- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malachi #11258 üzenetére
Tök igazad van, meg is fogadom a tanácsod.
Bár azért én megmondom őszintén, reménykedtem abban, hogy megugorja a 128-at ami freelancerben gyak majdnem el is ért. Azóta eltelt több mint tíz év, az internet sebessége nagyságrendekkel gyorsabb, a gépek nagyságrendekkel erősebbek, amellett továbbra is skálázhatóak a beállítások stb.
-
Nosam
aktív tag
válasz
_Gugu_ #11254 üzenetére
Nem.
Én legalább annyira kíváncsian várom a játékot mint te, bízom benne, hogy nem fogsz a végén csalódni, de ehhez az kell, hogy mindenhol minden fórumon üssék a Chris Roberts-et.
Ki kell belőle verni a legjobbat, olyan ez mint a foci, ha ajnározzák a játékosokat, akkor olyanok lesznek mint a magyar csapat, ha hajtják ütik őket akkor meg olyanok lesznek, mint a német csapat. Világbajnok.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Diopapa #11249 üzenetére
Jó, hát itt jön majd ki igazából az, hogy pl 50 "aranyhal" meg akvárium helyére befért volna még 5 ember, ha nincs wc- meg zuhanyzó tök feleslegesen, az még 2 ember hajónként stb.
Érdekes, freelancerben még egy erősebb otthoni gépen indított szerverre is befértek ennyien...EVE-ről meg ne is beszéljünk, mert ott a legnagyobb csatában nagyságrendekkel több ember vett részt, de úgy, hogy mindegyiknél számolnia kellett a gépnek a különböző képességeket figyelembe véve, a sebzéseket, stbstbstb.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #11247 üzenetére
City XLP motorja úgy kezelt több ezer felhőkarcolót, hogy mellette még tele lehetett gyalogosokkal autókkal, buszokkal a város stb, közben meg még futottak a szimulációk, a közlekedés, a gazdaság és sok más egyéb. És mindezt két szálon, mert annyit tudott kezelni... De mindegy.
-
Nosam
aktív tag
Persze Braben sem olcsó.
Amúgy sokak számára ez lehet majd az első igazán komoly hideg zuhany SC kapcsán:
"the game will probably support a maximum of 50 to 70 players simultaneously "
A már most több mint 40-50 fős cégek játszhatnak majd magukban, és kénytelenek lesznek egymásra lőni, vagy több kisebb céget csinálni.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #11226 üzenetére
Nézd, azt kell mondjam bizonyos szempontok szerint igazatok van.
Ti egy álmot kergettek fizetettek is már érte elég sokat, én pedig elbizonytalanítom vagy elveszem ezt az álmot a szkepticizmussal. Nem nem akarom elvenni az álmaitokat, és tiszta szívből kívánom, hogy legyen olyan jó a játék, amilyennek elképzeltétek meg amilyennek én is elképzeltem.
Sajnálom, hidd el, hogy nem vagyok rosszindulatú ember. Sorry. Igazatok van.
-
Nosam
aktív tag
Ugyan már, szerinted miért vitte át kickstarterről a gyűjtést? 2012 novemberében már megvolt a kitűzött cél, sőt egy millióval több is volt, 6 millió dollár. Na és akkor vérszemet kapott... Azóta már lassan 24 hónapja csak a "pénzgyűjtés" megy, és menni is fog addig, amíg a kereskedős rész meg nem jelenik, úgy van kitalálva, hogy 2016-ig még egy rakás pénzt rákölthess... Hogy megvegyél 3-4 hajót, meg majd csomó más dolgot is.
5 millióból is meg tudta volna csinálni, ha nem tudta volna akkor nem 5 milliót tűzött volna ki célnak a kickstarteren. Látta, hogy rákaptak, és azóta csak egyre éhesebb és éhesebb.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #11214 üzenetére
Nem rakott ki senki az SG-ről, még csak büntető pontot sem kaptam.
Nem értem, hogy ha én a játékról beszélek, akkor miért akarják azt páran személyeskedésbe terelni. Persze azt már megértem, hogy amikor valaki szalad a gyermekkori álmai után, olyankor legalább annyira képes megvakulni, mint amikor az ember szerelmes. Ennyi. Nem gondolom, hogy ettől a véleményemtől én rossz ember lennék, vagy esetleg troll.
Hidd el nekem is ugyanaz az álmom a játékkal kapcsolatban ami neked, csak én látom közben azt is, hogy nagyon csúnyán és tisztességtelen módon meg akarnak vágni az álmomat kihasználva.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malachi #11212 üzenetére
"és viszonylag józanul látják a dolgokat"
Visszaolvastam párszáz hsz-t, és én úgy látom, hogy tökéletesen működik, hogy mindannyiunk közös fiatalkori álmát meglovagolva próbáljanak megvágni minket annyira, amennyire csak lehet.
Már akkor fiatalon "továbbgondoltuk" ezeket a játékokat 15-20 évvel ezelőtt, és persze máig várjuk a csodát. Nekem az igazi problémám az, hogy ha most tényleg jön is a csoda, amit gyerekkorunk óta vártunk, azzal azért csúnyán bele lett rondítva, hogy kiárulták belőle dollár ezrekért meg tízezrekért a lelket.
Nem tudom, lehet velem van a baj, de multiplayer játékoknál én mindig úgy gondoltam, és ehhez tartom is magam, hogy azért induljunk már egyenlő feltételekkel. Ne lehessen már multinál az mint single playernél, hogy mondjuk valaki beüti a godmod-ot 15000 dollárral a serveren.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malachi #11206 üzenetére
Nem tudom, hogy itt mik a szabályok és nem szeretnék szabályokat sérteni, éppen ezért akkor udvariasan megkérdezem, hogy:
Azt le szabad írni véleményként, hogy David Braben az ELITE atyja soha nem merte és nem is akarta volna azt megtenni, hogy a kickstarteren történő sikeres pénzgyűjtés után, elkezdi pénzért kiárulni a játék lelkét? A hajókat és minden egyebet? Braben összeszedte azt a pénzt amit konkrétan kért, és nekiállt játékot készíteni. Olyan még soha nem történt, hogy bárki a kickstarterről átvitte volna saját oldalára a pénzgyűjtést, és elkezdte volna gyakorlatilag cheat-ként árulni a játékban megszerezhető hajókat...
Most őszintén ha nekem ez a véleményem, ami nem fórumozok személye ellen irányul, akkor azt szabad?
Mutasson már nekem valaki egyetlen olyan játékot, ahol mire megjelent kiárulták még lelkét is. Tetszik vagy sem, de Chris Roberts egy végtelenül éhes és tisztességtelen ember. David Braben meg egy tisztességes ember, egy lapon sem volna szabad a kettőt említeni!
-
Nosam
aktív tag
válasz
Raulblanco #11197 üzenetére
Aljasul van kitalálva ez az egész
, megnézed a hajókat és azt mondod ááá geco, akarok egyet én is, de még nem tudnám rendesen használni se, meg mikor jelenik meg stb. Egy ilyen vergődés az egész, egy ilyen lelki fájdalom, és ha megveszed az egyiket, utána már nincs is megállás.
Azonnal levágtam, hogy mi a pálya, miért gyűlik itt ennyi pénz, mert nagyon durván van kitalálva ez a pénzszivattyú.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Volfram42 #11168 üzenetére
Ti mennyit költöttetek már a játékra? Nektek hány hajótok van? Fogadunk e, hogy úgy van kitalálva a "játék", hogy mire megjelenik mindenki elköltsön rá 4-500 dollárt. Nem beszélve azokról, akik kapásból multi hajó csomagot vesznek. Költöttetek már rá ti is annyit mint az állat. Hidd el, hogy meglesz az a 225 millió. Persze nem a 45-ős csomagokkal, hanem a hajócsomagokkal...
Nem véletlen hagyják majd a kereskedős részt a legvégére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest