- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #16388 üzenetére
Most jelen pillanatban CryEngine 3.6.9 a legújabb, nyilván ha eléri majd a build 4.0-át akkor már cry engine 4 lesz belőle...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #16356 üzenetére
"alighanem kelleni fog egy"
Új riftel 1440p- full felbontáson lehet kettő is fog kelleni...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Raulblanco #15841 üzenetére
Én már azt mondom, hogy vegyetek és költsetek minél többet, nekem akkor lesz a legjobb ha ti a lehető legtöbb pénzt elköltitek arra, amit én 50 dollárért fogok megvenni.
Na de fejezzük be, inkább lelépek mielőtt megint flame lesz belőle.
-
Nosam
aktív tag
válasz
mrfire #15837 üzenetére
Nyilván ezek akkor fognak kiderülni, ha ténylegesen elkészült a játék. Addig nagyrészt csak spekulálunk...
Raulblanco: Ezt arra az esetre mondtam, hogy ha a katonai idris a katonai fegyverrel nem lehet majd megvásárolható, mert anno azt mondtátok azt nem lehet majd megvenni, ugy is hirdették, hogy limited edition hajó. Ha valóban limited edition akkor ez lesz a játéknak a pay to win része, ha megvásárolható lesz a játékban akkor meg hazudtak. De nem flamelni jöttem be a topikba szóval zárjuk is le a témát.
-
Nosam
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #15829 üzenetére
Ha az első három hullámban elkapkodták volna pikk pakk mindet, akkor szabadott volna lecsapni a negyedik hullámban 8db hajóra. De az első hullámnál bevásárolni 8 hajót, az egy kicsit merész húzás volt az ember részéről, pláne, ha a negyedik hullámra meg teljesen kifogy majd a szufla.
Lehet, hogy mégis bukik az ember 4800 dollárt.
Tesco Zsömle: Na oké, de megette még a gatyáját is az az autó, aztán még bukott rajta akkorát eladásnál is, mint az állat.
-
Nosam
aktív tag
válasz
mrfire #15828 üzenetére
De mivel nem birodalom építésről van szó ebben a játékban, így hát a pénzbeli előny csak egy bizonyos pontig előny. Hiába van neked E
-ben már 200 milliód, ha a másiknak már megvan az a hajó mint neked, és már csak a harci képesség számít a kettőtök csatájában.
Drenadar: Ha tudatosan félreértelmezed amit mondok, akkor tök mindegy, mert nyilván akkor sem értenéd mit mondok, ha betűként a szádba rágnám.
-
Nosam
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #15826 üzenetére
Ebbe inkább nem mennék bele, mert hosszú volna. De mindig jókat nevetek azokon is, akik egy tízemeletes panelban lakva vesznek maguknak bmw-t. Egy régi jó barátomra emlékeztet mindig, aki ugyan nem bmw-t hanem egy négyliteres s8-as audit vett használtan(szintén panelból), és minden pénze arra ment, amíg komolyabb javításra nem volt szükség, mert onnantól kezdve az autó állt.
-
Nosam
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #15824 üzenetére
Oké rendben. De visszatérve egy pillanatra arra amivel kezdtük, én azért röhögnék ha a nyolc darab hajó rajta maradna azon az űrparaszton annyiért.
Bár látva egy két raktárháborús sorozatot a discoverin meg ilyen csatornákon, még azt is el tudom képzelni, hogy elfogy.
Ott arrafele annyi szakértő van, hogy bármit bármennyiért.
-
Nosam
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #15822 üzenetére
Soha nem értettem ezt a grindelést dolgot, én szeretek játszani.
Nyilván az az értelme számomra legalábbis egy játéknak, hogy a játékban érem el azt, ami megvehető benne.
Persze nyilván nem mindegy, hogy egy monoton játékmenetben 1000x kell ugyan azt ugyan úgy megcsinálni, vagy egy kellően változatos játékmenetben megy az "élvezettel magától is". De ha magától és élvezettel nem megy, akkor feltehetőleg az is tökmindegy, hogy meglenne e a nagy hajó vagy sem...
Ez majd kiderül a végére. De nem értem, hogy mitől lesz az igazságos, hogy én 50 dolcsiért megkapom ugyan azt mint mások ezrekért, és én még játszok is. De mindegy, hát így kell legyen hát rajtam akkor nem múlik. Akkor 50 dollárért veszem meg azt amit mások ezrekért.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Raulblanco #15820 üzenetére
Azért azt majd még meglátjuk, hogy a katonai idris a legerősebb fegyverrel is megvehető lesz e?!
Vagy esetleg pont az a legerősebb hajó és katonai fegyvere a pay to win része marad ennek a játéknak?
-
Nosam
aktív tag
válasz
Raulblanco #15817 üzenetére
Én meg majd besunyítok az 50 dolcsis hajómmal ha készen lesz a játék, és ugyan azt fogom kapni 50 dollárért amire ő ezreket költött.
Na majd akkor lesz irigykedés, hogy 50 dolcsiért a pesti paraszt ugyan azt kapta mint ő ezerért.
-
Nosam
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #15812 üzenetére
Jót röhögnék, ha a nyakán maradna.
Márpedig, ha a játékban is megvehető lesz, akkor elég sanszos, hogy sokan nem adnának érte még 600 dollárt sem, nemhogy annál többet.
-
Nosam
aktív tag
No offenzív, de ezt a wc dolgot eddig sem értettem. El kell majd vinni a karakterünket kakilni meg pipilni, esetleg szól majd ha kell neki? És mi van ha éppen a legnagyobb csata közben jut majd eszébe összefosni magát?
-
Nosam
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #15060 üzenetére
Én arra leszek igazán kíváncsi, hogy mennyire lesznek interaktívak ezek a szerepek. Persze lehet cserélgetni is, hogy rotációban váltsák egymást az emberek a különböző posztokon, mert egyrészt úgy mindenki megismer minden posztot, és akkor is mindenki élvezheti a játékot, ha egy-két poszt alá esetleg nem tartozik majd izgalmas vagy kellően interaktív játékot kínáló rendszer.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15058 üzenetére
Beszéljünk inkább értelmes dolgokról. Na szóval erről az új 5 személyes dögről, lehet tudni, hogy minek hozzá 5 személy, vajon milyen feladatokat kell majd itt ellátni a 2-5. személyzetnek?!
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15051 üzenetére
"milliószor millió kilométeres pálya, én pedig repülhessek ebben. Sima füves textúrájú föld jó lesz."
Most mi van?
Mert most nem értem, tehát csináljak neked egy űr pályát ami füves? Minek?
Hol láttál te már olyan hubble vagy bármelyik teleszkóppal készített képet, ahol fűszálak lengedeznek az űrben?
Űrről volt szó. Vagy lemaradtam valamiről és esetleg milliószor millió kilométeres földi pályák is lesznek ebben a játékban? Vágja le a kezem a villamos ha én ezt értem.
Tudjátok mit, inkább legyen a terep innentől kezdve az egyébként nagyon szép hajóké és egyéb koncepteké. Mert tényleg nagyon szépek.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15049 üzenetére
Még SC-sem lesz milliméter pontosságú.
De én azért olyat csináljak mi?!
Fogadunk e, hogy max méter/s pontosságra lesz képes az sc?!
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15046 üzenetére
Akár még 256 milliószor 256 millió km nagyságú pályát is csinálok neked cryengine 3-ban...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Raulblanco #15045 üzenetére
De miért lenne hazugság?
Mondok neked egy példát, a média bemondja a tv-ben este, hogy holnap esni fog az eső, a kollégád azt mondja neked reggel, hogy ma egész nap esni fog az eső ellenben egész nap hétágra süt a nap. Nem fogod azt mondani neki, hogy milyen rosszindulatú ember vagy te, hogy hazudtál nekem, mert nem is esett az eső?!
Nem kezdesz el benne gonoszt meg sátánt keresni, és föleg nem mondod azt, hogy rosszindulatból hazudott neked.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15043 üzenetére
Szerintem itt most alapból elbeszélünk egymás mellett, szóval inkább fejezzük is be.
Részemről lezárva.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Raulblanco #15039 üzenetére
De miért gondolod azt, hogy én rosszindulatból írom ezt le?
Miért gondolod azt, hogy bárki aki leír valamit amiről te mást gondolsz, az valójában azért van mert az ördög vagy a sátán szolgája?!
Nem értem miért kellene sátánt vagy gonoszt látni abban az emberben, aki leír valamit amiről te mást gondolsz, vagy tudsz?!
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15037 üzenetére
Ja, a 32 bitesben...
De mondom kár is volna belemenni, több dolog miatt is...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15035 üzenetére
Lámáknak szóló marketing szöveg, ugyanis a 64 bites cryengine alapból képes kezelni a dupla pontosságú számokat anélkül, hogy bármit is átírnál benne.
De fejezzük is be mert nincs értelme.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15033 üzenetére
Ezért mondom, hogy nem a cryengine-t kell átírni, hanem azt amit eddig ők beleírtak a cryenginbe...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #15026 üzenetére
'"Illetve pl át kell írni a Cryengine 3-at dupla pontosságra hogy kezelje ezt a méretet, ami szintén nem 5 perc."
Van 64 bites cryengine, nem a cryengine-t kellett átírni 64-bitesre...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Szőrös #14804 üzenetére
"Az az EVE-ben van...ide mégis minek ?"
De ki szeretne úgy játszani, hogy csak lőni lehet és ha kereskedni is akarsz akkor meg menjél fel a havidíjas eve onlinba?!
Az van, hogy ezek az emberek nem sima lövöldékre vágynak és pláne nem arra, hogy az egyik játékban lövöldözhessen a másikban meg kereskedjen. Nem is értem hogy találták ezt ki a CCP-nél, illetve mégis, a jól bejáratott névvel akarják ezt is eladni...
Nem vagyok benne biztos, hogy ez sikerülni fog nekik...
Menthirist: Van saját oldala a játéknak, és ott minden le van írva gyakorlatilag.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #14789 üzenetére
Szerintem meg pont az EVE rajongóknak lesz ez édeskevés. Persze lehet nincs igazam, és ugyan anyagilag nem lesz bukás mert esetleg megveszik, de összetett kereskedelmi és egyéb rendszerek nélkül maximum csak pár hetes mulatság lesz... Az EVE rajongókat sztem amúgy is más fából faragták mint a többit, mert maga a játék az eleve egy összetett gondolkodást is igénylő játék volt, és ezeknek az embereknek nagyon kevés lesz a valkyrie...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #14782 üzenetére
Szerintem amúgy is bukásra van ítélve az a játék. Lesz három hajó benne össze vissza és csak dogfight?! Ugyan lesz majd egy reputációs rendszer ami alapján feloldhatsz benne különböző fegyvereket de gyakorlatilag semmi más.
Nagyon kevés az amit Eve valkyrie-hez ígérnek, és ha ezért még pénzt is akarnak majd kérni, akkor a bukás eleve jósolható...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Diopapa #14330 üzenetére
Te és ez az hangár dolog hogy lesz, lehet majd több hangárja is egy embernek? Mert ez úgy volna menő, ha a galaxis általam kedvel bizonyos részen vehetnék magamnak hangárt, és mondjuk a galaxis egyik részén ilyen hangárja lenne az embernek, a másik részén olyan stbstb.
Egyébként megnéztem youtubon az összes hangárt, és azt kell mondjam kurva jók lettek, de én addig biztos nem szállok be amíg nem lesz PU meg játékpénzért nem lesznek vásárolhatóak a dolgok.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Drenadar #13909 üzenetére
Őszinte leszek, tényleg megvehetném bármelyiket. De ha ez a játék kész lesz, én a legkisebb hajótól szeretnék eljutni a lehető legnagyobbig ameddig lehet. Miért?
Mert nekem az a játék!
ED-ben is imádtam a sidewinderrel kezdve végigmenni minden hajón, hogy elérjem az anacondát.
Én akkor is a legolcsóbb hajóval fogok kezdeni, ha már az orromon folyik ki a pénz.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #13545 üzenetére
Szóval ez a dolog kérdéses.
Amúgy próbálgattam és őszinte leszek, nem lenne korrekt dolog a jelenlegi állapotából vagy lehetőségekből messzemenő következtetéseket levonni, olyan lenne mintha feltennéd a tyúkhúslevest főni és tíz perc után megkóstolva azt mondaná valaki, hogy hát ez vízízű.
Szóval most hogy kipróbáltam (pláne mivel pénzembe sem került), és magával a koncepcióval továbbra sincs bajom soha nem is volt, így hát inkább én várnék azzal, hogy egyéb véleményt alkossak.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #13541 üzenetére
Pont egyszerre irtunk, azért nem láttam az előbbi üzeneted, amire újból megpróbáltad azt, amit előtte még nem is láttam.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #13539 üzenetére
Na jó így már értem.
Szóval akkor lesz PU-ban hangár ajtó nyitás meg kiszállás. Remélem azért jól meggondolják és a bolygón is én landolhatok majd saját kezűleg.
-
Nosam
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #13538 üzenetére
Diopapa is mondta, hogy "virtuális valóság", de hogy kell ezt most érteni?
Egy játék melyik része nem virtuális valóság?!
Azért még igazán kiszállhatnék a hangáromból a zűrbe, meg vissza is szállhatnék ha már végeztem a dolgommal, mondjuk elmentem és elvittem három tonna teszem azt búzát egyik helyről a másikra.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #13536 üzenetére
Tehát akkor ez a "jelenlegi koncepció" szerint már így is fog maradni? Nem lesz hangárból ki meg beszállás sem? PU-ben sem? Engem mondjuk alapból csak a PU érdekelne, a többi nem igazán vonzott eddig sem PU-ban lenne ennek játéknak a lényege...
-
Nosam
aktív tag
-
Nosam
aktív tag
Vártam, hogy kinyíljon úgy a hangárajtó, ahogy abban a bizonyos videóban, ahol CR sorra törte össze a hajót.
De ez nem nyílt ki, hanem egyszerűen csak betöltötte a pályát:
De majd holnap még letesztelgetem ma már fáradt vagyok szüttyölni vele.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #13517 üzenetére
Thx.
Müxik, nekem már tölti le a játékot, elfogadta a pass-t be is tudtam jelentkezni stb, szóval valszeg működni fog egészen szeptember 5.-ig. Azt írja 50 perc míg letölti a 13 gigát ami kicsit lassúnak tűnik a 100 mbites vonalamhoz képest, egyébként elsőre valami bődületesen soknak tűnik ez a 13 giga, hogy nem is értem hogyan lehet ekkora.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #13476 üzenetére
Egyébként természetesen "nyomogatásnak tekintem" a voice attack-al kiadott utasításokat is.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #13471 üzenetére
De én nem erről beszéltem, mert amiről te beszélsz az ED-ben az assist off-on itt SC-ben nemtom mi a neve.
Én arról beszélek, hogy hadd nyomjam meg a gombot, hadd halljam, ahogy a hajtómű elindul. És hadd nyomkodjak már egyéb gombokat is ha lehet, amivel az egyéb fedélzeti komputereket kapcsolom be-ki amelyek a védelmi és egyéb rendszerekért felelnek. Nyilván nem az a célom, hogy minden rendszert én irányítsak, hanem az, hogy én üzemeltem be.
Hadd nyomogassam már a gombokat
, én ilyen gombnyomogatós vagyok szeretem nyomkodni a gombokat.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #13464 üzenetére
"Az egyéb rendszerekkel együtt."
Nézd, legalább úgy megcsinálhatnák, hogy a docking computer megcsinálja automatán ha valaki nem akarja, és akkor minden egyes rendszert egyenként üzemelhetnél be. Ahhoz képest ez még semmi, hogy akár egy igazi katonai vagy egy polgári repülő vezetése előtt is éveket kell tanulni és ha álmodból felkeltenek, akkor is tudnod kell minden gombról, hogy mi micsoda. Ezzel az erővel akkor automatikusan meghúzhatná a ravaszt is a gép helyettem ha célpontot lát, és persze nem a számítógép vezérelte turretekre gondolok.
Sokaknak egyébként kényelmetlen meg esetleg unalmas, de nekem ED-ben is nagyon tetszik, hogy kérni kell leszállási engedélyt mert ha csak úgy berepülsz akkor kilőnek mint a huzat, neked kell kiengedned a landing gear-t stb.
Nekem ez érték, de persze megértem ha másnak nem. Na de erre ott lehetne a lehetőség, hogy ezt az opciót ki lehessen kapcsolni, vagy docking computer.
Drenadar: Régen repkedtem FS cessna-val. De pusztán a szabályok alapján való repkedés azért kicsit száraz téma volt nekem még akkoriban, ezért egy idő után az abbamaradt.
-
Nosam
aktív tag
Szerintem is kéne a landolás.
Sőt, ha rajtam múlna akkor mind az ED-ben mind a Star citizenben alapból úgy csináltam volna, hogy még a hajtóműveket is a pilótának kelljen beüzemelni vagy leállítani az indulás előtt-után, az egyéb rendszerekkel együtt.
Sajnos ilyen sem az ED-ben sem az SC-ben nem lesz, pedig ez még nem is lenne nagy munka a többi dologhoz képest, nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ezen játékok már oculus támogatással jönnek. Így hát ezen apróságok még inkább hozzájárulnának a teljes játékélményhez. Landolni alapból élvezet, hát még ha tényleg benne érzed magad a gépben egy oculussal.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Szőrös #13425 üzenetére
Azért írtam mert kérdezte a srác, hogy hogyan lesz és van ha megveszi. Múltkor már említette, hogy neki ez nagy összeg, mármint a játék ára. Ezért írtam neki, hogy ez még alfa játék és hogy legalább két év fejlesztést igényel. Vagyis mivel hogy kevés pénze van, ezért gondolja meg, mert e mellé tuti kell még vennie más játékot ha folyamatosan játszani akar mert ebben nem fog tudni egyenlőre változatos játékélményt találni.
Ezért írtam nem másért. Ha kevés pénze van játékokra, akkor inkább ő még várjon. Ennyi.
Tényleg a franc ki van már ezzel a brigáddal, na viszlát.
-
Nosam
aktív tag
"minden 2. hozzászólása negatív"
De mi volt ebben negatív?
Reálisan tekintettem a fejlesztési tervre és azt a következtetést vontam le, hogy bizony ez még minimum alsó hangon két évi fejlesztést igényel. Semmiféle negatív dolog el nem hangzott, sőt dicsértem is a grafikát, hiszen minőségi jelzővel illettem.
Most nehogy azt mondjátok, hogy már az is negatív hozzáállás, ha esetleg leírom, hogy itt még minyimum két év fejlesztés kell, ha minden rendszerbe akarnak legalább egy várost, meg még le is akarják programozni a játékot?!
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #13412 üzenetére
Szerinted. Mind az FPS modul és a planetside, mind pedig a PU egy valódi és értelmes gazdasági rendszerrel szintén nagyon húzós lesz. És itt nem elsősorban a grafikára gondolok, mert az egy dolog, hogy olyan minőségben mint az eddigiek hiszen 100 rendszer lesz kb, és azért 100 város legalább kelleni fog, még akkor is ha lesz olyan rendszer amiben egy város sem lesz, de lesznek olyanok amibe akár több is. Szóval az hagyján, hogy le kell majd gyártani minyimum 100 különböző várost ilyen minőségben még ha kicsi is lesz a bejárható terület, hanem még le is kell benne programozni mindet.
Ráadásként az utolsó modul lesz a legnehezebb mert egyrészt össze kell majd hangolni az addigiakat, és egy valóban működő dinamikusan változó gazdasági rendszerbe kell integrálni aminek köszönhetően fogsz tudni kereskedni, vásárolni a hajókra fegyvereket stbstb.
Ezek vért fognak pisálni mire ez kész lesz, ezt most mondom.
Az nagyon meleg amit ebbe beleígértek...
-
Nosam
aktív tag
Legyen neked igazad.
De azért ha reálisan nézzük a dolgot akkor a valóság az, hogy egyenlőre még csak a dogfight modul az ami alfa verzióban leledzik. És ez csak az első modul... A többi modul esetében is végig kell majd járni a megszokott fejlesztési útvonalat. Alfa, béta stbstb. Szóval még talán túlságosan is optimista becslés volt részemről a 2 év... Gyakorlatilag az első modul az ami jelenleg alfa verzióban már készen áll arra, hogy két kisebb pályán valamennyire tesztelhessék.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Harlekin77 #13407 üzenetére
Azt tudnod kell, hogy arra, hogy többen használjanak egy hajót, meg úgy általában a teljes játékra még alsó hangon is kb két évet minimum várni kell. Ez alfa játék ezt ne felejtsd el amikor mérlegelsz.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #13258 üzenetére
Én bátyámmal 84-ben kezdem számítózni egy kazettás c64-el.
Aztán mekkora szám volt rá két évre a flopy hozzá.
Úgy lett meg egyébként az ELITE is nekünk, bár azt sem tudtuk mit kezdjünk vele, ahhoz még kicsik voltunk. Viszont az 1942-vel nagyjából csak lőni kellett ügyességi játék volt, azt imádtuk.
Emlékezik rajtam kívül valaki arra, hogy még egy kis csavarnyúzóval kellett beállítani a c64-es magnót azon a kis lukon, ha a játék nem jött be?!
-
Nosam
aktív tag
Most egyébként összesen 300 darab idris van magánkézen vagyis eladva, ebből 200 a civil verzió. Az első 100-at a limitált katonait azt 9 perc alatt adták el anno, aztán látva az érdeklődést még 50-et 3 perc alatt.
Aztán azóta még 150-et...
Szóval kezdésnél 300 darab magánkézben lévő idris lesz a játékban, ebből 100 a döbbenetesen erős katonai verzió lesz LTI-vel...
-
Nosam
aktív tag
Pia mi?
Szívnak ezek nem isznak.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Drenadar #12868 üzenetére
Puszta vélemény volt, még negatívnak sem lehet mondani, és ami azt illeti tényleg jobban csinálok annál a kis zöld ufónál tessék: SCI MARS By Mason
-
Nosam
aktív tag
Megnéztem az új videokat és azt kell mondjam, hogy a marketing megint ötös. Kurva jól néznek ki ezek a cuccok, bár azokat a tangás zöld ufókat nem értem és nem is tetszenek, annál még én is jobbat csinálok.
Mondjuk az FPS teaser is kamu, az nem in game és nem is a játékmenetből való, vagyis az FPS modul még sehol sem tart, ha tartana akkor nyilván játékmenetet mutattak volna.
Ettől függetlenül marha jól néznek ki ezek a videók, hangulatosak is.
-
Nosam
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #12222 üzenetére
De azért az is elég gáz, hogy egy 120 ezres tm warthog-nak plasztik a belseje, ennyi pénzért azért egy fém gömbcsukló is igazán beleférhetett volna.
-
Nosam
aktív tag
Ezt ismeritek, láttátok már?! Valamennyire interaktív star citizen galaxy map:
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #11993 üzenetére
Miért most nem ugyanaz van?
Van egy félkész játékod két kis pályával meg egy hangárral, és ha nem akarod majd elunni mire megjelenik a játék, akkor köszönhetően annak, hogy a kereskedős részt hagyják utoljára, igazi pénzért egy DLC árának duplájáért meg triplájáért vehetsz single hajókat...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #11989 üzenetére
Pedig még egyszer mondom azt kellett volna ennek a játéknak, megcsinálni a kereskedős és űrharcolós részt, és aztán arra építkezni. A kiadók azért tudnak valamit, tudják azt, hogy mennyi az az idő amit beszélni kell és szabad egy játékról. Az igazi probléma azzal lesz, hogy sokan azért ugrottak bele és fizettek be, mert meg volt ígérve a 2014 végi 2015 eleji megjelenés, na most ehhez képest még a dogfight modulban is csak két ici-pici pálya van. Nincs kétség afelől, hogy meg fogják csinálni, sőt még afelől sincs kétségem, hogy nagyon jól fog kinézni. Az viszont már kétséges, hogy ekkora textúrákkal és high poly modellekkel tisztességesen fog futni, és az is kétséges, hogy a rajongók ki fogják e tudni várni a fejlesztést hiszen már régen be lettek fűtve a max 2015-ős dátummal.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #11987 üzenetére
De félre érted amit mondok, van egy limit, nem azért nem tesznek a többi játékba kidolgozottabb és részletesebb cuccokat, mert ott rosszabb grafikusok vannak, hanem azért, mert az egy dolog, hogy évekkel tovább tart mindent úgy kidolgozni, de valamilyen gépnek el is kell vinnie. Márpedig ezt amit itt láttál abban a videóban, ez még az ő gépükön is laggol picit, pedig csak egy ember mászkál benne. Szóval itt a játékfejlesztésben azért mindig van egy egyensúly amit el kell találni, minden fejlesztésnél muszáj kompromisszumokat kötni, hogy jól is nézzen ki és játszható is legyen.
Olyan gépet, ami ezt el fogja vinni csutkán, csak olyanok vesznek mint pl én, akik sokkal inkább munkára használják a gépet mint játékra. Persze vannak akik hobbiból is megteheti, hogy csak játékra vegyenek nagyon durva gépet, de nem az a jellemző vagy az általános.
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #11979 üzenetére
Néztem ezt a várost az új videóban, és azt kell mondjam hogy a minőséggel most sincs gond
, azzal van a gond, hogy ha mindent ilyen minőségben akarnak megcsinálni, akkor 2020 előtt ebből biztos nem lesz semmi.
Hülyén csinálták mert úgy kellett volna mint az ED-nél, hogy a kereskedős harcolós részt először, aztán a bolygóleszállást és fps...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #11281 üzenetére
Azt hiszem egy életre megtanultam, hogy nem véletlen vannak úgy a dolgok ahogyan, és a hozzátok hasonlók valójában az ilyen lehúzós CR-féléket érdemlik!
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #11278 üzenetére
-
Nosam
aktív tag
válasz
Malibutomi #11270 üzenetére
Kizárólag tényeket írtam, de tudod mit nem fogok nekiállni vitatkozni, inkább elmegyek.
Sziasztok!
-
Nosam
aktív tag
válasz
SkyS1gn #11262 üzenetére
Érdekes, mégis százszor jobban néz ki a Constellation.
Meg van benne 3 ülés, meg pluszban még lövész állás stb, ami szintén nem nevezhetőek túlságosan kockának...
Egységes jól felépített design-al sokat lehetett volna hozni ezeken is, persze optimalizált modellek jóval tovább tartanak...
-
Nosam
aktív tag
válasz
Menthirist #11260 üzenetére
És az neked feltűnt, hogy pl amíg egy 4 személyes Constellation a maga 55 méter hosszával és 12 méter magasságával meg 26 méter szélességével full pompájában 1,549,723 poligon, addig kb a fele akkora két személyes 32 méter hosszú 8 méter magas és 15 méter szélességű freelancer meg 1,606,338 poligon?
Mégis hogyan?!
Elmondom hogyan, ez van akkor, ha nem egy jól felépített design koncepció alapján csinálnak játékot, hanem " "design versenyeken" választanak ki hajókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest