 4 billion EC we guarantee to always have your order in stock!
Master Key 0.8$
EPIC ships on sale
Also, for a limited time you can recieve 5% off with the coupon code "stoeg2013"!
Remeber, stop by www.[EGPAL].com for all of your STO EC needs!
BTW, We are buying STO credits, Please contact with our site or Skype: vexbing
-
gerisz23
őstag
Nah,megint kaptam olyan mailt játékon belül,holnap bemásolom ide,team viewerről voltam csak bent refinolni.Még mindig nincs20 milla a promo Pack?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7960 üzenetére
Részletre én is vennék bogarat xd
12 milla körül van most a Promo pack,jósokan pakolják exre,azt nemtudom mennyire fogy,de a dil piac egyből visszafordult,amint lejárt az event...kár volt eladnom a dilithiumomat korábban dehát ez van
Az arkif tetszik,csak jól fel kell cuccolnom,a defi után nagyon lassúnak tűnik,de majd alakul -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7953 üzenetére
Én közbe kapok emailt játékon belül,hogy ennyi meg annyi dollárért árulnak,kulcsot,hajókat stb,de gondolom azt ti is megkapjátok
Úgy vagyok vele hogy amióta "tudom"hogy lehet farmolni a játékban azóta nem viszket a tenyerem egyáltalán.Hameg esne egy bogár-nem nyitok így nem valószínű,akkor csinálnék másik accot,átküldeném nekiakár mailben,és úgy próbálnám eladni pl ezért a bitcoinért.Arról olvastam hogy kis kínaiak wowban pénzért csinálják az ügyfélnek a farmolós dolgokat,valamelyik börtönben meg a rabokat "kényszerítik" hasonlóra...
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7947 üzenetére
Flottás jó lenne,csak legyen rávaló fc
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7945 üzenetére
És melyik a legjobb?illetve melyik mit tud?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7941 üzenetére
Én is bespájzoltam csak még kicsi spejz,kilóg a lábam...még van1500 zenem de nem tudom vegyek-e még promo pakkot...20 ra futotta eddig,ecért meg survi pakkra vagy 30-ra
-
-
gerisz23
őstag
Ez az új first contact day ez naponta minden karira tud adni 10 lobbyt?Na mindjárt kipróbálom másikkal is
-
gerisz23
őstag
A sulibanos küldiből esett egy purple
már nem emlékszem milyen,de legalább lila
Szóval köszönöm az invet!
Úgy tűnik kicsit kihalt a fórum... talán dobnak valami csontot a fejlesztők amit lehet marcangolni -
gerisz23
őstag
Fleet defire valakinek skill pont kiosztása pvpre?
-
gerisz23
őstag
Megy fel a zen ára,ti mit gondoltok meddig emelkedik még?Már van 3000 zenem promo pakkokra
-
gerisz23
őstag
7.-éig Pont meglehet az event Minden 50-es karimnak
Egyik mirroron volt bent egy srác.100 toonja van,abból 50 körül van ami 50-es,és mindegyikkel tolja az eventet.Igaz a felesége segít neki...6-al is sok,nem 50-el
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7900 üzenetére
Erre rákell néznem nekem is.Én inkább veszek promo pakkokat aztán eladom event után,az ect meg kulcsra költöm.Mát vettem pár rom packot én is,ec szerzésre szintén.
-
gerisz23
őstag
Ha jól értelmeztem nem a repuk végén kapott képesség változik megmhanem az előtte elért passive trait,és ugye lehet token nélkül variálni majd,az azért nemrossz.4 karakteremnek húztam fel eddig,2 folyamatban,ha jól értem akkor ez elég pozitív változás,habár jobb lenne ha mindent átszerveznének úgy mint a dysonos reput.
Szerk.:már vágom miről van szó,gondolom ezért vesztek sokszor célt pvpn,na úgy jogos:S
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7888 üzenetére
Bocs! telórol voltam fent,későn vettem észre az elgépelést,nem tudtam javítani,sejtettem hogy belémveszel
Phaser beam array XIacc3.Én tesztelésre általában XI-est veszek,PVEre szerintem elég,pvp már más kutya
Valami hír arról hogy meddig lesz hosszabbítva az event?Az egyik karimmal csak pár napja csinálom,most lett 50 nemrég,nem hiszem hogy betudom fejezni de hátha -
gerisz23
őstag
válasz
DonCapello #7881 üzenetére
Igen azonnal
köszi az infót ,küldtem kérelmet
Számolgattam,41000 körül van bent contraband exen,ha egyenként veszem a kulcsot akkor 1,6 millába kerülne kb,mondjuk úgyis 10-esével tervezek majd venni úgy kicsit jobb az arányAmi van contrabandom azt elhasználom a nem 50-esek kariimal,arra nagyon jó lesz + még a napi lore mission 480 dilért.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7878 üzenetére
Nah,én majd valamikor kérnék is egy invet,annak még úgyse láttam a hídját
ez a 2000 dilithiumos contrabandos mennyi cool downal van?reggel indítottamis párat,remélem lesz dil event,toononként kiakarok szedni 200 ezret:d
Itt valóban sokat segítenek,és jó tippeket kapok,amiket még flottán belül sem így ott is tudok tippeket adni. -
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #7870 üzenetére
Nekem szerintem megvan a 100,vennem kéne egy cell shipet xd.
Köszi az infót mindenkinek majd holnap megnézem ezt a kontrabandost,amúgy dysonozni járok minden nap csak nagyon unalmas.Azt hiszem ilyen contrabandom meg van is valamennyi.
Romulán pakkokat meg gyűjtögetem,így ráérős eladni event után,hátha nagyobb lesz a haszon -
gerisz23
őstag
válasz
DonCapello #7865 üzenetére
És azt merre fele lehet felvenni?
-
gerisz23
őstag
Létezik olyan assigment amivel sok dilithiumot kilehet szedni?
-
gerisz23
őstag
válasz
DonCapello #7860 üzenetére
Hmmm...
lehet megtartok majd párat,2 nap alatt bejött így is csak ezekkel 24 milla.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7854 üzenetére
Értem,köszi
Neked is Konfigos!
Így már értem miért jó a cell ship.Tegnap már nézegettem mit lenne érdemes megvenni,megvettem egy eng doffot 600e ért,ma reggelre elvitték,7 milláért tettem vissza
Majd apránként veszek rom doff packokat,a kérdés az,hogy mikorra mászik vissza az áruk.Nomeg kulcsokat is akarok venni,így ami promós pakkot veszek rakom exre,kell az EC -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7842 üzenetére
Lele:/
-
gerisz23
őstag
650 lockboxnyitás tapasztalata.
-
gerisz23
őstag
server off?pedig még nem csináltam meg a mirrorjaimat
-
gerisz23
őstag
Az se rossz
Kicsit troll,de azért megpróbálom majd valamikor
Megnéztem a skillezést,meg buidet,én nem használnék plasmát,max majd a rom tactommal később.Meg inkább GW torp a scinek ahogy korábban írtam,persze akkor kell pontot raknod a torp skillekre,meg jó ha van hozzá chanced.Ahogy nézem sokat nem akarsz rá költeni,anélkül meg nagy durranásra is ne is számíts,pve-re jó lehet,habár sztem oda is kevés ha az ember haladni akar,és minél előbb végezni.
-
gerisz23
őstag
válasz
akira76 #7780 üzenetére
Nekem fedes meg romulan scim van,a fedes bejövôs,nem tudom klingon milyen,az még várat magára nálam.gw torp tykennel vagy GWvel darálós pven az biztos
én full protonic polaronnal megyek most,a set bónuszok miatt,meg többet sebzek vele mint a phased polaronnal.majd otthon ránézek mi raktál össze,nemtudom kimásolni a linked telón,ha tudom vmi okosságot majd leírom
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7771 üzenetére
Kb 70 millám van most,meg egy kevés doffokban,csak nem nagyon viszik a cuccot,mindenki attack shipet akar,flottában egy srác állítólag nyitott 2-öt,csk 20dolcsijába került.
-
gerisz23
őstag
Nyitott már valaki bogarat?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7723 üzenetére
Már megvan köszi
teccik csak lust rá
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7721 üzenetére
Melyik doff pakkokból?tudtommal van néhány
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7719 üzenetére
melyik pakkokból eshet?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7716 üzenetére
Várok,sasolom a piacot
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7714 üzenetére
Ez a Zanek Jenro doff ez megéri a 24 millát?
-
gerisz23
őstag
válasz
Robokutya #7712 üzenetére
Ha jól olvastam 20 -30 percet írtak a küldire,szóval tuti nem csinálom 6 karival,ha annyi idöt elvesz.tegyenek be inkább 2 hetente dil eventet,annak mki örülne:p Majd meglátjuk milyen lesz,szép lassan építgetem a toonjaimat,spire 3 lenne már kész,kellenek a tact konzolok.Ez a phased quad cannon megéri az 1500zent?
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7696 üzenetére
Majd meglesem akkor-akkor még nem játszottam mikor visszahozták.A farmolást már én is unom,de jól jön a dilithium mindig
Konfigos ha kihívod nézhetem?:p -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7692 üzenetére
Ez mi ez?nem teljesen tiszta a rewardolás:S
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7686 üzenetére
Meg account bindes,továbbadja karik között,nekem is van hozzá gearem
-
gerisz23
őstag
válasz
Robokutya #7682 üzenetére
Duplázza ha jól emlékszem,de most teljesen felesleges.Egy hónapja húztam egy karit,annak vettem xp boostert vagy minek hívják,ha megcsináltam 5 küldit akkor kb 1 xp-je jött hozzá plusszba.Hamar elfogy,akkor én 75000 körül vettem darabját.
Sikerült ma eladnom egy IV-es quantom torpot 2 milláért,tegnap vettem pár voth beamet 2-őért azokat is csak 3-ért,meg egy boffot 17-értMinden napom ilyen legyen a játékba
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7677 üzenetére
Az lehet csak írta hogy pvp re is bemerészkedne esetleg,oda meg ez nagyon kevés ahogy tapasztaltam.De ha neki ez elég
Amúgy ma megnéztem,az eng toonomon battlecruisert használok,destabilized tetryonnal,ACC2x meg severity (20-20% ha jól emlékzem),igaz felhúzott repuval már,de szinte mindíg 4-5000-es chritjeim vannak kék boff meg minden egyéb nélkül,igaz skilleknél a sebzésre,szívásra meg a healre mentem de egy igazi tankal nem érne fel,esetleg faw spammal.De tetszik ez a tetryon,úgyhogy egy darabig marad is az rajta.
Mindenestre arra kiváncsi lennék mennyit változik a sebzéset ha a weapon powert felrakod 125-re,a hajót bírni fogja,úgy használom a Tal shiart én is,max aux meg weapon ha stfre megyek.Én 0-ról felhúztam ma egyet 33-ra csak nagyon unalmas egy idő után egyedül,igaz már defivel megyek szépen lehet vele darálni
-
gerisz23
őstag
válasz
S.Zoliy #7673 üzenetére
Nem kritizálás de keévsnek tűnik a chrit sebzésed antirpotonnak,én weapon pwerre meg auxra raknám az energiát-úgyis auxból healeled magad.Mikor draineli a pajzsodat a kocka akkor nyomj el egy hazard emmitterst az leveszi rólad.A videó maga jónak tűnik,nekem évekbe tellik feltölteni youtubra bármit is
A skill baromat én is csak most tettem rendbe,hiába ha az ember megszokja a keszekuszaságot akkor átlátja de könnyebb ha van sémádkorábban azt hiszem Lanny egyik fotóján látszik az övé,valami olyasmi kellene neked is
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7659 üzenetére
Nekem mindegy csak jó legyen,működjön,volt már mind2,igazán egyikben sem csalódtam.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7657 üzenetére
Haterkedés?
Am amúgy dyson groundon még a légypiszkot is meglátom...nemtudom Magdie-nak milyen a játék "élvezhetősége".A bug is csak kb 5-10 óra játék után jön elő,általában dyson groundon,sőt ott ha instanceot váltunk akkor server disconnected van elég gyakran. -
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7647 üzenetére
Úgy úgy
csak nagyobbat sebez mint egy turret,és lehet overloadolni
Az utólsó patch óta van olyan problémám-mástól is hallottam,hogy pár óra játék után szétesik a kép,befehéredik,kockás lesz,nem látszik az egér mutató stb.Nálatok nincs ilyen?A videókártya softwarem friss.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7643 üzenetére
akkor eladom amit vettem,majd szedek flottásat
-
gerisz23
őstag
Voth antiproton beam,vagy inkább flottás?Lehet csinálok beam boatot,hamár olyan erőszeretettel szednek szét vele pvpn...
-
gerisz23
őstag
válasz
S.Zoliy #7614 üzenetére
Csak mint "laikus" írnám le a véleményeményemet,várd meg bölcsebb emberét is mielőtt skillezel.
Antiprotonnál jó ha az energy weaponre ható skillek teljesen ki vannak húzva a + crit chance és severity miatt.
Nekem is flottás antiproton fegyvereim vannak,de ha pvpzni akarnák menni akkor inkább legyen acc2-3 Voth antiproton,+crit chancel,Threat controllra max 3 pontot tennék,manuevers maxra,auxra is kellene pont,hogy nagyobbat tudj healelni.
A Gw-t szerintem felejtsd el ha PVPzni akarsz,inkább valami reverse shield polaritit tennék be,úgyse húzol össze vele senkit max a csicskákat,esetleg PVEn hasznos lehet.
Meg szerezz be flottás romulan kék male tactical boffokat,a chrit növelésére.meg ha lehet nagyobb eng konzolokat vegyél ki flottásat.Lehet nem árt a turn rate meg a power transfer sem plusszban.
De várd meg egy profibb játékos véleményét,pvpn így csak célpont leszel szerintem. -
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7598 üzenetére
Akkor először az álcást
Várok még 1 napot.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7594 üzenetére
Jah azt néztem,majd meglátom melyik lesz előbb,de cannon azért jobban vonz
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7590 üzenetére
Most nézem mit írtam:S Kiszedem a zenes meg a flottás változatot is
-
gerisz23
őstag
válasz
Robokutya #7582 üzenetére
Én megveszem mindkettőt,kaptam egy tippet Lannytól,hogy vegyem meg először a zenest,utánna csak egy ship module a flottás.Még valami jó gear kellene hozzá
Később meg majd romulánnak arkif,ugyanígy,de az még beletellik egy-két hónapba.Kíváncsi leszek ad e bónuszt a nem leadott küldikre az event,csináltam párat a romulán scivel
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7565 üzenetére
Nem akarok sokat vacakolni vele egynlőre,csak farmoláshoz kell.Jó volt a party Lanny
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7563 üzenetére
Az új eventes hajó.
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #7561 üzenetére
Tudom még nem vettem flottás ennek a karinak,konzolokat is repuból akarok kiszedni,egy esett miközben csináltam ráadásul purple,így a 3 konzolból lesz még 7,5%acc.Eddig destabilized tetryonnal toltam vele,most van 2 protonic dhcm amik csak úgy estek.A destabilizeden volt 20%acc 30%severeiti,egész jó criteket lőttem vele.Pvp-re nem valószínű hogy megyek,lomha ez a hajó oda,szétkapnák hamar.PVE-re legyen jó de ott azért daráljon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen házat vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest