- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Én is lestem neki hogy milyen olcsók lettek,ja mégse.
Nem tudom mit akarnak ezzel,először arra gondoltam biztos sok a kezdő játékos akiknek kellhetnek jobb hajók küldizni,és így akarják becsábítani őket.De ez is csak dilithiumot von ki a játékból-talán esik 50 pontot a zen. -
gerisz23
őstag
Contraband 2k,az eventeken kapott dilithiumért meg rotálva mész.Repu mark beváltás,esetleg doffok ha nagyon sok időd van.Esetleg rotáva dyson bz,vagy valamelyik jól tejelő tfo.Természetesen nem admi nélkül gondoltam,ferengit tolni kell,én tolom a klingont is hogy flottákba tudjak tenni dilit,vagy eladni.
-
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #19070 üzenetére
Semennyit,viszont bármelyik karidon használhatod.
A Glenn classról tuodk jelenleg nyilatkozni,na az gyengébb mint a promós változat,meg a crossfield is jobban hasít.De így mind2 karimnak meglehet a hajóhoz a trait meg a konzol is ha csilli-villizni akarok
Boff kiosztása nem tetszik a glenn-nek. -
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #19052 üzenetére
Sokan álltak rá botokkal admi farmolásra,nagy mennyiségű dili került be a játékba miközben kevesebb lett a fizető játékosok száma.Itt 50-100karis accountokról van szó.Napi 500zen körül simán ki lehetett farmolni.Kérdés mennyire vannak tele a gamerek dilivel,a spekulánsok mennyire engedik le a dli/zen árfolyamot.Legendary pakk miatt néztem a zen árát,hát ha venni kéne talán a feléért venne is a nép többet.Szerintem 400dili lesz a zen egy darabig aztán visszamászik.
-
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #19049 üzenetére
A játékot a fizető emberek tartják el,ők járnak rosszabbul ezzel változtatással ha senki nem adja oda nekik olcsón a farmolt dilithiumot.
Aki eddig nagyba farmolt megtalálja a módját hogy szerezzen dilit ezután is.Várom mi lesz ennek az eredménye,talán megállítja az inflációt. -
gerisz23
őstag
Csak sok hajó,amúgy szerintem is tojnak rá,gondolom túl sok f2p játékos van,mint mi aki nem tud költeni a játékra.Sok gazdagabb országban viszont hatalmas pénzeket tesznek bele,akiknek olyan ez mint nekünk egy mozi,vagy koncert.
Régen 12 karival farmoltam,még admiralty előtt,most egy kicsit többel,karinként van kb 200k dilim,kiváncsi leszek hat-e a token a repu mark beváltásra,contrabandra. -
gerisz23
őstag
25 napig lesz bent a hajópack,az nem derült ki számomra hogy meddig akciós.
-
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #18924 üzenetére
Ahogy Plata írta,szétkapnának 2 mp alatt.Oda általában pvp buildeket tesztelnijárnak,habár nem tudom mág hányan tolhatják a pvpt.Vannak borgos küldik,azokat is lehet csinálni,de közben ki is szedhetnek.
Plata sztem nem nagyon pvpzett,de próba szerencse menj be Ker'Rat-ba,majd rájössz hogy kb smmit nem ér a hajód ha nincs mögötte rendes build.Rengeteg idő és energia ilyen hajót összerakni,irányítani,tudni mikor milyen skillt használsz,kiismerni az ellensége,csapatban játszani. -
gerisz23
őstag
Játszhatatlan a játék,5x dob ki mire betudok lépni 1-1 karival.
Hogy a bánatba akarnak ezek így eladni bármit? -
gerisz23
őstag
5 db promo pack az ajándék,mérgembe nyitottam is egyet,-500misi...
-
gerisz23
őstag
Más is küzd lag problémával?csinálom admiraltyt,kb minden 3, karinál úgy laggol a játék tegnap óta hogy döbbenet
-
gerisz23
őstag
Mi ez a nagy pre patch?vagy csak win10 miatt szedi?
Akkor mi van ha nem kapok verify email bejelentkezésnél? -
gerisz23
őstag
Hali!windows 10-en simán fut már a játék?
-
gerisz23
őstag
Az eventes menüt mikor variálják át vajon?Azt hizsem kiveszem az előre farmolt projecteket.
-
gerisz23
őstag
Ha valaki adna el t6 kupont 200misiért vennék,köszi!( ha több darab van az se baj)
-
gerisz23
őstag
-
gerisz23
őstag
Akkor nekem mákom volt,kiszedtem mindel,csak azok maradtak bent amiknél volt bent egymás után kettő,régen mindet felvettem hátha egyszer megcsinálom.Volt amelyik karinál volt bent 4 amit be is fejezett leállás előtt.Utólag talán már nem veszik vissza,habár ezt ígérték patch előtt csak gondolom több dili került ki mint számolták.
-
gerisz23
őstag
Megy úgy néz ki!
Vettem másik lapot meg procit használtba,kértem tanácsot a procis fórumba.
ESD-n 60fps,ott ahol eddig max akkor volt ennyi ha egy helyben álltam,harc közben nem ment 35 alá de akkor már jó sok ellen volt.Amúgy ott is többnyire 60.
Játékot ssdn tárolom,winyóba nem bízok már 9 éves. -
gerisz23
őstag
Vajon win7 újratelepítésnél mehet a játék úgy hogy kimásolom a fájlait majd az új op rendszerre vissza?Nincs kedvem 1 napig tölteni a gamet.
-
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #17648 üzenetére
Pike és Spock nem megy velük.A Discovery csak 950 évvel lesz lemaradva technológiai szinten.Ha az eddigi sorozatokat nézzük akkor nem hagyhatják hogy ott maradjanak a jövőben.
A Discoveryt sem elpusztítani nem tudták,se kitörölni a tudást amit szereztek,ezért mentek a jövőbe.Ahonnan vissza is tért valahogy Burnham (oda kellett rakni a végén a 7. jelet valahogy).Tagadni tagadták,nehogy ráfázzanak az időutazósdira.
-
gerisz23
őstag
válasz
gabor7th #17644 üzenetére
Nem töröltek semmit,csak elvitték a kontroll elől.Nem is értem minek ugrottak mikor elintézték a kontrollt...
Szvsz pár rész alatt visszajönnek ebbe az idősíkba,de lehet hogy már az elsőben meglepi őket egy temporális ügynük aki visszarakja őket a rendes idővonalukba hogy még dolguk van itt.
Nekem tetszett a story,jól összerakták az évadot,de a főhős Red Angel nagyon nem ide való színésznő...Nem érezni benne a Trek vonalat -
gerisz23
őstag
Mit keresnek ingyen lock boxok a zstoreban?
Hoppá dili storeba is -
gerisz23
őstag
Nekem akkor 40-60 ha állok esdn a contrás npc előtt,és nézek ki az ablakon.
Kértem kölcsön Hd5450 kártyát,hamar elvérzett úgyhogy ment vissza a HD7770Szerk:videókártya memóriát esd-n megeszi(1Gb),harc közben 6-700Mb),ramból talán 2Gb-ot használ,van 8Gb,amit most összehangoltam a proci órajelével,igaz 5%-ot húztam még rajta.
-
gerisz23
őstag
Hali!Technikai kérdés ki milyen konfiggal játszik,és milyen fps-ep?
-
gerisz23
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #17369 üzenetére
Doff promo miatt van,jobb mint kulcsozni.
-
gerisz23
őstag
50% lobi sale,duty officer promo.stb...
-
gerisz23
őstag
Az vajon miiért lehet hogy starbase 39-re nem enged bedockolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged