-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4239 üzenetére
Na az alapján próbálok valamit most egyenlőre lila dofok kellenének hogy egyáltalán értelme legyen belevágni addig az artikat dobálok felfele exre.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4242 üzenetére
Na, akkor ideje feltörni a fiókodat
-
madgie
titán
válasz
Mindkét bogarat felraktad exchange-re, vagy használod az egyiket?
DonCapello: én is vettem már nagyon sok Fleet doff pack-ot, de semmi
Nyitottam már bal kézzel, szemlecsukva, hunyorogva, az asszonyt is odahívtam kattintani, de hiába... peches vagyok ilyen tekintetben
-
DonCapello
tag
válasz
Amúgy ez elképesztő, ma mentem pvp-t, iszonyatosan megugrott a bogarak száma, gondolom veszi a pakkokat boldog-boldogtalan.
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #4223 üzenetére
tactical, pvp
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4232 üzenetére
csak hogy jó irányba megyek e
és igen ez még épülget.
más muszáj mindegyik karakternél kidolgozni a repu vonalat vagy át lehet e dobálni a kész alkatrészeket a másik karinak. -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4225 üzenetére
Eltaláltad, utálunk
Dühömben ma visszaültem a Fleet Defibe
Szerk: nekem nem esik semmi lila, nemhogy valami phaserek, mint neked. Megkérdezhezem, hogy nem ültél bele mostanában valami khm... barnába?
-
Robokutya
senior tag
válasz
na most a greenre gyúrtam az mit fog hozni nagy semmit?
p 18%
b 32%
g 50%
8 perc azt kiderül kidobtam e a cuccot. -
madgie
titán
válasz
Tudom, már elmondtam ,de nekem eddig egyetlen kéket adott és rengeteg zöldet... lila persze egy sem
Normális DS9 bundle doffokkal
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4214 üzenetére
Ja, Kar'fi: az egyik hangárba orion slavert raktam, kipróbálni, ezek tök jól lopkodják a cuccot stf közben
(10 contraband két kör alatt). A másikba Fer'jai ment, az meg egy állatság, egy komplett hajó, nem ilyen pet marhaság
(30k feletti hull, dual ap cannon, tricobalt torp és mine). KDF oldalon sokkal komolyabb hangar cuccok vannak, BoP, ez a Fer'Jai...
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4214 üzenetére
Akkor tedd félre szépen, összegyűjtöm rá a lóvét
Szerk: én ötöt nyitottam "csak", mert ma elvertem a dilit a kar'fi hangárjának feltöltésére. Fura, de sokan szeretik a karfiolt, én meg nehezen cimborálok vele össze... a Vesta viszont még mindig szerelem
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4211 üzenetére
az a pici nekem is jól jönne
csak viccnek.
holnap szülinapom leszremélem megjutalmaz valamivel a szeró
hány csomagot vetté? -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4211 üzenetére
Semmi baj, csak csendesen zokogok egy sötét sarokban
No de legalább olyanhoz került, aki elsőkézből ossza meg velem/velünk a tapasztalataitGratula, használd egészséggel!
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4209 üzenetére
mázlis
eldobtam 1000 zent ezekre a szarokra
Lobbyt passzolhatod
Nekem 2 artit adott
remélem legalább dob majd egy jó XII es cuccot -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #4207 üzenetére
kár volt elkiabálnom
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #4203 üzenetére
bontottam néhány pakkot, persze semmi érdemleges nem esett, leszámítva egy tonnáni értéktelen használhatatlan zöld doffot
erre elbaszni 50 milliót...
-
MichaelSD
őstag
válasz
FireKeeper #4196 üzenetére
Igen. Én lilát vettem, de nekem sikerült kettőt.
-
MichaelSD
őstag
válasz
FireKeeper #4192 üzenetére
romulan BOFFokra nagyon figyeljetek oda, hogy melyiket veszitek meg, mert valami idióta rendszer szerint vannak a traitjeik!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4187 üzenetére
Majd megpróbálom megint. Egyszer nekiálltam, de akkor nem jöttem rá az értelmére.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #4192 üzenetére
kiegészítés: a borg a zen store-ból (vagy exről) megvehető fajta, NEM pedig az amit a khitomer ground-on megszerezhető assimilated accolade után kapsz. ez utóbbinak nincs space trait-je, viszont groundra nagyon erős mert 4 superiorja van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4185 üzenetére
Thx. Még az egyik boff számára is ki kellene farmolnom, hogy a romulan markok gyűjtése egyszerűbb legyen, mikor rászánom magam a T5 elérésére.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4183 üzenetére
Pont ma lett meg a fullos maco setem. Kaptam egy lila xii stun pistolt, pedig nem voltam csúcs formában. Mintha írtál volna olyat, hogy itt jobban adja a cuccot, mint space-en.
Amúgy kb. a season 5 idején jártam utoljára ground stf-en, akkor is csak valami kettőt összesen.
-
jahol01
csendes tag
válasz
FireKeeper #4179 üzenetére
Persze, vannak ilyen képességek, de a scit pont erre találták ki.
-
jahol01
csendes tag
válasz
FireKeeper #4176 üzenetére
Aztán nagyjából kifújt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4170 üzenetére
Nem is kaptad volna meg!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4165 üzenetére
CrtHx2, Dmg -s a dhc.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4161 üzenetére
akkor az ötletem ezek szerint hibás
én eddig többnyire így néztem hajót, vagy ha mondjuk a hajó nevében szerepelt a taktika szó abból következtettem hogy a taktikainak jó lesz.
Lekvár? tisztázzuk.
a fura kifejezésekben nem vagyok otthon -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4159 üzenetére
Tényleg a Gorn hajók mért nem népszerűek? Talán a pajzsuk minősége miatt.
Ha hull alapján kellene hajót választani akkor tényleg a Bortasqu lenne a nyerő.
Szemezek a Guramba illetve a Kar'Fi Battle Carrier vagy a Destroyer típusokkal. Ilyen extra hajókra gondoltam valahogy ők jobban tetszenek.
Ti mi alapján választotok karakterhez hajót? Többször kiakadtok a hajó illetve karakter típus összeállításaimtól.
Bridge offiszok minősége dönti el a választást?
Pl ha taktik vagyok válasszak olyan hajót amin a taktik tisztek vannak fölényben? -
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #4152 üzenetére
Önmagában a quad egy elbaszott dolog, én kidobnám egy másik DH-ért, persze ez csak személyes "preferencia"
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4152 üzenetére
Az tényleg nem sok
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4150 üzenetére
Hű, most nézem, egy phaser konzollal nem sokra megy a koma. A tricobalt úgyis nerfelve lett, szvsz elég lenne abból egy is, a quantum meg szintén kukázható lenne, ha megvolna az adapted maco szett (+25% torp bónusszal). Három phaser konzollal már neki lehet menni egy tac kockának, akkor sebez is valamennyit az ember rajta.
szerk: üröm az örömben, hogy a phaser konzol még mindig elég drága.
szerk2: Robokutyam ha valamit nagyon ki arasz dobni a pajzsregeneráció miatt, akkor a breen konzol mehet. De nem nyersz azzal sem túl sokat, oda is inkább egy másik Neutronium kellene.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4144 üzenetére
ahm akkor nagyon nem érdemes bele dilitiumot ölni.
Más dofok segítségével még mennyi extrát tudnék beletunkolni és miket használjak hozzá mert ez a dof rendszert csak ugatom. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4138 üzenetére
Itt a koncepcióval vannak gondok. Nem tudom emlékszel-e arra, hogy kezdetben minek indult a játék. Egy olyan MMO-t akartak csinálni, ahol a játékosok a híd tisztjei és együtt irányítják a hajót, de aztán hamar jött egy Cryptic interview, amiben hatalmas előnynek hozta fel az emberke a Cryptictől, hogy ne úgy képzeljük el a játékot, hogy majd oda kell menni a konzolokhoz megjavítani a rendszereket. Na itt bukott el az eredeti elképzelés végleg és lettek ezek a hajók amik 30 másodperc alatt megjavítják a ketté lőtt hajótestet is...
Ha tovább viszik az eredeti ötletet, akkor egy olyan alkotást kaptunk volna, mint ma az Artemis, csak valszeg jobbat és népszerűbbet.
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #4138 üzenetére
ezt még anno maga a Cryptic vallotta be, hogy segghülyék a pvp-hez, és azért olyan, amilyen.
A probléma igazándiból ott van, hogy habár a PvP, mint lehetőség adott, egyrészt pocsékul van kidolgozva, másrészt balanszolatlan, de rohadtul. Fed vs. fedben még elmegy, de a KDF vs Fed az egy vicc. Folyamatosan megy a hiszti KDF oldalról, hogy a fedesek mennyivel több hajót kapnak, csak a unique konzoljaikról (oh, a jó öreg aceton asszimilátor, hogy szakadna le a kezük), és a brutálisan erős dreadnoughtjaikról feledkeznek el állandóan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4136 üzenetére
Ez oké, de a tac meg pukkan el.
Szóval oké, tac skillek, tac hajó, de attól még pl. egy stf-ben sokat nem szoktak érni a beames cirkálók. Ráadásul unalmas is szerintem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4134 üzenetére
Enginél még lehet értelme, ha az ember nem akar egy lomha dögöt vezetni és nincs meg az Excelsior refit. Még is csak értékelhető dps-t tesz oda a csapatnak, miközben egy jó pajzzsal elég sok mindent kibír, max nem fog beagrózni senkit beamek nélkül.
Am. a következő seasonban a pvp revamp van tervbe véve, erről tudunk valamit? Mert így elég nevetséges, hogy engi és sci hajók nem tudják egymást megbontani, csak ha 2 van egy ellen. Régen is kb. csak ez számított, hogy hányan mennek rá egy hajóra.
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #4131 üzenetére
Mindenkinek a vérében van a kísérletezés...
Ami persze nem feltétlenül baj, történtek már így nagy felfedezések!
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4108 üzenetére
Én most megnéztem Sukárral a Fleet Defiben
Azért nem rossz, mikor 12400-at crittel egy DHC
Antiproton 4 DHC + 2 turret + cutting beam
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4103 üzenetére
Sehogy, csóró a karakterem
A lila XII disruptor még a season 6-ból maradt, azóta pihent ez a kari. Majd ha lesz lóvé, akkor kap két neutroniumot, meg lila cuccokat
Szerk: a defin nekem is kettő van.
DonCapello: én se csináltam meg őket többször, az Undine-t meg főleg nem
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4103 üzenetére
Egy gond van ezzel, hogy ha nagy a fájl, akkor szeretnek eltévedni benne a progik és akkor nem tudsz mit csinálni, újat kell felvenni. Ezért volt jó, mikor privátban lövöldöztünk, mert akkor minden combatlog mentés jól sikerült.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4100 üzenetére
Persze, /combatlog 1 a kör elején a chat ablakba, combatlog /0 a végén, elindítod ezt a progit, betallózod neki a log-ot (open log file), aztán ott példáu la PvE list-ben tudsz vbálasztani, mit akarsz (mindenkit nézni ,csak magad, mittomén), graph megnyom, és már firkál is. Alul a Display-re kattintva tudsz a megjelenítendők között váltani, de még én is nézelődök, alig egy órája, hogy kipróbáltam a programot.
CPT.Pirk: nekem is egy lövés volt, a javelin crittelt 161 ezret
Nem kocka kapta sajnos, hanem egy transformer.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4085 üzenetére
kiegészítőnek teszek rá 1-1 sima erősebb beamet
Csináltam videót.
Sajna látszott nem profi csapattal voltam még én is néha bele problémáztam.
http://youtu.be/JtGzkdPPLm8
jól van azé látszanak a sebzéseim. -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4082 üzenetére
ahm akkor mindegy milyen hajó viseli?
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4073 üzenetére
de akkor nyugodtan használhatom ha beteszek 3 Phaser Relay conzolt erősítőnek?
Az anyázást csak a hangja miatt kapnám? Vagy teljesítményre is szar lenne ezekkel a konzolokkal, ismétlem nem a dps lenne a lényeg.
Tényleg nem láttam ezzel a fegyóval nyomulni senkit ha csak talán egy alkalommal. -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4068 üzenetére
De a Retrofit Forward Phaser ötletnek milyen? Használható cucc ha nem mindenáron dpst akarok ebből a jószágból kreálni?
Milyen kiegészítő lenne jó ehhez a fegyverhez?
Itt most a tettsziken van a hangsúly és nem a mindenáron első hely a lényeg ezzel a hajóval. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #4068 üzenetére
Oké, csak előtte egyet kellene menni privátban, csak h. tudjam mi merre van. Talán 2 groundot nyomtam mindössze, mióta kijött a játék.
Am. ez a kivehető outfit ez hol / merre?
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4057 üzenetére
a képen alul van 3 kék színű is a pirosakat most dobtam ki.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4055 üzenetére
a fotón pont ez az assi van kirakva mért nem tudom elindítani danubet kell használnom?
itt nekem valami technikai baki maradandó bugom van vagy mi a túró sehogy nem indulnak el ezek az assik
ehhez kell valami megfelelő rang szint is? -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4052 üzenetére
Ezt kellene elindítanom? mert ez se tudom.
akkor ezzel kell kezdenem?
http://www.stowiki.org/Assignment:_Exchange_Prisoners_with_Dominion -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4044 üzenetére
na ezt meglesem
most váltottam ki az ambasadort enginerhezdöngetni fogok vele
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4041 üzenetére
akkor nem a meglévő végleges hajófelszereltségre skillezel?
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4039 üzenetére
ezért írtam hogy csak ful karaktert lehet ki skillezni azzal érdemes belevágni egyáltalán a skillezésbe.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4037 üzenetére
na pont ezzel van gondom hogy az alap szar alkatrészek nincsenek benne csak az extra alkalmazott felszerelések.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4031 üzenetére
jönek a romulánok... már a spájzban vannak vagy mi akar ez lenni ??
hajókkal együtt vagy csak újabb történet rész? -
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #4031 üzenetére
Our Shadow Will Dim the Stars
Jól van, ez jól hangzik, csak ne legyen belőlük még egy KDF...
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4025 üzenetére
Majd a következőt bár a 60 milla az hívogató összeg de úgy döntöttem beteszem taktiknak és jeam hadar cuccokat rakok fel.Pajzs defi motor megvan van néhány fegyverem is jeam hadar.
kiv leszek mit tud. -
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #4015 üzenetére
Félre ne érts, szerintem se.
Most inkább Vesta vagy a Kumari.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4004 üzenetére
ezt nekem anno John_Doe szépen leírta ez még aktuális?
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4001 üzenetére
Ezt a szájba vágott Negotiate cuccot nem tudom kifarmolni nem tudom elindítani az assingmentet.
foggalmam sincs mi hiányzik
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4001 üzenetére
Akkor újfent kabbe
Bászki, el sem adnám
Egyszer el kéne kezdeni ezt a fabrikálást, de a játék 70%-a szerintem még fehér folt nekem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #4000 üzenetére
jó példa a konzolgyártás jövedelmezőségére: ma is esett egy lila XII-es fézer konzol (azért is, mert múlt héten is volt egy
) ami a jelenlegi árfolyamon kicsit kevesebb mint 60 milliót ér.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #3994 üzenetére
Nézegettem ec-n a hajókat némelyiknek horribilis ára van
Az is igaz hogy lobbyt összeszedni sokkal többe fájna.
Most tudnék kb 12 kulcsot venni de ha a minimum 4-5 kristályszámot lesem hát az ec mégis jobb megoldás lenne, de ha doboznyitogatás közben kiesne a hajó az ihaj érzés volnaKár hogy nem számoltam eddig mennyi dobozt nyitottam.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #3992 üzenetére
ez az a verzio amit kristályért kapok bele kell dőlnöm mert már megvan 100 db
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #3981 üzenetére
Jaja, csak ez a quantum-phaser izé jól jönne gyakrabban is (főleg, hogy gyenge a fegyverzetem még).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3979 üzenetére
Jah, és nem is ad lehetőséget valami kedvezményes pack vételre így, hogy már van egy hajóm a packból, mert fel sem kínálja a packot. Mindegy, csak egy kósza ötlet volt, úgy is elég nagy CD jár ahhoz a konzolhoz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3962 üzenetére
Ez tulajdonképpen vicces, de így az alakul ki, hogy az a csapat győz, ahol két hajó támad egyre...
Azt a vesta - tac pvp-t megnézhetjük majd.Am. nem írtál semmit a quad cannon dolgaira.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #3967 üzenetére
kb az is volt szerencsétlen klingonom enginerként aratott köztük a plasma beam és phaser komibval az új ambasadoros hajóval
Akkor jól tudom hogy a sárga logo az a skill a kék meg a sérülés? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3960 üzenetére
Dehogy van, meg se karcoltál!
Utálatos dolog cirkálókkal harcolni, olyan mintha bokszzsákot ütne az ember. Mondjuk nem igazán kellett healt használnom, azok a torpedó spreadek meg elég gyengék voltak, azokból többre számítottam.
Na készül közben az összehasonlítás.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3957 üzenetére
Akk 19:00 után összehozzuk, majd jelentkezz. (MZ/X
)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3955 üzenetére
Mikor jó neked?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3953 üzenetére
Elég az, ha csak célpontot nyújtasz nekem pajzs és engi konzolok nélkül bármelyik hajóval, hogy a puszta DPS-t megmérjem.
Lőnék rád egyszer csak a quad cannont használva, aztán meg csak a quantum torpedót 1 konzollal.
*vagy bárki más is megteszi, aztán posztolom az eredményeket. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3951 üzenetére
Még ha kicsit bugos is. STF-en írtam a pugoknak, de véletlen a flotta chatbe ment. Átváltottam team chatre, onnan meg már nem tudtam fleet chatet kiválasztani, nem volt benne többé a listában, pedig vagy öten kérdezték, hogy mit szeretnék. Persze aztán rájöttek.
Am. Vestás quad cannon teszt ma valamikor? Szépen mérném közben a sebzést combatloggal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3949 üzenetére
Mert kb. 2*1 órát játszottam csak, mióta flottában vagyok.
Egyébként ez hogy megy? A közöcs chaten toborozzak? Ugye fleet eventet csak nagyobb rangokban lehet kitenni.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #3941 üzenetére
Ugye-ugye? A klingon engimmel szeretek groundozni (de csak jó csapattal), tök jó pakolgatni a robbanószert az ellen lába alá
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3928 üzenetére
Jah csinálom azokat, még flight deck officerem is van. Egyelőre most nem kell több, majd ilyen projectre tolok be majd párat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3926 üzenetére
Ja hogy a faszinál az árnyékban jobbra... Thx.
Megéri ezeket vásárolgatni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3924 üzenetére
Már kétszer bejártam a bázist... Hol lehet venni? Elég szétszórt, a minimap meg szokás szerint nem sokat segít.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3912 üzenetére
Thx, már 6100 FC-nél járok, pont van egy nyitott project.
Am tegnap milyen szerencsétlen csapatot fogtam ki infected eliten. Grav wellel megfogtam a nanite probeokat, de még ennyi idő alatt sem volt elég a dps-e a csapatnak szétlőni az első transformert, így buktuk az optionalt. Ez közben a két cirkálót állandóan tápolni kellett mert papírból voltak, valami 10 percig képtelenek voltunk szétlőni az első transformert. Onnantól már jobban ment a dolog, de vagy 45 percig tartott befejezni. Mindegy, legalább első lettem.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #3912 üzenetére
Nem számít bele? Ouch, én a sci fő karimmal főleg oda toltam most a nyersanyagot
-
jahol01
csendes tag
válasz
FireKeeper #3905 üzenetére
Érthető.
-
jahol01
csendes tag
válasz
FireKeeper #3903 üzenetére
Tényleg, megvetted valamelyik Kumarit? Ha igen, milyen?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #3899 üzenetére
Bogarakat eszem ott reggelire
Persze sok puginak van jó hajója, csak használni nem tudja...
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #3899 üzenetére
Tudom persze,de ultra sza* cuccokat kapok rendszeresen ha első vagyok,pl hajtómuvek,deflektor..Tudom hogy véletlen,de az is tény hogy 15 játékból 11x jobban megérte másodiknak lennem,ma 8millio ec-t szereztem a tegnapi 3db második helyebol
Nem altalanositok persze,de a tények az első hely ellen szólnak nálam
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #3895 üzenetére
Hú, a "régi" gorn mekkora cumi volt
(ha nem repültél el a tömeg felett)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3895 üzenetére
A starbase24-et javíthatnák, mert így repkedni kell össze vissza, mire találsz ellenséget. Meg a felénél mennek lezúzni torpedó vetőket amik körül nincs klingon hajó így gyerekjáték, sok értelme nincs a dolognak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3875 üzenetére
Magára resilient pajzsa szüksége nincs a Vestának, mert legrosszabb esetben eltol magára 1-2 healt, de azokra is inkább akkor van szükség, ha lelövik a pajzsot, amíg van pajzs, addig a javítás szépen dolgozik, meg ott vannak az Omegás repból a hull repaire nanitok is és a leadershipes BO-k, így az alap repaíre valami 209% a játék szerint.
Mióta ez az adatped set van, azóta kevesebb a sebesült és így elég jó értéken marad a javítás, ez korábban gondot okozott, hogy gyakran kihalt a legénység háromnegyede a borg setnél és úgy meg nem volt elég ember a javításokra...Konfigos: na ez egy picit tömény volt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3872 üzenetére
Olyan doff-ot én is használtam, de még azzal is lassúnak tűnt a torpedózás, bár csak egyet használtam. Tényleg ki kellene vizsgálnunk ezt a quad cannon kérdést.
A deflektor bónuszaira visszatérve, picit alacsonyabbak mint a külön konzolozásnál, de ott van mellette a 124-re felhúzott aux energia, és így 2-3 sci konzol felszabadul, ahová tehetsz pajzs erősítő konzolokat.
Mivel a Vestának nem valami erős a burkolata, és ha sci tiszt vagy, akkor a sci skillek az engineer skillek rovására mennek, így még kevesebb a burkolat ellenállása, ezért én azt mondom, hogy amit lehet, azt pajzzsal kell kivédeni ezen a hajón, arra meg egy erős covariant pajzs való, ami meg van támogatva max energia és regeneráció terén.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3870 üzenetére
Nem nagyon zavar, a cserébe kapott sci képességek miatt. Ugyan nem álltunk neki még kivizsgálni, de állítom h. többre megyek a quad canonnal. Nagyon sok idő telik el 2 quantum kilövése között.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #3868 üzenetére
Nincs (még) Vestám, nem tudhatom
Levettem a defiről a tricobaltot, szokásos dhc+turret build lett belőle, de egy kör után máris hiányérzetem van, lehet visszamegy rá (pedig flottán belül szinte felesleges, mert szinte bármit kinyírunk, mire aktiválódik az akna)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3864 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
Mondtam én, hogy jó az adapted maco cucc
Én a defin is azt használom.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Simán!
Adapted MACO XII set (ez a legjobb egy sci hajóra), egy darab konzol, sci vesta. 17e valamennyi a pajzs, majd teszek be képet, csak egy pár percig most nem férek hozzá a gépemhez.
Ezért vetődött fel bennem, hogy egy ilyen bunker Vestát tegyek be az engineer karimnak.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #3856 üzenetére
ez igaz most lestem meg nekem megvan a defiant zen pontért és a fleetes verzió csak egy modulba fáj.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3859 üzenetére
No ez megvan, most várni kell.
Am kipróbáltam a 3 dual beam és 3 turret + 1 trikobalt felállást az Excelsioron, elég jó. Majd holnap ki tudom váltani ide is a cutting beamet, az lesz hátul a 4. fegyver. A játék szerint 1000 valamennyi DPS-t tud egy dual beam nálam 125-ös energiával és két konzollal.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Zsír, akkor flottában a helyem!
-
John_Doe
senior tag
válasz
Én ahogy itt olvasom 1 modul az ára ha megvan a zenes. Release Notes: November 30, 2012
Azt is olvastam viszont valahol hogy ha mégse 1et kérne a shipyard a fleet hajóért és tényleg megvetted a hajót zenből és nem tokennel szerezted meg (mint én a defit
) akkor előbb ki kell dobni a hajót és újra lehívni a zenest és elvileg ez javítja a flottás árát 1 modulra.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #3851 üzenetére
Ha megvan neki a Retrofit, akkor nem olcsóbb a Fleet variáns? Nekem megvolt a Retrofit Defi, így csak 1 fleet modul kellett a Fleet Defi-hez.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3851 üzenetére
Igen, ez a flotta rang már régen is így volt, csak akkor még nem voltak flottás hajók.
Amúgy még jó, hogy rendes pénzbe került anno az Excelsior, az egyik első Cstore-os hajó volt, most meg lehetne megint kepeszteni az új verzióért. Mind1, amíg eljutnék a kellő flotta rangba, addig úgy is lenne idő összeszedni a kellő EC-t.
Szerintem átcuccolok az Excelsiorba, és bejelentkezek...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3848 üzenetére
Ha valaki fleetben kivált egy hajót, akkor az karakterhez fog kötődni? Mert csábító paraméterei vannak a lentebb tárgyalt Advanced Heavy Cruiser Retrofit fleet változatának ami miatt már esetleg belépnék valahová, de akkor nyilván az engineer karimmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged